Kupovina preko ebaya ? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 4.168
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ebay ?
pitanje

Jesteli ikad kupovali preko  ebaya,ja nisam pame zanima kako to radi.

Kolikoje sigurna ta kupovina,kakvasu vaša iskustva ?

molim savjet

Commodore 64 64 KB RAM audio SID C64 OS: ROM BASIC CPU: MOS 6510, 1MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupovina preko ebaya ?

Postoji nekoliko ovakvih tema.

Evo tu jedna od njih.

A i krivo si smjestio temu.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ebay ?

kada nesto kupujes konstakriras prodavaca na email ako te nesto zanima, a za sigurnost pogledas njegov rating - tj. kako su ostali zadovoljni

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
RE: Kupovina preko ebaya ?
autorov komentar
Danny_HR kaže...

Evo tu jedna od njih.

sory,prvi put stavljam temu
Commodore 64 64 KB RAM audio SID C64 OS: ROM BASIC CPU: MOS 6510, 1MHz
16 godina
neaktivan
RE: Kupovina preko ebaya ?
zzz kaže...
Danny_HR kaže...

Evo tu jedna od njih.

sory,prvi put stavljam temu
 ček ti si nakon 4 mjeseca samo početnik??????
kaj ti baš i nisi nešto aktivan ha?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
11 godina
neaktivan
Kupovina preko ebaya ?

dobardan :)

evo, malo sam citala po forumu, naisla na korisne podatke o namjestavanju opcija na paypalu u vezi tecaja ( da me ne opeljuse!) ali nisam bas konkretno naisla na taj podatak koji mene zanima: koliko vremena od narudzbe treba da dodje item iz kine? mjesec, dva, tri? se desi da ne dodje? ako bi clanovi foruma bili toliko ljubazni da mi napisu svoja iskustva :) tnx :)

malaplava

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kupovina preko ebaya ?

e da-kontaktirala sam prodavace ili neki su mene kontaktirali, oni kazu da shipping times se ponekad rastegnu preko 50 dana.i neki prodavatelji kod kojih sam narucila jedan item (tu sam se zeznula) imaju nizi rejting, a zadnje sto sam narucivala sam bas gledala da bude veci rejting, mada se meni cini da je stvar u komunikaciji jer ovi jedni su mi ljepo sve napisali da je shipping time malo duzi, i ako imam problema da ne idem odmah se zaliti na ebayu i im unistiti rejting nego da se javim prvo njima.boh?

malaplava

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice