Postoji li? Koji je najbolji?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne!
Još nisu ni PS2 napravili do kraja a rade na njemu oko 5 godina...možda i više...za PS3 možda naprave za 10 godina lol.
Damn! ..a baš sam htio nekako igrati UFC 2010 ili 2009.
za ps2 ima emulator koji sad može vrtiti sve igre na full brzini uz uvjet da je u CPU duo core na 3GHZ minimalno, a za ps3 ima neki emulator ili pokušaj emulatora na kojem radi neki demo. TO sam vidio ne youtube-u a sad netnam jel to istina ili nije
Ma šta bi bio problem emulirati rad 7 jezgri
Još ga nisu ni crackali do kraja, kakav emulator...
za ps2 ima emulator koji sad može vrtiti sve igre na full brzini uz uvjet da je u CPU duo core na 3GHZ minimalno, a za ps3 ima neki emulator ili pokušaj emulatora na kojem radi neki demo. TO sam vidio ne youtube-u a sad netnam jel to istina ili nije
Ja vrtim na full brzini God of War, K1 world gp 2005 i još neke sa svojim procom (uz spedhackove i mali frameskip) jedino tekken 5 nemogu u full brzini, preporučujem da skinete najnoviju betu pcsx2 na njoj igre najbolje rade.
bas me zanima kak bi radilo ono kad okreces kontroler u nekim igrama
treba ti najmanje 3.5GHz duocore. sve ispod toga ti nece vrtjeti na 60fps, tj. full speed. ima jaaako puno zaebancije s tim pcsx2 o kojoj necu pisat jer bi iso spavati oko 4 ujutro.
ugl, treba ti najmanje cpu od 3.5GHz dual core i grafa u rangu 9800GT jer nije toliko pohlepan za grafom koliko je za cpu.
Gluposti. Vrti intro video (kao i u videu navodnog igranja Burnouta na emulatoru) a taskbar se ne vidi.
Vrti demo (snimku, doslovce) u nekom prozorčiću dok nešto drugo pati CPU (SuperPi?) i pokazuje tobož load od emulatora. Kako da ne.
EDIT: prvi video - doslovce se niš ne vidi. Mogao je sa hypercamom snimat prozor TV katice koja dobiva video sa PSa...
nema sanse da postoji taj emulator. cak i ako postoji, ovaj tip mora imati neku nadoknadu za 7 jezgri (makar sam negdi procitao da samo tri rade, ali ipak).