Digitalna arhiva Buga - online

poruka: 865
|
čitano: 132.702
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Digitalna arhiva Buga - online".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena pozivnica za digitalna izdanja BUG-a
17 godina
neaktivan

Kao i mnogi zahvalni dugogodišnji čitatelj i korisnik ostalih blagodeti BUG-a molio bih dobru dušu sa jednom viška pozivnicom da mi je uputi

zahvaljujem unaprijed.

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Digitalna arhiva Buga - online
uss kaže...

Zamolio bi da i meni neko pošalje pozivnicu. Hvala unaprijed.

Poslano...

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π
17 godina
neaktivan

Lijepo od vas!

Prestao sam kupovat Bug iz nažalost novčanih problema...

i ovim putem bi zamolio za pozivnicu!

Unaprijed hvala

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odlično realizirano.

Ako može pozivnica za jednog starijeg člana, hvala {#}.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može jedna pozivnica i za mene?

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina

može li mi netko poslati pozivnicu? hvala!

zahvala Korky-ju

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 20:25 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zamolio bih za pozivnicu

Unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može tko poslat pozivnicu?

ICARUS HAS FOUND YOU!!! RUN WHILE YOU CAN!

0 0 hvala 0
15 godina

Ako nekom treba pozivnica neka traži ostala mi je još jedna.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Moze jedna pozivnica, unaprijed zahvaljujem.

e.......

0 0 hvala 0
15 godina
AlterA kaže...

Moze jedna pozivnica, unaprijed zahvaljujem.

Poslano

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Ako nije problem molim jednu pozivnicu i za mene{#}.

Sve najbolje u nadolazećim blagdanima i lijepi pozdrav od mene .....

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 22:08 (tonci77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bio bih jako zahvalan na jednoj pozivnici, zahvaljujem unaprijed... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može i meni jedna pozivnica?

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sto bih ja, nego isto jednu pozivnicu. :P Ako ima kakve nade medu svom ovom masom koja je navalila... Ali eto, ako se netko smiluje, bit ce mi drago. :)

Primljeno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 19:57 (Freebyrd).
17 godina

A mi više godišnji pretplatnici Buga necemo dobiti pozivnice {#} hmmmmm ako ima koja dobra duša molio bih jednu kada nece Bugovci {#} jednu meni

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hm , server se tek zahuktava pa želite izbjeći navalu ?! Pa , u redu , neka malo vremena za uhodavanje . Ali , ovo sa eksluzivnim pozivnicama je pomalo omalovažavajuće ne samo za one koji prate BUG dugo godina , a ne spadaju u "VIP" članove foruma , već i za one koji su tek počeli ili povremeno čitaju vaša izdanja. U ostalom , koliko sam shvatio riječ je o bazi podataka o "svim" izdanjima , zar ne bi bilo logično da pristub bude što slobodniji i neuvjetovaniji . BUG nije klubski časopis ili vjersko štivo skupine fanatika. A , pravo za reći nije ni marketinški dobro osmišljeno kao promocija .

Pratim BUG dugo godina i koliko je bio dobar i oduševljavajući prvih nekoliko godina , toliko je sad zapao u kolotečinu samodopadnosti kao da je to jedini pokazatelj kvalitete . Naravno , jo uvjek ima po koji dobar članak , ali nikakav pomak u razvoju samog lista , kako u pogledu kvalitativno tako i kvantitativno. E, ovo zadnje ste napravili sa izborom članaka iz starih brojeva , ali ni to nije bilo dovoljno da izbriše utisak da se u bagu sve manje i manje ima šta pročitati . Što se tiče raznih testiranja hardwera i slično , koliko znaju biti iscrpni toliko znaju biti i nepregledni i ni iz bliza samodovoljni kao razlog kupovine samog časopisa. Na internetu toga ima i onako dosta.

Pozivnicu ne očekujem niti je želim jer ovo nije pravi pristup slobodi informacija , a ni inim "manje važnim" čitateljima i "forumašima".

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao i svi ostali, molim pozivnicu...hehe..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa ovo je tek početak, tek su 2 broja u online izdanju. Dok stave sve, imati će svi pristup, ne?

0 0 hvala 0
15 godina

Molio bih jednu pozivnicu  da  i ja isprobam ovo čudo.Zahvaljujem unaprijed i nakon (ako) ju dobijem.

EDIT:Hvala ivanix

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 21:53 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zakon! :D

Molio bih i ja jednu pozivnicu ako se ima i ako se nađe :)

Hvala ivan123 :D

:D
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 21:54 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tko hoće pozvinicu nek se javi na PM, 3 dostupne!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako moze jedna pozivnica, unaprijed hvala ;)

0 0 hvala 0
17 godina

Molio bi da i meni neko pošalje pozivnicu unapred hvala {#} ....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pridružujem se molbama. Unaprijed zahvaljujem. {#}

Edit:

Hvala smrad06 !!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 22:11 (markkc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
comnei kaže...

hm , server se tek zahuktava pa želite izbjeći navalu ?! Pa , u redu , neka malo vremena za uhodavanje . Ali , ovo sa eksluzivnim pozivnicama je pomalo omalovažavajuće ne samo za one koji prate BUG dugo godina , a ne spadaju u "VIP" članove foruma , već i za one koji su tek počeli ili povremeno čitaju vaša izdanja. U ostalom , koliko sam shvatio riječ je o bazi podataka o "svim" izdanjima , zar ne bi bilo logično da pristub bude što slobodniji i neuvjetovaniji . BUG nije klubski časopis ili vjersko štivo skupine fanatika. A , pravo za reći nije ni marketinški dobro osmišljeno kao promocija .

Pratim BUG dugo godina i koliko je bio dobar i oduševljavajući prvih nekoliko godina , toliko je sad zapao u kolotečinu samodopadnosti kao da je to jedini pokazatelj kvalitete . Naravno , jo uvjek ima po koji dobar članak , ali nikakav pomak u razvoju samog lista , kako u pogledu kvalitativno tako i kvantitativno. E, ovo zadnje ste napravili sa izborom članaka iz starih brojeva , ali ni to nije bilo dovoljno da izbriše utisak da se u bagu sve manje i manje ima šta pročitati . Što se tiče raznih testiranja hardwera i slično , koliko znaju biti iscrpni toliko znaju biti i nepregledni i ni iz bliza samodovoljni kao razlog kupovine samog časopisa. Na internetu toga ima i onako dosta.

Pozivnicu ne očekujem niti je želim jer ovo nije pravi pristup slobodi informacija , a ni inim "manje važnim" čitateljima i "forumašima".

Vjeruj mi da su uspjeli privući ljude. 17 stranica (zasad) u jednom danu sve govore. Iako imam Bugove od negdje 100. broja nadalje (većinu sam do tog broja bacio, jedino sam ostavio neke prastare Bugove u mekim koricama, diskete sam također bacio makar su bile fora), odlično je što ih mogu pregledati i pretražiti na kompjuteru. Vrlo kvalitetan prikaz, moram naglasiti. Moja jedina zamjerka (što se tiče toga) je fluidnost "preglednika" (vjerojatno je stvar u meni, windowsi mi se polako raspadaju :D) i rečenica da imaju bazu od prije 7 godina na dalje (impresivna brojka), ali ja bih htjeo vidjeti i one prastare dobre članke. To je zahtjevan posao, znam, radi se o skeniranju filmova (prekrivenim saftom iz tiskare :D), ovo što sad imaju su digitalne kopije originala. Ne trebaju to biti cijela izdanja, ali članci poput onih u sadašnjem broju bili bi super, a hvala Bogu, ima ih i zato čuvam većinu Bugova koje kupim.

Što se tiče sadržaja, ne bih htjeo na dugo o tome jer bih vjerojatno ispunio tri stranice ove teme. Istina, već je nekih zadnjih par godina "trend" srozavanja časopisa. Kao da su izgubili žar tj. strast za pisanjem. Sve mi se više čini da čitam proizvod, a ne omiljeni časopis. Znam da živimo u komercijalnom svijetu, ali mogli bi se malo potruditi! Gade mi se teme koje izlaze svakih nekoliko mjeseci poput 500 besplatnih programa ili 100 laptopa do 1205 kuna. Znam da žele dobiti nove čitatelje, ali neka onda ne zapostavljaju nas, vjerne čitatelje koji će ih i dalje čitati kroz 100 stranica reklama i osrednjih tekstova.

No, čini mi se da su se od prošlog broja "pokrenuli" (ili se to meni čini) i poboljšali se, a to mi se sviđa i nadam se da će tako nastaviti!

17 godina

Ooovdje jedna please ...{#}

17 godina
neaktivan

I ja vas molim jednu!!!

punoooo hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Juan kaže...

Ooovdje jedna please ...{#}

poslao sam ti...

17 godina
neaktivan

Ako ima neko pozivnicu viška bi bi zahvalan ako mi može poslat.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena pozivnica za digitalna izdanja BUG-a
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice