PS 3 emulator

poruka: 15
|
čitano: 3.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
PS 3 emulator

Postoji li? Koji je najbolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS 3 emulator

Ne!

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

2 0 hvala 0
15 godina
PS 3 emulator

Još nisu ni PS2 napravili do kraja a rade na njemu oko 5 godina...možda i više...za PS3 možda naprave za 10 godina lol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS 3 emulator

Damn! ..a baš sam htio nekako igrati UFC 2010 ili 2009.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PS 3 emulator

za ps2 ima emulator koji sad može vrtiti sve igre na full brzini uz uvjet da je u CPU duo core na 3GHZ minimalno, a za ps3 ima neki emulator ili pokušaj emulatora na kojem radi neki demo. TO sam vidio ne youtube-u a sad netnam jel to istina ili nije

16 godina
odjavljen
PS 3 emulator

Ma šta bi bio problem emulirati rad 7 jezgri Namigiva

Još ga nisu ni crackali do kraja, kakav emulator...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
mrog 33 kaže...

za ps2 ima emulator koji sad može vrtiti sve igre na full brzini uz uvjet da je u CPU duo core na 3GHZ minimalno, a za ps3 ima neki emulator ili pokušaj emulatora na kojem radi neki demo. TO sam vidio ne youtube-u a sad netnam jel to istina ili nije

Ja vrtim na full brzini God of War, K1 world gp 2005 i još neke sa svojim procom (uz spedhackove i mali frameskip) jedino tekken 5 nemogu u full brzini, preporučujem da skinete najnoviju betu pcsx2 na njoj igre najbolje rade.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
protjeran
PS 3 emulator

What is democracy? What is democracy? It got something to do with young men killing each other
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

Ako dobro pogledaš vidit ćeš da emulator gotovo nikako ne radi!

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Ako dobro pogledaš vidit ćeš da emulator gotovo nikako ne radi!

al postoji i to je nesto 

sta mislis kak je pcsx2 poceo

What is democracy? What is democracy? It got something to do with young men killing each other
17 godina

bas me zanima kak bi radilo ono kad okreces kontroler u nekim igrama

Nothing is true, everything is permitted
16 godina
mrog 33 kaže...

treba ti najmanje 3.5GHz duocore. sve ispod toga ti nece vrtjeti na 60fps, tj. full speed. ima jaaako puno zaebancije s tim pcsx2 o kojoj necu pisat jer bi iso spavati oko 4 ujutro.

ugl, treba ti najmanje cpu od 3.5GHz dual core i grafa u rangu 9800GT jer nije toliko pohlepan za grafom koliko je za cpu.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 23:59 (Bass).
16 godina
protjeran
PS 3 emulator

Postoji ps3 emulator postoji

I sigurno je da ne radi dobro kad trema imati mašinu za ovo,a pcsx2 meni radi bez problema

I live to die another day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
SUPER :) kaže...

Postoji ps3 emulator postoji

I sigurno je da ne radi dobro kad trema imati mašinu za ovo,a pcsx2 meni radi bez problema

Gluposti. Vrti intro video (kao i u videu navodnog igranja Burnouta na emulatoru) a taskbar se ne vidi.

Vrti demo (snimku, doslovce) u nekom prozorčiću dok nešto drugo pati CPU (SuperPi?) i pokazuje tobož load od emulatora. Kako da ne.

EDIT: prvi video - doslovce se niš ne vidi. Mogao je sa hypercamom snimat prozor TV katice koja dobiva video sa PSa...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 0:22 (Sum_of_all_fears).
16 godina
PS 3 emulator

nema sanse da postoji taj emulator. cak i ako postoji, ovaj tip mora imati neku nadoknadu za 7 jezgri (makar sam negdi procitao da samo tri rade, ali ipak).

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice