Čuo sam za stranicu http://base-host.com.hr/ i da tamo prodaju skenirane origigi cd-ključeve od igara. Nisam dosad ni znao da to postoji. Meni to uopče nije jasno. Ako imaju originalne igre zašto ih ne prodaju, nego skeniraju ključeve sa njih i prodaju ti samo ključ? Igra je ionako poslije toga beskorisna ako ti imaš njen ključ. I odkud da skinem igru onda? Može li mi netko tko zna razumljivo i detaljno objasniti kako to funkcionira? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čuo sam za stranicu http://base-host.com.hr/ i da tamo prodaju skenirane origigi cd-ključeve od igara. Nisam dosad ni znao da to postoji. Meni to uopče nije jasno. Ako imaju originalne igre zašto ih ne prodaju, nego skeniraju ključeve sa njih i prodaju ti samo ključ? Igra je ionako poslije toga beskorisna ako ti imaš njen ključ. I odkud da skinem igru onda? Može li mi netko tko zna razumljivo i detaljno objasniti kako to funkcionira? Hvala.
No, kaj ti nije jasno?
oni odnekud kupe igre(citaj:ukradu ,salim se) i onda ti poslikaju cd-key i posalju ti.
a ti igru skines s torrenta ili vec odnekud.
kak mislis beskorisna?tebi je smao kljuc bitan
Je, meni je samo ključ bitan. Al mene zanima kaj rade sa tom igrom da mi nemogu poslat čitavo pakiranje neg mi samo ključ skeniraju i pošalju? I ako igru ne bace u smeće nego prodaju nekome drugome, onda i on dobije isti cd-key, ili? To je ono kaj meni nije jasno. Daj mi to malo pojasni, tnx.
Je, meni je samo ključ bitan. Al mene zanima kaj rade sa tom igrom da mi nemogu poslat čitavo pakiranje neg mi samo ključ skeniraju i pošalju? I ako igru ne bace u smeće nego prodaju nekome drugome, onda i on dobije cd-key, ili? To je ono kaj meni nije jasno. Daj mi to malo pojasni, tnx.
ma ne, oni ti daju taj list, tj sliku i to je to.
bace onda u smece ili kaj ja znam, nista ne prodau dalje.
Pa budimo realni, jednostavnije je i jeftinije poslati key mailom nego pakirati kutiju, ići na poštu, slati... e da, i brže :D
Kutiju sigurno bace i riješen problem (ili iskoriste kutiju za nešto drugo, a omot maknu)
greska
znaci, ti kod njih kupis kljuc, i nakon sto tvoja uplata sjedne na njihov racun, na mail dobijes key. key na mail dobijes odmah nakon uplate, za razliku od slanja kutije postom, pa onda postara pokupio kamion ili nest slicno i ti onda cvilis kako su te zaebali ili ne znam sto jer nisi dobio kutiju s org keyem. ovako su barem oni sigurni da su ti poslali key na mail s kojeg si im se javio za potvrdu kupnje.
Ok, imam još par pitanja:
1. Odkuda oni tak jeftino nabave origigi igre da im se isplati po 150 kuna ključ prodavat. Idem i ja od tamo kupit.
2. Jel bi mi poslali cijelu igru, znači dvd, kutija, manual... ak im platim za poštarinu 20 kuna više il kolko već? Mislim, kad već prolazim npr. duplo jeftinije nego u dućanu, nije mi problem dat 20 kuna više pa da mi sve lijepo pošalju.
1. Odkuda oni tak jeftino nabave origigi igre da im se isplati po 150 kuna ključ prodavat. Idem i ja od tamo kupit.
2. Jel bi mi poslali cijelu igru, znači dvd, kutija, manual... ak im platim za poštarinu 20 kuna više il kolko već? Mislim, kad već prolazim npr. duplo jeftinije nego u dućanu, nije mi problem dat 20 kuna više pa da mi sve lijepo pošalju.
1. Oni kupuju na velike količine, pa sigurno imaju neke popuste od svojih izvora (koji sigurno isto kupuju na velike količine, pa prodaju ovima...)
2. Eh, to moraš njih pitati
...
da bi i ti znao gdje oni to kupuju, i ti bi kupovao od tamo kao i mi ostali i doticnima se posao ne bi isplatio kao preprodavaca jer bi svi kupovali kod njihovih "izvora".
Ja sam u BiH uzeo org Cd key za Battlefild BC2 za 15 eura ..
Da kao što je kolega rekao, oni to nabave naveliko te je nabave od negdje gdje je igra jeftinija.
A ovo 2.
Ne vjerujem.. :D
Da kao što je kolega rekao, oni to nabave naveliko te je nabave od negdje gdje je igra jeftinija.
A ovo 2.
Evo, narucio sam Crysis 2 key sa Base-Hosta za 159 kn budući da je cijena najpovoljnija tamo, i čitam samo pozitivne stvari o BH-u.
A kaj se tiče ovog drugog, pročito sam prije par dana negdje da će uskoro u ponudi imati i kupnju igara u kutiji.
A ovo 2.
Evo, narucio sam Crysis 2 key sa Base-Hosta za 159 kn budući da je cijena najpovoljnija tamo, i čitam samo pozitivne stvari o BH-u.
A kaj se tiče ovog drugog, pročito sam prije par dana negdje da će uskoro u ponudi imati i kupnju igara u kutiji.
Ali garantiram ti da neće biti te cijene. 100% nećeš naći za 159 kn boxirani Crysis 2..
Inače base host je odličan e-shop.. Tu sam već kupio BBC2, i sve je prošlo u najboljem redu...
Ali garantiram ti da neće biti te cijene. 100% nećeš naći za 159 kn boxirani Crysis 2..
Inače base host je odličan e-shop.. Tu sam već kupio BBC2, i sve je prošlo u najboljem redu...
Nit ne kažem da će bit iste cijene, samo kažem da će i to imati u ponudi uskoro, a cijene bu ziher svejedno povoljne.
igre se kupe u nekoj drugoj državi gdje je cijena manja, prijatelj je preprodavao keyeve za cod 2 , čini mi se da je naručivao iz azije ili tako nešto, sad točno se ne sjećam...