32 GB na microSDHC-u

poruka: 18
|
čitano: 2.653
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "32 GB na microSDHC-u".
15 godina
neaktivan
32 GB na microSDHC-u

Još kad bi ih kod nas bilo lakše nabaviti i kad bi im cijena pala na kojih 400 kn...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 32 GB na microSDHC-u

vidio ovakvu na ebay aukciji

prodana za 41$, bagatela

pratim drugu

ne shvacajte salu ozbiljno
15 godina
neaktivan
Ja bi ovo :( u nas kad dodje cca. 100 eura xD.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

prodana za 41$, bagatela

pratim drugu

ebay=masa fake sd kartica

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
15 godina
viper kaže...
apoteka kaže...

prodana za 41$, bagatela

pratim drugu

Ali ima i pravih, po isto niskim cijenama. Pitanje je samo na šta naletiš. Ja sam dosad kupio po extra povoljnim cijenama vjerojatno više od 100njak proizvoda, i istina da ih je 90ak bilo fejk, ali sam dobio i 1oak genuine proizvoda po fantastičnoj cijeni. A da sam svaki proizod sa ultra niskom cijenom cijenom odmah rekao da je fejk pa nikad nebi došao do tako ultra jeftinih genuine proizvoda...

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
viper kaže...

Ali ima i pravih, po isto niskim cijenama. Pitanje je samo na šta naletiš. Ja sam dosad kupio po extra povoljnim cijenama vjerojatno više od 100njak proizvoda, i istina da ih je 90ak bilo fejk, ali sam dobio i 1oak genuine proizvoda po fantastičnoj cijeni. A da sam svaki proizod sa ultra niskom cijenom cijenom odmah rekao da je fejk pa nikad nebi došao do tako ultra jeftinih genuine proizvoda...

Znači, 90 % fake proizvoda? Odlična statistika, stvarno {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 17:36 (Mirko935).
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
miki1981 kaže...
viper kaže...

Činjenica je da je skoro svaka druga MicroSD kartica jefitna kineska kopija isto kao i usb stickovi..

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
16 godina
Mirko935 kaže...
miki1981 kaže...
viper kaže...

Ako funkcionira kao orginal, a bilo je puno jeftinije, što fali fakeu?

Volim jabuke :)
15 godina
Mirko935 kaže...

Ja nisam to tako rekao, nego ono što sam kupio po extra povoljnim cijenama, a to su cijene koje su jako jeftine čak i za ebay pojmove, e tu ima jako puno fejkova. možda ne 90%, ali više od50%, ali kada to ograničiš još i na mem stickove, memorije i slično e tu onda ima sigurno 90% fejka, a pogotovo baš Kingstona, njih jako jako vole kopije, ne znam zašto.

I o tim stvarima sam govorio. Jako jako puno kupujem sa baya, i nikad problema nije bilo, pa čak ni kad sam dobio fejk nije bilo problema, jer kad vidim kakva je cijena znam što mogu očekivat, pa kad dođe fejk onda je ok, jer sam i očekivao, ali zato s druge strane ima onih 10ak komada za koje sam bio jako jako oduševljen što su genuine, a cijena bila skoro pa zabadava...

EDIT: i kad kažem fake ne mislim na kopiju koja radi isto kao i original, nego npr na fakes stick od 64 gb koji ima 64gb po info, ali kad zapišeš na njega 4 gb onda rikne, mem kartice koje imaju iste simptome itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 19:20 (miki1981).
16 godina
neaktivan
32 GB na microSDHC-u
32gb klase 10? To je ono kaj trazim , ako bude preskupo moze i verzija od 16gb
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
power_user kaže...
Mirko935 kaže...
miki1981 kaže...
viper kaže...

Ako funkcionira kao orginal, a bilo je puno jeftinije, što fali fakeu?

Što krši licencu, uložen trud i novac onoga tko ju je napravio?

Za samog korisnika naravno najveći problem je što će poprilično ziher biti niže klase.

16 godina
neaktivan
32 GB na microSDHC-u

Dobro a gdje su one micro sd od 2 terabajta što sam svojevremeno viđao najave? nema maca papala :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Dobro a gdje su one micro sd od 2 terabajta što sam svojevremeno viđao najave? nema maca papala :p

SDXC .. kolko ja znam nema ih jos u micro verziji. 

15 godina
neaktivan

i meni to treba, pogotovo otkad ima igara za mob koje imaju po gigabite :)

17 godina
neaktivan

Pa vec ima odavno za kupit  32Gb class 10.. recimo Lexar je vani neko vrijeme vec.

15 godina
neaktivan
viper kaže...

Pa vec ima odavno za kupit  32Gb class 10.. recimo Lexar je vani neko vrijeme vec.

Nema veze. Nema ništa loše u tome da nas obavijeste da je izašao neki proizvod. Ako za, primjerice, iPhone može biti 720 vijesti s glasinama i onda još 14 vijesti u krugu od tjedan dana oko izlaska, može i za jedan ovakav uređaj biti jedna vijest. Možda netko baš voli Kingston i srce mu zaigralo kad je čitao ovaj članak :D

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Mirko935 kaže...

Ja nisam to tako rekao, nego ono što sam kupio po extra povoljnim cijenama, a to su cijene koje su jako jeftine čak i za ebay pojmove, e tu ima jako puno fejkova. možda ne 90%, ali više od50%, ali kada to ograničiš još i na mem stickove, memorije i slično e tu onda ima sigurno 90% fejka, a pogotovo baš Kingstona, njih jako jako vole kopije, ne znam zašto.

I o tim stvarima sam govorio. Jako jako puno kupujem sa baya, i nikad problema nije bilo, pa čak ni kad sam dobio fejk nije bilo problema, jer kad vidim kakva je cijena znam što mogu očekivat, pa kad dođe fejk onda je ok, jer sam i očekivao, ali zato s druge strane ima onih 10ak komada za koje sam bio jako jako oduševljen što su genuine, a cijena bila skoro pa zabadava...

EDIT: i kad kažem fake ne mislim na kopiju koja radi isto kao i original, nego npr na fakes stick od 64 gb koji ima 64gb po info, ali kad zapišeš na njega 4 gb onda rikne, mem kartice koje imaju iste simptome itd...

a nisi možda razmišljal na način, da se oni tak rješavaju elektroničkog otpada, koji ti još nekaj i platiš....ne kužim gdje ti tu vidiš isplativost...ja sam samo jednom kupil stick od 128GB(sa sličnim ishodom isplativosti kupovine) za nekih 20€ i nikad  vše ne idem u takve dealove...

15 godina
hogar strašni kaže...

a nisi možda razmišljal na način, da se oni tak rješavaju elektroničkog otpada, koji ti još nekaj i platiš....ne kužim gdje ti tu vidiš isplativost...ja sam samo jednom kupil stick od 128GB(sa sličnim ishodom isplativosti kupovine) za nekih 20€ i nikad  vše ne idem u takve dealove...

Ne razumijem, o kakvoj isplativosti ti govoriš? Zašto nebi bilo isplativo ubost 10ak pravih genuine uređaja po cijeni 5-10 puta nižoj nego što je inače u USA, a da ne govorim u odnosu na HR.

EDIT: sad čitam malo pažljivije tvoj post, i upadne mi oči i ovo boldano...kako to misliš da ja platim njihov elektronički otpad? Ne raumijem taj tvoj zadnji post nikako, ni to da plaćam el otpad, a ni ovo da nije isplativo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 19:02 (miki1981).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice