ICS za SGS II uskoro

poruka: 15
|
čitano: 2.233
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ICS za SGS II uskoro".
16 godina
neaktivan
ICS za SGS II uskoro

to je odlično... moj drugi mob će dobit ICS (uz LG Optimus One koji ima unnoficiall)... nadam se da će doć i za Galaxy S i Galaxy S + .... nadam se...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: ICS za SGS II uskoro

Evo službena lista uređaja koji će dobiti nadogradnju:

http://androidandme.com/2012/02/devices/official-samsung-android-4-0-update-list/

http://mrxa.3dhr.net/ -> BF3 nick: mrxa <-
17 godina
ICS za SGS II uskoro

Piše na Pocketnow.com da je Samsung opovrgnuo glasine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ICS za SGS II uskoro

Blah... kad ce vec jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ICS za SGS II uskoro

Mora da ih je skupo koštalo prvo mjesto u Barceloni i nagrada za najbolji smartfon za uređaj koji nema čak ni najnoviji os.

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mew kaže...

Blah... kad ce vec jednom

Ma već ga ima, kao beta verzija, ali sasvim je ok za rad. Daleko bolji od GB-a. 

Al ionako nijedna firma još nije izbacila ICS nadogradnju za smartphone...  

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
zatojeto kaže...

Mora da ih je skupo koštalo prvo mjesto u Barceloni i nagrada za najbolji smartfon za uređaj koji nema čak ni najnoviji os.

Ima li tvoj mobitel najnoviji iOS/Windows/Native/Symbian???

16 godina
logik kaže...
zatojeto kaže...

Ima li tvoj mobitel najnoviji iOS/Windows/Native/Symbian???

Ima, iOS 5.0.1. Koji može i na 3GS, koji je izašao 2009., dok ICSa nece biti za SGS iz 2010.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan

al zar mu je bio ptreban ICS da osvoji prvo mjesto {#}

14 godina
ICS za SGS II uskoro

symbian belle fp1 nije najnoviji OS? dafuq? zar svi moraju telefoni imati android? zar svi moraju biti open source? zar svi moraju OS.ovi imati milione aplikacija, te se zbog istih suditi kvaliteta OS.a?

fakat, od pojedinaca svasta mozes cuti, neki dan slusam jednog giganta kaze kako moze nokia i dalje proizvoditi telefone s symbianom, te da nikad da shvate da im je to najveca greska

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ICS za SGS II uskoro

Stalno  nešto odgađaju..kaj nije bilo datum 1.ožujak.Sramota da im treba toliko,već je prošlo pola godine od izdavanja Ics-a.Ja imam lg optimus 2x i nema šanse da čekam da se ovi sjete updejtat,rekli su dw budu u svibnju al su isto tak rekli prošlu godinu za Gb pa je onda tek došao krajem 2011.Ja vam preporučam da si pogledate xda pa si skinite ics rom za svoj uređaj kao što sam i ja i Ics je odličan!jest da je šminkerski os..

0 0 hvala 0
16 godina
Već je dostupan kao CM9 koji će opet bit bolji nego stock.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
azra.ng2 kaže...

al zar mu je bio ptreban ICS da osvoji prvo mjesto {#}

nije ni konkurenciji trebao 4,7" display da bude najprodavaniji smartphone..

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Već je dostupan kao CM9 koji će opet bit bolji nego stock.

Ma dostupan je i kao offical ROM već. Samo nikako da puste na KIES. CM je meni katastrofa, nikakva funkcionalnost, sve se treba instalirat, a Samsungov Official ROM je ludilo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
ICS za SGS II uskoro
Ma gluposti! Danas je 01.04. i još ništa, a ja vjerujem da neće ni biti, kako navode neki izvori.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice