Sviđa mi se i kućište i cijena :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd, ovo i nije tak ruzno...
A nije ni neka ljepotica ;)
Klasicno kuciste. Mad ja volim takve da se razumijemo.
Ajd mi nabroj sta bi stavio u tih osam slotova. Teoretski.
Ajd mi nabroj sta bi stavio u tih osam slotova. Teoretski.
dvije grafičke(amd + nvidia)=4 slota,pci tv kartica,pci zvučna kartica,potenciometar od yasya hladnjaka...to je 7 slotova koje sam koristio,svi puni
s tim da ako neka matična ima loši raspored ili ako su kartice deblje i slično nemožeš to uopće posložit kako spada
zato cijenim kad kućište ima više pci slotova,više mogućnosti za manipulaciju
A koja to ploca ima toliko PCI prikljucaka? I zasto ati+nvidia? Zasto ne sve ati ili sve nvidia?
A koja to ploca ima toliko PCI prikljucaka? I zasto ati+nvidia? Zasto ne sve ati ili sve nvidia?
moja ima 3 pci
ati +nvidia rade zajedno,to sam koristio dok sam igrao mafiu 2,ati je primarna za grafiku a nvidia je radila fiziku
Pitao sam te sta ces sa 4 VGA i to ati i nvidia. Kako ces to povezati da sve radi?
Pitao sam te sta ces sa 4 VGA i to ati i nvidia. Kako ces to povezati da sve radi?
nije mislio na 4 kartice nego na dvije.
mislio je na 4 slota koje ce te 2 vege popunit jer svaka zauzima po 2 exp. slota :D
Ma ne zna ni on sta je mislio ;)
Cini mi se da expansion slot-ovi nisu re-usable.
Mrzim kad moram otkinuti komad lima da bih ugradio karticu.
Ovo ne bi bilo lose ni kupiti, samo bih ja to zacepio filtrima (uz ventilatore).
Mrzim kad kuciste ima 4536324632 perforacija koje samo uvlace prasinu.
gdje si to pitao,i uostalom šta ćeš sa 4 vga od toga 2 ati + 2 nvidia? to nemožeš spojit,zapravo msi ima neku hibridnu pluču ali to je sve za sada slabo i neisplativo
možeš radit jedino quad sli i quad crossfire
dvije high end kartice zauzimaju 4 slota na kućištu,2+2
ako radiš quad sli od gtx 580 onda ti treba 8 praznih slotova na kućištu(4x2)