Jel se može taj problem kako riješiti?...:S..živcira me...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izbriši profil i riješio si problem :D
izbriši profil i riješio si problem :D
I budem za jedno mj.dana..:D
Daj kolegama svoj broj mobitela,nek ti pošalju poruku i poruka neće kasniti,osim ako ti nepošalju poruku...
Daj kolegama svoj broj mobitela,nek ti pošalju poruku i poruka neće kasniti,osim ako ti nepošalju poruku...
Il se nađete na kavi i sve ti kaže :D
Il se nađete na kavi i sve ti kaže :D
Da in Real Life je bolje
a možda ti je profil trudan pa kasne xD
pa da..oni ti nemaju fb profil..to je za nolifere...
btw. i meni kasne mozda minut-dva ili mi se nece ucitat poruke itd., stalno nesto steka
btw. i meni kasne mozda minut-dva ili mi se nece ucitat poruke itd., stalno nesto steka
Isuse?! Kako to možeš trpit?! To je katastrofalno! Ja bi ih sve tužio, kako si dozvoljavaju 2 minute kasnit...
*puke*
Dosadni ste više, ako vam je do Instant mesiđinga imate mali milion programa za to.
Isuse?! Kako to možeš trpit?! To je katastrofalno! Ja bi ih sve tužio, kako si dozvoljavaju 2 minute kasnit...
*puke*
Dosadni ste više, ako vam je do Instant mesiđinga imate mali milion programa za to.
super si..ako smo ti dosadni brate nemoj citat o tome... vrlo jednostavno... idi na msn pa se zabavljaj
OT: sad mi je dosla notifikacija da sam dobio poruku u inbox i da mi je ta ista osoba i kom nesto i udem u inbox i nista ne pise, odem na komentar i nicega nema.. posaljem joj u inbox da sam vidio da mi je nesto napisala al da ne vidim i kad sam poslo nestane mi i ta moja poruka.. ovo mi se sad prvi put dogodilo.. jebote jos cu morat i na msn preci haha
kakav msn? skype brate, skype
preglednije te naprednije sučelje, jednostavnost korištenja, spremanje poruka, mogućnost uređivanja poruka...
skype>MSN