Evo otvaram temu gdje ce forumasi moci razmjenjivati pozivnice za digitalna izdanja BUG-a ..
Ja isto ovim putem molim neku dobru dusu da mi posalje pozivnicu
Evo otvaram temu gdje ce forumasi moci razmjenjivati pozivnice za digitalna izdanja BUG-a ..
Ja isto ovim putem molim neku dobru dusu da mi posalje pozivnicu
moze meni jedna..
Nisu stigle pozivnice jos ali se moze pregledati ova dva najavljena broja. Ne znam jel to vrijedi samo za top 100 ili za sve ali otidjite na naslovnu stranu i u bug i pojavice se ova dva broja desno iznad ostalih.
Prva 3 koji posalju mi poruku dobivaju pozivnicu...
Ima li tko?
Za uzvrat šaljem kilu banana ako je trade dozvoljen
Hocu i ja jednu...
Mogu ja ??? A moooolim vas.. =)
Hvala
Meni nemojte slati pozivnicu. Ovo razdvajanje na prost puk i one gore je beze
tko oče nek se javi sa PP
Ako netko želi pozivnicu, neka se javi na PM, sve tri su na broju!?
eto, ako može i meni jedna
...ako može jedna, hvala !!!
kak ovo uopce funkcionira ja znam da imam neke 3 pozivnice za poslat ali .. sta samnom? jer meni isto netko mora poslat ili?
Ako hoće netko imam još jednu pozivnicu.
ako itko čita vijest o digitalnim BUG-ovima onda u prvom odjeljku piše da prvih 100 (sto) forumaša sa statusom najboljeg autora dobiva po tri pozivnice
i može nekome sa manje od jedne zvjezdice (imaju neki s pola) darovati jednu pozivnicu
Može li meni netko udjeliti pozivnicu? Unaprijed se zahvaljujem.
EDIT: Dobio sam pozivnicu. Zahvaljujem se forumašu Intelovac123!!!
Ja sam, izgleda, dobio tri pozivnice... iskreno, dume nemam cemu sluze. Mi moze netko objasniti?
Može jedna pozivnica?Unaprijed hvala
imam 3 pozivnice prva 3 koja mi se jave na pm dobit ce ih..
pozz
edit: ostala jos 1 pozivnica
Ljudi!Jel mi tko može objasniti šta trebam napraviti da skinem dva broja bug-ova? Ako neko ima pozivnicu,može mi poslati??
Imam ja jos 2 pa ako netko hoce nek se javi na pp.
Imam ja jos 2 pa ako netko hoce nek se javi na pp.
I ja.
ak ti ostala još jedna pošalji mi!!!!PPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZZZZZZ
Može mi netko objasniti što je tačno ovo? Dobio sam pozivnicu, ali što je to digitalno izadnje buga, kako do toga?
Može mi netko objasniti što je tačno ovo? Dobio sam pozivnicu, ali što je to digitalno izadnje buga, kako do toga?
ako dobro pogledaš iznad liste ćeš vidjet izdvojene brojeve u digitalnom obliku a.k.a. PDF
100 najboljih autora su dobili po 3 pozivnice koje mogu podijelit
ako dobro pogledaš iznad liste ćeš vidjet izdvojene brojeve u digitalnom obliku a.k.a. PDF
100 najboljih autora su dobili po 3 pozivnice koje mogu podijelit
Hvala, idem prelistati stare brojeve koje sam propustio, kome treba pozivnica, nek se javi
Meni,Hvala