to je odlično... moj drugi mob će dobit ICS (uz LG Optimus One koji ima unnoficiall)... nadam se da će doć i za Galaxy S i Galaxy S + .... nadam se...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo službena lista uređaja koji će dobiti nadogradnju:
http://androidandme.com/2012/02/devices/official-samsung-android-4-0-update-list/
Piše na Pocketnow.com da je Samsung opovrgnuo glasine.
Blah... kad ce vec jednom
Mora da ih je skupo koštalo prvo mjesto u Barceloni i nagrada za najbolji smartfon za uređaj koji nema čak ni najnoviji os.
Blah... kad ce vec jednom
Ma već ga ima, kao beta verzija, ali sasvim je ok za rad. Daleko bolji od GB-a.
Al ionako nijedna firma još nije izbacila ICS nadogradnju za smartphone...
Mora da ih je skupo koštalo prvo mjesto u Barceloni i nagrada za najbolji smartfon za uređaj koji nema čak ni najnoviji os.
Ima li tvoj mobitel najnoviji iOS/Windows/Native/Symbian???
Ima li tvoj mobitel najnoviji iOS/Windows/Native/Symbian???
Ima, iOS 5.0.1. Koji može i na 3GS, koji je izašao 2009., dok ICSa nece biti za SGS iz 2010.
al zar mu je bio ptreban ICS da osvoji prvo mjesto
symbian belle fp1 nije najnoviji OS? dafuq? zar svi moraju telefoni imati android? zar svi moraju biti open source? zar svi moraju OS.ovi imati milione aplikacija, te se zbog istih suditi kvaliteta OS.a?
fakat, od pojedinaca svasta mozes cuti, neki dan slusam jednog giganta kaze kako moze nokia i dalje proizvoditi telefone s symbianom, te da nikad da shvate da im je to najveca greska
Stalno nešto odgađaju..kaj nije bilo datum 1.ožujak.Sramota da im treba toliko,već je prošlo pola godine od izdavanja Ics-a.Ja imam lg optimus 2x i nema šanse da čekam da se ovi sjete updejtat,rekli su dw budu u svibnju al su isto tak rekli prošlu godinu za Gb pa je onda tek došao krajem 2011.Ja vam preporučam da si pogledate xda pa si skinite ics rom za svoj uređaj kao što sam i ja i Ics je odličan!jest da je šminkerski os..
al zar mu je bio ptreban ICS da osvoji prvo mjesto
nije ni konkurenciji trebao 4,7" display da bude najprodavaniji smartphone..
Ma dostupan je i kao offical ROM već. Samo nikako da puste na KIES. CM je meni katastrofa, nikakva funkcionalnost, sve se treba instalirat, a Samsungov Official ROM je ludilo.