Android iz Panasonica

poruka: 30
|
čitano: 3.586
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android iz Panasonica".
15 godina
Android iz Panasonica

Odkad je Androida, svaka šuša misli da može napraviti mobitel...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 31 hvala 1
17 godina
Re: Android iz Panasonica
Panasonic može...i bude.
Pogledaj njihove modele za japansko tržište. A da ne govorim da je nekoć, u začecima GSM-a bio jak igrač i u mnogočemu prvi.
16 godina
DamageHigh kaže...

Panasonic šuša? 

Ovakvu glupost dugo nisam čuo.

Vidjet ćete za dva-tri uređaja kad SAMOLED2 klekne..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
protjeran
Android iz Panasonica

Da su uzeli WP7 barem bi se po nečemu razlikovali, a ovako samo jedan u nizu....

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…

2 9 hvala 0
14 godina
DamageHigh kaže...

Komentar ti nije na mjestu,ne vidim razloga za ovakvu izjavu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Panasonic je inače 2. najveći proizvođač mobitela u Japanu, tako da nije baš šuša što se toga tiče.

15 godina
neaktivan

U čem je problem ugradit led bljeskalicu na telefon?

16 godina
neaktivan
Android iz Panasonica

Ako dodje kod nas uzeo bi ga sigurno. Odlicno kuciste, odlican dizajn, a led bljeskalice su ionako smece. Jedini mobitel na kojem su ok je HTC HD2.

Ako hoces pravu bljeskalicu kupi si SE K800 :)

Bravo za Panasonic.

jedan i jedini :D
Moj PC  
14 1 hvala 0
16 godina
Lex Luthor kaže...

Da su uzeli WP7 barem bi se po nečemu razlikovali, a ovako samo jedan u nizu....

Trebali su uzet WebOS, otključat bootloader i fino gurnut gore sve tri platforme.

I onako su open-source.

Tako bi defintinvo bili posebni.

13 godina
neaktivan
cuks kaže...

Ako dodje kod nas uzeo bi ga sigurno. Odlicno kuciste, odlican dizajn, a led bljeskalice su ionako smece. Jedini mobitel na kojem su ok je HTC HD2.

Bravo za Panasonic.

Ma ne za slikanje nego za posvjetlit ovako u mraku nešto. Meni super korisno i jedini razlog zašto sam prodao SGS je taj što nije imao bljeskalicu.

Za fotić nema do xenonke ;)

15 godina
neaktivan
Android iz Panasonica

hmm pravokutni oblik, crna prednja strana, vodoravni zvučnik... nebu dobro {#}

šalu na stranu, najzanimljivija stvar kod ovog telefona mi je to što je otporan na vodu i (manje bitno) prašinu.

i kakva je to qHD reza?

nedostatak bljeskalice je svakako minus, ali još ju stignu ubaciti {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ovo je bilo najavljeno prije godinu dana. Drago mi je da su realizirali jer sam mislio da će odusati od tog pothvata.

15 godina
neaktivan
nine kaže...
šalu na stranu, najzanimljivija stvar kod ovog telefona mi je to što je otporan na vodu i (manje bitno) prašinu.

i kakva je to qHD reza?

960x540. Imaju je već Motorola Droid 3, HTC Sensation itd.

13 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

zasto, wm je SMECE...... 

13 godina
neaktivan
cuks kaže...

Bravo za Panasonic.

jos bolje satio ili k850, imao sma sva 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 0:42 (kikach_sk).
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

neznam koliko si upoznat, ali panasonic je radio telefone dok jos dio danasnjih grbadeva, ukljucujuci i apple nisu znali sto je mobitel. kad je krenula gsm za mase, tj dolaskom vipneta i vipme-a panasonic je uz ericsson i nokiu drzao dobru poziciju po prodaji.

15 godina
protjeran
Panasonic šuša? Boze kakvi likovi ovdje komentiraju i s kakvom samouvjerenoscu pisu mrtve nebuloze...
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

jos si cuclao maminu cicu kad sam ja koristio Panasonicov GSM, bolji i jeftiniji od tdasnjih nokia...

15 godina
DamageHigh kaže...

Nemoj mi po panasonicu. Moj prvi mobitel 2000. godine bio je panasonic gd52.
16 godina
DamageHigh kaže...

1996. godište... dovoljno.

best regards, Maks_Bilogorski
15 godina
protjeran
Android iz Panasonica

Obozavam Panasonic, a sada i njihove mobitele.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
kikach_sk kaže...
Lex Luthor kaže...

zasto, wm je SMECE...... 

Kao prvo-nije wm, kao drugo-nije smeće. Dapače, znatno bolje/brže/uglađenije radi od Androida.

16 godina
ansha kaže...
Panasonic šuša? Boze kakvi likovi ovdje komentiraju i s kakvom samouvjerenoscu pisu mrtve nebuloze...

Prvi tvoj post s kojim se slažem.

15 godina
neaktivan
Android iz Panasonica

Baš mi se sviđa taj mobitel.{#}

http://hr.wikipedia.org/wiki/Parkour#
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android iz Panasonica
eee ovaj mob je presavršen, iphone je 0 za ovaj mob po dizajnu....xdddd.....a karakteristike čemo još i vidjet
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android iz Panasonica

Uuu, predobar dizajn. Samo da ne bude u stilu Samsung Wave-a na kojeg me podsjeća brušeni aluminij - prelako klizne iz ruke kao mokar sapun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android iz Panasonica

Komentar se nije niti odnosio posebno na Panasonic.

Poanta je bila da se pojavom open-source Androida otvorilo tržište za relativno nepoznate proizvođače, koji nisu stekli renome dobrog i pouzdanog proizvođača mobitela/pametnih telefona, ali im prodaja funkcionira zbog naveliko poznatog Androida. Pod pojmom "šuše" sam prvenstveno mislio na kineske proizvođače tipa ZTE i Huawei, koji su se unatoč tome što su bili relativno nepoznati, na ovim prostorima uspjeli izboriti za dio tržišta zbog - Androida.

Panasonic je nakon samih početaka mobilne telefonije dostupne širem krugu korisnika gotovo nestao s europskog tržišta i u potpunosti izgubio prepoznatljivost i povjerenje kupaca (s ovih prostora), što se mobilnih telefona tiče. Bez nekakve opake i iznimno skupe (pa time vjerojatno i neisplative) kampanje, ne bi imali nikakve šanse za povratak na europsko tržište, a i to bi bilo upitno. Ovako, pojavom Androida i njegovom implementacijom u svoje mobilne telefone - uspjeh je zagarantiran.

Komentar @Moonwalker82 neću niti komentirati - post ti je gluplji, čak i od mog, ovako krivo shvaćenog.

0 0 hvala 0
16 godina

Bez uvrede, kad si me već prozvao, nije post bio namijenjen tebi osobno, nego tvom postu koji se nije mogao drugačije shvatiti nego da si jedan Panasonic megakompaniju neprikosnovene kvalitete nazvao šušom. Tu nisi spominjao novopečene kineske proizvođače. Bit će mi drago da Panasonic napravi uređaje dostojne svog imena i ako tako bude, jedva čekam zamijeniti svoj HTC jednim od njih.

best regards, Maks_Bilogorski
15 godina
Moonwalker82 kaže...

Bez uvrede, kad si me već prozvao, nije post bio namijenjen tebi osobno, nego tvom postu koji se nije mogao drugačije shvatiti nego da si jedan Panasonic megakompaniju neprikosnovene kvalitete nazvao šušom. Tu nisi spominjao novopečene kineske proizvođače. Bit će mi drago da Panasonic napravi uređaje dostojne svog imena i ako tako bude, jedva čekam zamijeniti svoj HTC jednim od njih.

Da, u pravu si. Post je u ovom kontekstu ispao fail.

Ovaj povratak Panasonica me samo potaknuo da komentiram kako su s pojavom Androida brojni proizvođači ponudili i svoj model i s njime se probili. {#}

16 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

Ajd mi reci po čemu? gledam sve te wp modele i svi su isti. Kod androida barem svaki proizvođač ima svoj UI i svaki je drugačiji, za razliku od  pločica kod wp7

hobi:moj-android.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice