Zanima me postoji li optički internet bilo kojeg operatera u Rijeci... Tamo oko Martinkovca, Srdoči...? Imam Iskon 30/5 i vrlo sam nezadovoljan nestabilnošću brzine, zagušivanju, pucanju veze i sl.. Adsl im je radio besprijekorno, no vdsl je koma. Dakle postoji ji neka alternativa na navedenoj lokaciji a da imam otprilike tu ili veću brzinu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me postoji li optički internet bilo kojeg operatera u Rijeci... Tamo oko Martinkovca, Srdoči...? Imam Iskon 30/5 i vrlo sam nezadovoljan nestabilnošću brzine, zagušivanju, pucanju veze i sl.. Adsl im je radio besprijekorno, no vdsl je koma. Dakle postoji ji neka alternativa na navedenoj lokaciji a da imam otprilike tu ili veću brzinu?
Pitaj malo okolo dali netko koristi tcom optiku. Jer ima nekih korisnika koji imaju optiku od HT-a.
Ti uvijek mozes probati napraviti zahtjev u HT-u za optikom i vidjeti oce li se realizirati. Jer oni ti ne mogu provjeravati dali baš ima optike di ti živiš.
Na srdočima nema nikakve optike, pogotovo ne oko kuća. Možda koja od onih novijih zgrada gore preko puta onog Adria Oila...
U Rijeci ima optike ali samo zgrade , ja sam na Krnjevu (plave zgrade) sreca je bila da sam radio u t comu tada i sam sebi sam provukao optiku do stana tj u zgradi je vec postojala infrastruktura optike i samo sam dao zahtijev za optiku i sam je postavio , imam ju vec nekih 4 godine sigurno .
Centrala srdoči sa koje ti ides vjv ima optiku ali ne puno i to je sve za zgrade , mozda ides sa centrale zamet dole kod lidla ali nevjerujem ali i ona ima optiku . Ako si u zgradi mozes skupljati potpise stanara da das zahtijev za postavljanje optike u zgradi . Koliko znam B net i tcom imaju u rijeci optiku po zgradama .
Mene zanima za Martinkovac, slijepa ulica izmedju kuzelke i psc primorja... Kuća, ne zgrada... Mislim mogubja prijeći na H1 ili Optimu uz vdsl, no bojim se da bi imao slicno iskustvo kao s Iskonom...