Optički internet u Rijeci?

poruka: 5
|
čitano: 3.086
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Zanima me postoji li optički internet bilo kojeg operatera u Rijeci... Tamo oko Martinkovca, Srdoči...? Imam Iskon 30/5 i vrlo sam nezadovoljan nestabilnošću brzine, zagušivanju, pucanju veze i sl.. Adsl im je radio besprijekorno, no vdsl je koma. Dakle postoji ji neka alternativa na navedenoj lokaciji a da imam otprilike tu ili veću brzinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Optički internet u Rijeci?
matrix777 kaže...

Zanima me postoji li optički internet bilo kojeg operatera u Rijeci... Tamo oko Martinkovca, Srdoči...? Imam Iskon 30/5 i vrlo sam nezadovoljan nestabilnošću brzine, zagušivanju, pucanju veze i sl.. Adsl im je radio besprijekorno, no vdsl je koma. Dakle postoji ji neka alternativa na navedenoj lokaciji a da imam otprilike tu ili veću brzinu?

Pitaj malo okolo dali netko koristi tcom optiku. Jer ima nekih korisnika koji imaju optiku od HT-a. 

Ti uvijek mozes probati napraviti zahtjev u HT-u za optikom i vidjeti oce li se realizirati. Jer oni ti ne mogu provjeravati dali baš ima optike di ti živiš.

16 godina
odjavljen
Re: Optički internet u Rijeci?
matrix777 kaže...

Na srdočima nema nikakve optike, pogotovo ne oko kuća. Možda koja od onih novijih zgrada gore preko puta onog Adria Oila...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
12 godina
protjeran

U Rijeci ima optike ali samo zgrade , ja sam na Krnjevu (plave zgrade) sreca je bila da sam radio u t comu tada i sam sebi sam provukao optiku do stana tj u zgradi je vec postojala infrastruktura optike i samo sam dao zahtijev za optiku i sam je postavio , imam ju vec nekih 4 godine sigurno . 

Centrala srdoči sa koje ti ides vjv ima optiku ali ne puno i to je sve za zgrade , mozda ides sa centrale zamet dole kod lidla ali nevjerujem ali i ona ima optiku . Ako si u zgradi mozes skupljati potpise stanara da das zahtijev za postavljanje optike u zgradi . Koliko znam B net i tcom imaju u rijeci optiku po zgradama . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 11:05 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mene zanima za Martinkovac, slijepa ulica izmedju kuzelke i psc primorja... Kuća, ne zgrada... Mislim mogubja prijeći na H1 ili Optimu uz vdsl, no bojim se da bi imao slicno iskustvo kao s Iskonom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice