Kako ti je kolega već rekao, nema prevelike razlike jer je sada base Iphone 17 jako blizu pro modela.
Najveća razlika je u kameri, ako imaš potrebe za zoom-om onda 16 pro, sve ostalo po meni osobno je na strani 17, plus imaš novi model..
Kako ti je kolega već rekao, nema prevelike razlike jer je sada base Iphone 17 jako blizu pro modela.
Najveća razlika je u kameri, ako imaš potrebe za zoom-om onda 16 pro, sve ostalo po meni osobno je na strani 17, plus imaš novi model..
Kao vlasnik iPhonea 16(Pro Max), budem se i ja oglasio kolega!
Za iPhone 16;, durat će nadogradnjama još makar 5 godina sigurno, stražnja strana je sva staklena ( moje skromno subjektivno razmišljanje i meni ljepša) koja ipak malo bolje prihvaća neki powerbank. Okvir je od titanija, lakši za održavanje, čvršći, ugodno leži u ruci!
Za iPhone 17;, malo ipak još bolje kamere, posebno selfie, noviji procesor, ona komora za disperziju topline kod Pro modela je izgleda MAIN pogodak, veća bakterija i makar 30% dulji ciklus trajanja na jednom punjenju!
Neke (kao) negativnosti, slabosti;, iPhone 16 realno slabija selfie kamera, nešto isto manja bakterija, godinu dana stariji procesor, dok kod iPhone 17, boja se ljušti samo tako, neki problem oko otoka i leća kamera, nešto grebe, nije dobra izvedba bila u prvim serijama, uglavnom to je to!
Neki moj zaključak, ako vas zanima fotografiranje i video, svakako iPhone 17, znatno je bolji što je je, i bakterija svakako je bitna činjenica!
Ako želite imati odličan iPhone, za neku pristojnu cijenu bez razmišljanja iPhone 16.
Osobna preferencija kao i dimenzije ruke, čitaj šake i prstiju, ja uvijek preferiram čim čim veće, tim tim bolje, no uzmite u ruku oba dva, odnosno četr' pa sami taj detalj odpercipirajte.
Osobno, kod iPhone 16Pro/Pro Max bijela boja je meni bila NAJBOLJA, kod iPhone 17 ona zelena, iPhone 17Pro/Pro Max ona plava. Faktor guljenja boje svakako uzmite u obzir, pogotovu ako želite imati gadget bez maskice!
Evo obavjest prodao sam svoj 14 pro 6/256 za 450€ i htio sam danas otići u Apple Store kupiti iPhone 17 znači nema ga na stanju (inače živim u Munchenu) obišao sam 2 Apple trgovine jedino preko online može se naručiti i čekat 2 do 3 tjedna. Nisam očekivao da će biti ovolika potražnja za običnim iPhone 17. Trenutno sada koristim svoj stari iPhone 2020 se 🙈😂😂.
Evo obavjest prodao sam svoj 14 pro 6/256 za 450€ i htio sam danas otići u Apple Store kupiti iPhone 17 znači nema ga na stanju (inače živim u Munchenu) obišao sam 2 Apple trgovine jedino preko online može se naručiti i čekat 2 do 3 tjedna. Nisam očekivao da će biti ovolika potražnja za običnim iPhone 17. Trenutno sada koristim svoj stari iPhone 2020 se 🙈😂😂.
to se ne radi tako...
Evo i meni konačno stigao!
Trgovina Mall.hr
Poslije puno poziva, prepiski i svega, hvala im na strpljenju sa mnom
Nakon mjesec dana čekanja.
Boja je iznad svih očekivanja!
Prelazak klasično prošao glatko s prijenosom sa 13 Pro.
Trgovina Mall.hr
Maskica je top, gdje si ju uzeo?
super mu je ova boja,kao boja McLarena
Trgovina Mall.hr
Maskica je top, gdje si ju uzeo?
Je, odlična je.
Pomalo pristižu nove maskice i za narančaste.
uzeo u smart opremi za prvu ruku jer idem na put pa da imam.
Odlična je! Grip je super. Dobro štiti sa svih strana.
https://smartoprema.hr/dodatna-oprema/apple/iphone-17-pro/maskice-i-zastita-za-ekran/tech-protect-magpeak-magsafe-maskica-za-iphone-17-pro-matte-narancasta
Pa ništa ti to ne znači, da ima 99% uređaja crkne u godinu dana korištenja, opet bi se iduci model prodavao kao kifle. Jednom kada stvoriš kult, fanboys bazu to ti je to.
aj ne drami
svaki prozvod ima takve neke s problemima,ovo se preuvelicava kad je apple u pitanju,samo da je pljuvat i srat..
Samo kažem.
ovo do sada nije bilo ovako.
No nema veze.
https://www.smartphonehrvatska.com/2025/10/18/novi-iphone-pod-uv-napadom-boja-nestaje-apple-suti/
Top, mjenja boju na suncu. Valjda će uskoro neki patent
https://www.smartphonehrvatska.com/2025/10/18/novi-iphone-pod-uv-napadom-boja-nestaje-apple-suti/
to će im bit s iPhone 18 "feature"
U budućnosti ćeš kupiti prvu boju, a onda će se još nekoliko puta promijeniti tijekom vremena i to će biti novi fičr. Plus barem 100 dolara na sadašnju cjienu.
Zašt kada želim uzeti mobitel preko teleoperatera, ne mogu dobiti to u boji kučišta koje želim??
https://www.bug.hr/mobiteli/korisnici-iphonea-17-pro-prijavljuju-problem-s-promjenom-boje-kucista-54566
Bit će bolje nagodinu s istim, ovaj revolucionarnim modelom
Evo preuzet je iPhone 17 kojeg sam jučer naručio preko online Apple trgovine. Vidim da je lakši za korištenje ne osjećam više onu ciglu u džepu moram priznati i da bolje zvučnike ima nego 14 pro.Selfi kamera je top a mobitel doslovno leti bez problema . A za detaljne informacije o bateriji i općem dojmu javim se nakon tjedan dana.