A šta...?! Opet im ne vridi. Za Apple jednostavno ne vrijedi izreka "Koliko love - toliko muzike." Bit će preskupa i preslaba u odnosu na PS3 i 360. Sorry Jabučići - drž te se vi iPod-a (a i tu im je pjesak već do grla došao...)
Ja bih najprije rekao da se radi o nekoj handheld konzoli (kao npr. PSP) na kojoj će se moći pokretati igre s iPhonea i da će zapravo jedina razlika u usporedbi s iPhoneom biti postojanje još par tipaka posvećenih gamingu.
Što se tiče gaminga i Apple-a, sa iPhone-om im je uspjelo, svaki drugi developer igara je napravio aplikaciju za iPhone.
Ako su ove tvrdnje istinite, nadam se da će doživjeti uspjeh, na sreću svih nas.
Slazem se, sumnjam da ce Apple praviti nekakvu stand-alone konzolu, vjerovatno ce raditi na poboljsanju igracih mogucnosti iphone-a
ja sam se čudio kad sam vidio xbox da je napravio microsofte mislio sam da ta konzola ništa nevrijedi jer znam da microsoft se bavi software-rom, a kako se ispostavilo xbox je dobra konzola, a za apple ja mislim da kad izađe da će biti dobra konzola samo mislim da neki ljudi to nećeju svaćati ozbiljno, pošto su onu u hardveru i izumili su poznati ipod i ifhone im se sve za 5 konzola će im biti odlićna samo jedna stvar ako nemaju dobar 3rd party support oni će imati problema sa igrama i sa samom konzolom
Hmm, možda će biti ko Xbox, a možda ko Apple Bandai Pippin.
ja sam se čudio kad sam vidio xbox da je napravio microsofte mislio sam da ta konzola ništa nevrijedi jer znam da microsoft se bavi software-rom, a kako se ispostavilo xbox je dobra konzola, a za apple ja mislim da kad izađe da će biti dobra konzola samo mislim da neki ljudi to nećeju svaćati ozbiljno, pošto su onu u hardveru i izumili su poznati ipod i ifhone im se sve za 5 konzola će im biti odlićna samo jedna stvar ako nemaju dobar 3rd party support oni će imati problema sa igrama i sa samom konzolom
Ne daj Bože.Zasigurno bi pronašli način da naplate zasebno svaki pritisak botuna na kontroleru plus naplaćivali uredno svaki sat korištenja konzole koja će biti cirka 8-9 tisuća kuna, i ljudima će to sve biti 'OK'.
Ne daj Bože.Zasigurno bi pronašli način da naplate zasebno svaki pritisak botuna na kontroleru plus naplaćivali uredno svaki sat korištenja konzole koja će biti cirka 8-9 tisuća kuna, i ljudima će to sve biti 'OK'.
Dali netko zna za ovu katastrofu?; http://en.wikipedia.org/wiki/Bandai_Pippin
ako neznate nije ni čudo, propalo je dok si reko keks.
Sve OK ako bi nešto dobro (i cijenom prihvatljivo) napravili, ali uz ovu današnju konkurenciju, gdje je višegodišnje iskustvo u igri, neznam baš....
Da, ja znam. J***na Appleova konzola nestala u treptaju.
Dali netko zna za ovu katastrofu?; http://en.wikipedia.org/wiki/Bandai_Pippin
ako neznate nije ni čudo, propalo je dok si reko keks.
Sve OK ako bi nešto dobro (i cijenom prihvatljivo) napravili, ali uz ovu današnju konkurenciju, gdje je višegodišnje iskustvo u igri, neznam baš....
pa da apple otvori dučane po svijetu i prodaje obične jabuke po 100 kuna kila ljudi bi kupovali tak da ak napravi konzolu ona se bude prodavala ko salata
pippin je bil ispred svojeg vremena i danas bi tak nekej imalo prolaz bez beda jer je apple puno razvikaniji i ima puno više bedaka kaj to kupuje
ova konzola mi sliči na na neku kantu,,,xPPP
pa da apple otvori dučane po svijetu i prodaje obične jabuke po 100 kuna kila ljudi bi kupovali tak da ak napravi konzolu ona se bude prodavala ko salata
pippin je bil ispred svojeg vremena i danas bi tak nekej imalo prolaz bez beda jer je apple puno razvikaniji i ima puno više bedaka kaj to kupuje
TOČNO!!
To je ionako izišlo 1990. godine kad je prevladavao istrošeni anime stil kojeg je više svima (osim glupim japancima , kinezima i u mangama) dosadio!!
Apple radi odlične proizvode. macbook nije tako loš, no isplati li se za njega dati oko 15-ak tisuča kuna?
meni se cini da e to biti nesto kao 360......oni bi samo napakostili...microsoftu
još će počet kiselit krastavce iKiseliKrastavac
baš se pitam kako će ju je nazvati "iGame"
Uff ako ovo izade rasturati ce xbox, nemogu to potvrditi ali jednostavno nevolim Microsoft, a nada umire zadnja.
Sto se tice naziva po meni ce se zvati ''Iplay'' ili kao sto pise ''Igame'' no to je nebitno ako konzola bude dobra ( i nadajmo se ne preskupa).
poznavajuci apple konzola ce bit losija od xkutije360 a kostat ce ko dragi kamen
poznavajuci apple konzola ce bit losija od xkutije360 a kostat ce ko dragi kamen