Aplikacije za Windows Phone 7

poruka: 18
|
čitano: 4.067
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacije za Windows Phone 7".
17 godina
neaktivan

Može li se Windows Market Place koristiti iz Hrvatske?

Makaveli

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Aplikacije za Windows Phone 7
Makaveli kaže...

Može li se Windows Market Place koristiti iz Hrvatske?

http://create.msdn.com/en-US/home/faq

Nažalost, ne.

17 godina
neaktivan

Trenutno stanje iz HR: možete downloadati sve free aplikacije (zapravo, možete vidjeti sve, ali ne možete izvršiti proces plaćanja s karticom iz HR).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma samo napravis novi hotmail, kazes da je lokacija SAD ili austrija npr. i registriras se, i to je to...
Aint no man above the crew
17 godina
1337Code_breaker kaže...
ma samo napravis novi hotmail, kazes da je lokacija SAD ili austrija npr. i registriras se, i to je to...

Jel to isprobano ili samo nagadjas?

Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan
iz buga
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Jel to isprobano ili samo nagadjas?

To i mene zanima

15 godina
neaktivan
izvađeno iz buga!
14 godina
neaktivan

Kako bi mogli uopce poslati zahtjev da se aplikacija doda na Marketplace potrebno je biti clan App Hub-a, a u Hrvatskoj to jos nije dostupno nijednom pojednicu/firmi.

Osim toga, kako bi uopce mogli poceti razvijati aplikacije potrebno se registrirati na App Hub (i naravno platiti).

Ukratko,  u Hrvatskoj trenutno nije moguce niti kupovati niti pisati aplikacije za Windows Phone 7.

Hvala Microsoft.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shax kaže...

Kako bi mogli uopce poslati zahtjev da se aplikacija doda na Marketplace potrebno je biti clan App Hub-a, a u Hrvatskoj to jos nije dostupno nijednom pojednicu/firmi.

Osim toga, kako bi uopce mogli poceti razvijati aplikacije potrebno se registrirati na App Hub (i naravno platiti).

Ukratko,  u Hrvatskoj trenutno nije moguce niti kupovati niti pisati aplikacije za Windows Phone 7.

Hvala Microsoft.

Netocno. Moguce je pisati aplikacije za Windows Phone 7 vec mjesecima.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD
16 godina
neaktivan

On stvar iz Buga isprobano radi.Uglavnom još nema bog zna što dobrih aplikacija..No os je tek izašao tako da ima vremena :D

17 godina
neaktivan
RaLe kaže...
shax kaže...

Hvala Microsoft.

Mozes ih pisati ali ih nemozes staviti na makret. Zapravo mozes i to, ako otvoris firmu u Njemackon primjerice i od tamo ih stavljas na market.{#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
RaLe kaže...
shax kaže...

Hvala Microsoft.

Mozes ih pisati ali ih nemozes staviti na makret. Zapravo mozes i to, ako otvoris firmu u Njemackon primjerice i od tamo ih stavljas na market.{#}

Ne mozes ih staviti ni na Mars. Totalno nebitno. Moj odgovor se odnosio na pisanje aplikacija.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...
Lion King kaže...

Ne mozes ih staviti ni na Mars. Totalno nebitno. Moj odgovor se odnosio na pisanje aplikacija.

I ja sam napisao isto sto i ti i jos sam nesto nadopisao. Mozes ih staviti na market, za sve uvijek postoji rjesenj. Samo ovisi o tome koliko duboko zelis traziti rjesenje.{#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
15 godina
neaktivan
da temu vratimo na pravi smijer
kako stoji trziste appova za WP7, i kakve su mu igre?
17 godina
Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan

RunKeeper od sada i na Windows Phone 7!

Samu aplikaciju možete potražiti na marketplace-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 10:23 (zitzko).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Aplikacije za Windows Phone 7
zitzko kaže...

RunKeeper od sada i na Windows Phone 7!

Samu aplikaciju možete potražiti na marketplace-u.

Upravo sam ga isprobao oko Jaruna (i kvarta) i precizno mi je nacrtao gdje sam bio. Sad će me cura stalno pratiti :-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice