Može li se Windows Market Place koristiti iz Hrvatske?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li se Windows Market Place koristiti iz Hrvatske?
http://create.msdn.com/en-US/home/faq
Nažalost, ne.
Trenutno stanje iz HR: možete downloadati sve free aplikacije (zapravo, možete vidjeti sve, ali ne možete izvršiti proces plaćanja s karticom iz HR).
Jel to isprobano ili samo nagadjas?
Jel to isprobano ili samo nagadjas?
To i mene zanima
Kako bi mogli uopce poslati zahtjev da se aplikacija doda na Marketplace potrebno je biti clan App Hub-a, a u Hrvatskoj to jos nije dostupno nijednom pojednicu/firmi.
Osim toga, kako bi uopce mogli poceti razvijati aplikacije potrebno se registrirati na App Hub (i naravno platiti).
Ukratko, u Hrvatskoj trenutno nije moguce niti kupovati niti pisati aplikacije za Windows Phone 7.
Hvala Microsoft.
Kako bi mogli uopce poslati zahtjev da se aplikacija doda na Marketplace potrebno je biti clan App Hub-a, a u Hrvatskoj to jos nije dostupno nijednom pojednicu/firmi.
Osim toga, kako bi uopce mogli poceti razvijati aplikacije potrebno se registrirati na App Hub (i naravno platiti).
Ukratko, u Hrvatskoj trenutno nije moguce niti kupovati niti pisati aplikacije za Windows Phone 7.
Hvala Microsoft.
Netocno. Moguce je pisati aplikacije za Windows Phone 7 vec mjesecima.
On stvar iz Buga isprobano radi.Uglavnom još nema bog zna što dobrih aplikacija..No os je tek izašao tako da ima vremena :D
Hvala Microsoft.
Mozes ih pisati ali ih nemozes staviti na makret. Zapravo mozes i to, ako otvoris firmu u Njemackon primjerice i od tamo ih stavljas na market.
Hvala Microsoft.
Mozes ih pisati ali ih nemozes staviti na makret. Zapravo mozes i to, ako otvoris firmu u Njemackon primjerice i od tamo ih stavljas na market.
Ne mozes ih staviti ni na Mars. Totalno nebitno. Moj odgovor se odnosio na pisanje aplikacija.
Ne mozes ih staviti ni na Mars. Totalno nebitno. Moj odgovor se odnosio na pisanje aplikacija.
I ja sam napisao isto sto i ti i jos sam nesto nadopisao. Mozes ih staviti na market, za sve uvijek postoji rjesenj. Samo ovisi o tome koliko duboko zelis traziti rjesenje.
kako stoji trziste appova za WP7, i kakve su mu igre?
Upravo sam ga isprobao oko Jaruna (i kvarta) i precizno mi je nacrtao gdje sam bio. Sad će me cura stalno pratiti :-)