Jel upo´?
Facebook,kao i ostale društvene veze,a isto tako i SVI FORUMI na internetu,su totalno nepotrebne stvari!! Mogu živjeti s njima ali i bez njih (osobito kad čitam kakve se sve gluposti pišu na OVOM FORUMU, za koji sam u početku smatrao,a valda zbog renomiranog časopisa BUG, da će biti iole kvalitetnijeg sadržaja i edukativniji u svakom pogledu). To što masa mulaca laje preko fejsa,nije fejs kriv,već odgoj tih pojedinaca...kao i uostalom na svim mrežama i u svim komunikativnim oblicima.
Evo došao je i taj dan, pa da vidimo kako se danas neće ništa dogoditi sa facebookom.
- Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi bili sretni sretni kada se fejs srusi lajkaj!
ugl vise mi ide na kesten glupi statusi koji nemaju smisla i nicem ne sluze... u vezi van veze... bmk..
Facebook,kao i ostale društvene veze,a isto tako i SVI FORUMI na internetu,su totalno nepotrebne stvari!! Mogu živjeti s njima ali i bez njih (osobito kad čitam kakve se sve gluposti pišu na OVOM FORUMU, za koji sam u početku smatrao,a valda zbog renomiranog časopisa BUG, da će biti iole kvalitetnijeg sadržaja i edukativniji u svakom pogledu). To što masa mulaca laje preko fejsa,nije fejs kriv,već odgoj tih pojedinaca...kao i uostalom na svim mrežama i u svim komunikativnim oblicima.
Pa da, covjeku je potrebno malo pica, jedan bizon svakih sedam dana (i pokoja bobica između bizona), jedna zena i malo koze da pokrije genitalije.
meni jedna stvar nije jasna, zašto se svi toliko vesele padu FACEBOOK-a...vi ste stvarno blesavi kad nevidite i ostale društvene mreže kraj njega...Google+, Twitter...ŠTA VI MISLITE?? srušit ce facebook i to je to, svi ljudi ce odjedamput izać na ulice! DA BAR!
prvi korak svih "l00dachica" i ostalih gluposti je izrada NOVOG profila na nekoj DRUGOJ drustvenoj mreži...tako da taj pad FACEBOOK-a je samo lagana zbrka, jer ce svi sad morat izdvojit 10 minuta da naprave novi account na nekoj drugoj drustvenoj mreži te se malo bolje upoznaju sa novijim i drugačijim sučeljem!
WOOOOOOOW!!!
meni jedna stvar nije jasna, zašto se svi toliko vesele padu FACEBOOK-a...vi ste stvarno blesavi kad nevidite i ostale društvene mreže kraj njega...Google+, Twitter...ŠTA VI MISLITE?? srušit ce facebook i to je to, svi ljudi ce odjedamput izać na ulice! DA BAR!
prvi korak svih "l00dachica" i ostalih gluposti je izrada NOVOG profila na nekoj DRUGOJ drustvenoj mreži...tako da taj pad FACEBOOK-a je samo lagana zbrka, jer ce svi sad morat izdvojit 10 minuta da naprave novi account na nekoj drugoj drustvenoj mreži te se malo bolje upoznaju sa novijim i drugačijim sučeljem!
WOOOOOOOW!!!
i sve hackiraju i dodu na bug online
WOOOOOOOW!!!
face je onaj gdje je 90% mawih swatkih loO0DacHa :)
koje će se, po padu facebooka, samo preselit na neku drugu društvenu mrežu!! THAT'S IT!!
SAME THING!!!
koje će se, po padu facebooka, samo preselit na neku drugu društvenu mrežu!! THAT'S IT!!
SAME THING!!!
većina njih ni neznaju za twitter,google+,myspace.....
Ja sam već otvorio šampanjac i naručio ćevape s kajmakom, jer budu Anonymous napali vjerujem.

saznat će vrlo brzo, VJERUJ MI! :P
SVAKI KRAJ JE I NOVI POCETAK!
Svak svog konja hvali. Ko voli nek izvoli...
Tko hoće nek koristi, tko neće, nemora. Mene samo živcira kad kukaju kak su njihove fotografije na kojima su oskudno odijeveni/e nestale :O:O:O. Neki ljudi imaju potrebu za tim, neki ne. Rasprave se mogu nastaviti u nedogled...
OnT:
Sumnjam da se Anonymous zamara glupostima poput Facebook-a. Po zadnjim napadima više su bili bazirani na ozbiljne svjetske prijetnje.
Samo da ćevapi stignu na vrijeme.
Samo da ćevapi stignu na vrijeme.
Ovo nisu da kasne ovo su ekspres ćevapi. Ima da pojedem 2 runde najvećih ćevapa s kajmakom, u ćast što ode veliki problematik i ubojica u povijest.
Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.
Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.
Ne bih reko dobro ti si naveo dobru stranu, ali ja ću onda navest lošu.
1. Postali smo ovisnici o Facebooku
2. Manje se izlazi zbog Facebooka
3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru FejS!!!! i vise na njemu po cijele dane
4. Ljudi rade samoubojstva zbog Facebooka po nekim pričama
5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na Fejsu i BAM rastava
6. I najgore ljudi samo misle o facebooku i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.
Tako da sam procjeni.
hmm kolko godina imaš? kakve gluposti pišeš,jel se zapitaš danas kakvo je društvo opcenito,kako se ljudi ponašaju,kako se prije izlazilo van,kako se družilo..danas više od polovice klinaca nezna šta je život.sa 15 i 16 godina sam se vozio biciklom sa prijateljima isli smo krali trešnje igrali na ulici nogometni tenis,uvjek smo se okupljali ista ekipa i bilo nam je super,a danas izadem van i gledam zabljuvane klince kako se opijaju i kako si umišljaju da su starij.osobno mislim nije fejs kriv za sve to,ipak sve su generacije gore i gore svatko ima internet i na njemu šta poželi,šta ces vani kad mozes bit u kući i debljat se ko krmak uz kompjuter logicno?
Nemoj nas nazivat glupima,nego malo bolje razmisli o tome šta si napisao i žalosno je što si od onih ljudi koji misli da se danas bolje živi,nego prije.
Da skoro nitko nevidi korisne strane društvenih mreža je zbunjujuće xD.
I kako se može okriviti medij kao takav za samoubojstva i sl.?
Problemi će se prije naći u odgoju ili obrazovanju :/
1. Postali smo ovisnici o Google+
2. Manje se izlazi zbog Google Plusa
3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru Guglpluz!!!! i vise na njemu po cijele dane
4. Ljudi rade samoubojstva zbog Google Plusa po nekim pričama
5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na plusiću i BAM rastava
6. I najgore ljudi samo misle o Google+ i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.
Tako da sam procjeni.
Ajmo zamisliti da facebook sruše ti anonimuzi. ^
Hmm, ja ne mogu da se logujem?
rasturi me , nabij jače, cepaj me bato tesna sam
1. Postali smo ovisnici o Google+
2. Manje se izlazi zbog Google Plusa
3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru Guglpluz!!!! i vise na njemu po cijele dane
4. Ljudi rade samoubojstva zbog Google Plusa po nekim pričama
5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na plusiću i +BAM rastava
6. I najgore ljudi samo misle o Google+ i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.
Tako da sam procjeni.
Ajmo zamisliti da facebook sruše ti anonimuzi. ^
There i fixed that for you...
Prije par minuta htjeo sam da se logiram na fejs a kad ono neki 500 error
al sam resetirao i onda je radio normalno
Znaci, poceli su xD
Ajd molim te reci šta si ti fixao?
Ajd molim te reci šta si ti fixao?
Čitaj :D...
Anyway, po kojoj vremenskoj zoni se oni ravnaju?
a odakle su... ako je USA onda bi sada trebalo bit oko 02.00 AM kod njih
Znaci, poceli su xD
ma jesu ne, meni radi bolje nego ikad :D
kladim se da je fake i da se to nece ni dogodit, daj boze da sam u krivu