Jesteli ikad kupovali preko ebaya,ja nisam pame zanima kako to radi.
Kolikoje sigurna ta kupovina,kakvasu vaša iskustva ?
molim savjet
Jesteli ikad kupovali preko ebaya,ja nisam pame zanima kako to radi.
Kolikoje sigurna ta kupovina,kakvasu vaša iskustva ?
molim savjet
kada nesto kupujes konstakriras prodavaca na email ako te nesto zanima, a za sigurnost pogledas njegov rating - tj. kako su ostali zadovoljni
dobardan :)
evo, malo sam citala po forumu, naisla na korisne podatke o namjestavanju opcija na paypalu u vezi tecaja ( da me ne opeljuse!) ali nisam bas konkretno naisla na taj podatak koji mene zanima: koliko vremena od narudzbe treba da dodje item iz kine? mjesec, dva, tri? se desi da ne dodje? ako bi clanovi foruma bili toliko ljubazni da mi napisu svoja iskustva :) tnx :)
e da-kontaktirala sam prodavace ili neki su mene kontaktirali, oni kazu da shipping times se ponekad rastegnu preko 50 dana.i neki prodavatelji kod kojih sam narucila jedan item (tu sam se zeznula) imaju nizi rejting, a zadnje sto sam narucivala sam bas gledala da bude veci rejting, mada se meni cini da je stvar u komunikaciji jer ovi jedni su mi ljepo sve napisali da je shipping time malo duzi, i ako imam problema da ne idem odmah se zaliti na ebayu i im unistiti rejting nego da se javim prvo njima.boh?