Spor download torenta

poruka: 12
|
čitano: 4.239
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Spor download torenta

U zadnjih 10ak dana,unatoč povećanju brzine kod Tcoma,brzina downloada s BitTorrent-om opala je na užasnih 25-35kbps.Neddugo nakon povećanja brzine išla je 350kbps+.

Ima itko sličnih problema ? Ostalo učitavanja stranica,straming - radi bolje nego prije povećanja 2 na 4 mbit,speednet kaže cca 4000kbps DL,250kbps UP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spor download torenta

imam isti problen na win7,kadse prebacim na xp skidam punom brzinom 470 kb/s

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Spor download torenta

ja nemam niti sam imao slicnih problema.meni se sve skida punom brzinom od 427/Kbps

AMD Cool & Quiet
16 godina
neaktivan
Spor download torenta

Zavisi koliko torrent ima seeds-a! Nemogu svi istom brzinom ićiOsmijeh

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Zavisi koliko torrent ima seeds-a! Nemogu svi istom brzinom ićiOsmijeh

Ajoj je li stvarno ? :-) Neovisnu o količini seedsa downlaod mi više ne prelazi 30ak kbps ni za jedan torent,dakle nije riječ o omjer seeds\leachers.
16 godina
neaktivan
Spor download torenta

Pogledaj na speedtest.net brzinu jeli usporena ako je normalna provjeri postavke torrent klijenta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spor download torenta

Pričalo se o ovom problemu i ranije nemaš ga samo ti nitko nezna u čemu je problem i meni je tako nije važno koji je torrent sa svima je tako...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spor download torenta

Ja sam imo tih problema sa utorrentom, pa sam instaliro vuze i ide ko po traci

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
krle kaže...

Pogledaj na speedtest.net brzinu jeli usporena ako je normalna provjeri postavke torrent klijenta

Pročitaj paživljivije moj post - da,speedtest kaže da je sve ok, 4000kbps DL.
16 godina

Meni su brzine duplo brze =)

prije je skidalo oko 200kbps a sad uglavnom oko 470kbps (maximalno kolko mi je islo je bilo 619Kbps)

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
Spor download torenta

Jednostavno registriras se na www.partis.si ili zamunda i tamo skidas maksimlom svog neta i da napomenem ako nebudes seedo budu te banali

0 0 hvala 0
16 godina
Spor download torenta

ponekad antispyware program zna usporavati torent download.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice