Eich već prvi tjedan u problemima

poruka: 10
|
čitano: 1.397
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eich već prvi tjedan u problemima".
13 godina

Pod hitno provesti temeljitu denacifikaciju Mozille - ovo je jednostavno nedopustivo!

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 4:37 (pr0n_addict).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Re: Eich već prvi tjedan u problemima

nedo bog da takneš homoseksualce, židove, crnce ili cigane - ode karijera.

snimi film o njima, dobiješ oscara i ovacije!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

Slobodna zemlja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 8:47 (escobar_).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema frke. sad bu ona krmkinja Čmarkićka intervenirala za njega i opet bu si on malo direktor. {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

slika moderne demokracije - osudjuju te zbog prava na svoje misljenje.....

5 2 hvala 0
17 godina
protjeran

nije to demokracija to je homokracija ! vise ne smijes javno izjaviti da ti ne lezi istospolni sex

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo zato i jesam protiv te "političke korektnosti". Radi se o licemjerju, bitno je samo da svoje mišljenje ne kažeš i ako ga već govoriš, mora tako biti umotan u celofan da se ne može naći ni m od mišljenja. Otkad je "verbalni delikt" postao reći debelom da je debel ili da ne podržavaš istospolne brakove? Istina ostaje istina pa makar ju nitko ne rekao. 

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 14:30 (Cesc).

5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali smatram da je njegova donacija nekako bezukusna. Imaju ljudi pravo na njega se ljutiti, ali mi je glupo da traže od njega da odstupi. Imaš direktore koji su napravili višestruko gorje stvari od ove gluposti, ali nitko im nije ništa pisnuo. Mene nije previše briga zar je netko za ili protiv istospolnog braka, sve dok to ne preraste u bjesomučnu homofobiju ili fanatičan liberalizam.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OMFFags

kad liberali drugima hoce govoriti sto da rade u zivotu i uzimati im lovu za ostvarivanje "jednakosti" onda je to ok, kada netko ne donira

kako njima pase onda je to razlog da se covjeka stjera sa pozicije...

3 1 hvala 0
17 godina
Re: Eich već prvi tjedan u problemima
Ja mislio neki glupan dosao na poziciju i uradio neku glupost, kad ono pedercine u Mozili se javljaju. I covjek im se jos izvinjava. Da sam na njegovom mjestu otisao bih i uplatio jos.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice