IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 392
|
čitano: 61.528
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

Kako ti je kolega već rekao, nema prevelike razlike jer je sada base Iphone 17 jako blizu pro modela.

Najveća razlika je u kameri, ako imaš potrebe za zoom-om onda 16 pro, sve ostalo po meni osobno je na strani 17, plus imaš novi model..

BяєGa
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
dmati1987 kaže...
Sto odabrati IPhone 17 ili 16Pro?...
Do sada sam bio iskljucivo na Androidu, pa nisam siguran sto je bolji odabir, radi se o obicnom 17, ne Pro....
Hvala unaprijed....pozz

Kao vlasnik iPhonea 16(Pro Max), budem se i ja oglasio kolega! 

Za iPhone 16;, durat će nadogradnjama još makar 5 godina sigurno, stražnja strana je sva staklena ( moje skromno subjektivno razmišljanje i meni ljepša) koja ipak malo bolje prihvaća neki powerbank. Okvir je od titanija, lakši za održavanje, čvršći, ugodno leži u ruci! 

Za iPhone 17;, malo ipak još bolje kamere, posebno selfie, noviji procesor, ona komora za disperziju topline kod Pro modela je izgleda MAIN pogodak, veća bakterija i makar 30% dulji ciklus trajanja na jednom punjenju! 

Neke (kao) negativnosti, slabosti;, iPhone 16 realno slabija selfie kamera, nešto isto manja bakterija, godinu dana stariji procesor, dok kod iPhone 17, boja se ljušti samo tako, neki problem oko otoka i leća kamera, nešto grebe, nije dobra izvedba bila u prvim serijama, uglavnom to je to! 

Neki moj zaključak, ako vas zanima fotografiranje i video, svakako iPhone 17, znatno je bolji što je je, i bakterija svakako je bitna činjenica!
Ako želite imati odličan iPhone, za neku pristojnu cijenu bez razmišljanja iPhone 16.

Osobna preferencija kao i dimenzije ruke, čitaj šake i prstiju, ja uvijek preferiram čim čim veće, tim tim bolje, no uzmite u ruku oba dva, odnosno četr' pa sami taj detalj odpercipirajte.

Osobno, kod iPhone 16Pro/Pro Max bijela boja je meni bila NAJBOLJA, kod iPhone 17 ona zelena, iPhone 17Pro/Pro Max ona plava. Faktor guljenja boje svakako uzmite u obzir, pogotovu ako želite imati gadget bez maskice! 

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice