Anonymous napada Facebook 5. studenog?

poruka: 212
|
čitano: 34.313
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Anonymous napada Facebook 5. studenog?".
15 godina
neaktivan

Jel upo´?

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Facebook,kao i ostale društvene veze,a isto tako i SVI FORUMI na internetu,su totalno nepotrebne stvari!! Mogu živjeti s njima ali i bez njih (osobito kad čitam kakve se sve gluposti pišu na OVOM FORUMU, za koji sam u početku smatrao,a valda zbog renomiranog časopisa BUG, da će biti iole kvalitetnijeg sadržaja i edukativniji u svakom pogledu). To što masa mulaca laje preko fejsa,nije fejs kriv,već odgoj tih pojedinaca...kao i uostalom na svim mrežama i u svim komunikativnim oblicima.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

Evo došao je i taj dan, pa da vidimo kako se danas neće ništa dogoditi sa facebookom.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
  • Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji  bi bili sretni  sretni kada se fejs srusi  lajkaj!

ugl vise mi ide na kesten glupi statusi koji nemaju smisla i nicem ne sluze... u vezi van veze... bmk..{#} 

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 8:14 (Kewin).
Moj PC  
1 12 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Anonymous napada Facebook 5. studenog?
epos kaže...

Facebook,kao i ostale društvene veze,a isto tako i SVI FORUMI na internetu,su totalno nepotrebne stvari!! Mogu živjeti s njima ali i bez njih (osobito kad čitam kakve se sve gluposti pišu na OVOM FORUMU, za koji sam u početku smatrao,a valda zbog renomiranog časopisa BUG, da će biti iole kvalitetnijeg sadržaja i edukativniji u svakom pogledu). To što masa mulaca laje preko fejsa,nije fejs kriv,već odgoj tih pojedinaca...kao i uostalom na svim mrežama i u svim komunikativnim oblicima.

Pa da, covjeku je potrebno malo pica, jedan bizon svakih sedam dana (i pokoja bobica između bizona), jedna zena i malo koze da pokrije genitalije.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina

meni jedna stvar nije jasna, zašto se svi toliko vesele padu FACEBOOK-a...vi ste stvarno blesavi kad nevidite i ostale društvene mreže kraj njega...Google+, Twitter...ŠTA VI MISLITE?? srušit ce facebook i to je to, svi ljudi ce odjedamput izać na ulice! DA BAR!
prvi korak svih "l00dachica" i ostalih gluposti je izrada NOVOG profila na nekoj DRUGOJ drustvenoj mreži...tako da taj pad FACEBOOK-a je samo lagana zbrka, jer ce svi sad morat izdvojit 10 minuta da naprave novi account na nekoj drugoj drustvenoj mreži te se malo bolje upoznaju sa novijim i drugačijim sučeljem!

WOOOOOOOW!!! {#}

TiONiO

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...

meni jedna stvar nije jasna, zašto se svi toliko vesele padu FACEBOOK-a...vi ste stvarno blesavi kad nevidite i ostale društvene mreže kraj njega...Google+, Twitter...ŠTA VI MISLITE?? srušit ce facebook i to je to, svi ljudi ce odjedamput izać na ulice! DA BAR!
prvi korak svih "l00dachica" i ostalih gluposti je izrada NOVOG profila na nekoj DRUGOJ drustvenoj mreži...tako da taj pad FACEBOOK-a je samo lagana zbrka, jer ce svi sad morat izdvojit 10 minuta da naprave novi account na nekoj drugoj drustvenoj mreži te se malo bolje upoznaju sa novijim i drugačijim sučeljem!

WOOOOOOOW!!! {#}

i sve hackiraju i dodu na bug online

15 godina
Tionio kaže...

WOOOOOOOW!!! {#}

face je onaj gdje je 90% mawih swatkih loO0DacHa :)

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
luka94 kaže...

koje će se, po padu facebooka, samo preselit na neku drugu društvenu mrežu!! THAT'S IT!!
SAME THING!!! {#}

TiONiO
15 godina
Tionio kaže...
luka94 kaže...

koje će se, po padu facebooka, samo preselit na neku drugu društvenu mrežu!! THAT'S IT!!
SAME THING!!! {#}

većina njih ni neznaju za twitter,google+,myspace..... {#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
13 godina
neaktivan

Ja sam već otvorio šampanjac i naručio ćevape s kajmakom, jer budu Anonymous napali vjerujem.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
luka94 kaže...
većina njih ni neznaju za twitter,google+,myspace..... {#}

saznat će vrlo brzo, VJERUJ MI! :P

SVAKI KRAJ JE I NOVI POCETAK! {#}

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 9:04 (Tionio).
13 godina

Svak svog konja hvali. Ko voli nek izvoli...

Tko hoće nek koristi, tko neće, nemora. Mene samo živcira kad kukaju kak su njihove fotografije na kojima su oskudno odijeveni/e nestale :O:O:O. Neki ljudi imaju potrebu za tim, neki ne. Rasprave se mogu nastaviti u nedogled...

OnT:

Sumnjam da se Anonymous zamara glupostima poput Facebook-a. Po zadnjim napadima više su bili bazirani na ozbiljne svjetske prijetnje.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo da ćevapi stignu na vrijeme.{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Samo da ćevapi stignu na vrijeme.{#}

Ovo nisu da kasne ovo su ekspres ćevapi. Ima da pojedem 2 runde najvećih ćevapa s kajmakom, u ćast što ode veliki problematik i ubojica u povijest.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran

Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
14 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Iskrenu na fejsu ima manje glupih ljudi nego u ovoj temi, kad mi netko napiše da želi da se fejs sruši da bi život bio ko prije, ispadne gluplji od LoOoDaCcHe koja se slika pijana u wc-u. Kakav je to život bio prije fejsa? Trošili su se novci da slanje poruka da se dogovorimo za van, igralište itd. Zadaću ti je netko morao diktirat preko telefona, sad uslika posta(iphone i androidu je to gotovo manje od 30 sec), vidim šta mi prijatelji rade, šta slušaju, koja su im uvjerenja(mogu lakše birat ljude s kojima ću se družit). Mislim stvarno pričate o tom fejsu koda je on rat, pa želite da taj rat završi da bi bilo isto ko prije, je*ote.

Ne bih reko dobro ti si naveo dobru stranu, ali ja ću onda navest lošu.

1. Postali smo ovisnici o Facebooku

2. Manje se izlazi zbog Facebooka

3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru FejS!!!! i vise na njemu po cijele dane

4. Ljudi rade samoubojstva zbog Facebooka po nekim pričama

5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na Fejsu i BAM rastava

6. I najgore ljudi samo misle o facebooku i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.

Tako da sam procjeni.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

hmm kolko godina imaš? kakve gluposti pišeš,jel se zapitaš danas kakvo je društvo opcenito,kako se ljudi ponašaju,kako se prije izlazilo van,kako se družilo..danas više od polovice klinaca nezna šta je život.sa 15 i 16 godina sam se vozio biciklom sa prijateljima isli smo krali trešnje igrali na ulici nogometni tenis,uvjek smo se okupljali ista ekipa i bilo nam je super,a danas izadem van i gledam zabljuvane klince kako se opijaju i kako si umišljaju da su starij.osobno mislim nije fejs kriv za sve to,ipak sve su generacije gore i gore svatko ima internet i na njemu šta poželi,šta ces vani kad mozes bit u kući i debljat se ko krmak uz kompjuter logicno?
Nemoj nas nazivat glupima,nego malo bolje razmisli o tome šta si napisao i žalosno je što si od onih ljudi koji misli da se danas bolje živi,nego prije.

14 godina
neaktivan

Da skoro nitko nevidi korisne strane društvenih mreža je zbunjujuće xD.

I kako se može okriviti medij kao takav za samoubojstva i sl.?

Problemi će se prije naći u odgoju ili obrazovanju :/

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
proćerani kaže...

1. Postali smo ovisnici o Google+

2. Manje se izlazi zbog Google Plusa

3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru Guglpluz!!!! i vise na njemu po cijele dane

4. Ljudi rade samoubojstva zbog Google Plusa po nekim pričama

5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na plusiću i BAM rastava

6. I najgore ljudi samo misle o Google+ i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.

Tako da sam procjeni.

Ajmo zamisliti da facebook sruše ti anonimuzi. ^

xfire: triplex667 |||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 10:19 (Fićo_CoD 5).
15 godina

Hmm, ja ne mogu da se logujem?

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rasturi me , nabij jače, cepaj me bato tesna sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 10:37 (razer1911).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
kalko1212 kaže...
proćerani kaže...

1. Postali smo ovisnici o Google+

2. Manje se izlazi zbog Google Plusa

3. Učenicima pada prosjek jer stalno se deru Guglpluz!!!! i vise na njemu po cijele dane

4. Ljudi rade samoubojstva zbog Google Plusa po nekim pričama

5. Ljudi se rastaju jer nastane svađa draga/dragi šta stalno visiš na plusiću i +BAM rastava

6. I najgore ljudi samo misle o Google+ i kada će na njega i manje rade, markira se u školi zbog toga.

Tako da sam procjeni.

Ajmo zamisliti da facebook sruše ti anonimuzi. ^

There i fixed that for you...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
14 godina
neaktivan

Prije par minuta htjeo sam da se logiram na fejs a kad ono neki 500 error

al sam resetirao i onda je radio normalno

kinder milch schokolade

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nikad srušili... ni neće...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
iprogramer kaže...

Znaci, poceli su xD

16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Ajd molim te reci šta si ti fixao? 

xfire: triplex667 |||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
zerocool12 kaže...

Ajd molim te reci šta si ti fixao? 

Čitaj :D...

Anyway, po kojoj vremenskoj zoni se oni ravnaju?

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
16 godina
neaktivan

a odakle su... ako je USA onda bi sada trebalo bit oko 02.00 AM kod njih 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Almin94 kaže...
iprogramer kaže...

Znaci, poceli su xD

ma jesu ne, meni radi bolje nego ikad :D

kladim se da je fake i da se to nece ni dogodit, daj boze da sam u krivu

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice