Kupovanje igara online vs. na DVD-u

poruka: 2
|
čitano: 687
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kupovanje igara online vs. na DVD-u

Znam da vecina sad kupuje igre na Steamu i slicnim online servisima i da sve manje i manje ljudi kupuje bas fizicke primjerke igara, na DVDu. Kakvo je stanje s patchevima i DLC-ovima kod kupovine igara na DVD-u? Pretpostavljam da se DLC-ovi placaju jer, ako se ne varam, placaju se i kad kupite igru online (osim uz onaj season pass), ali dal su bar patchevi besplatni, oni koji popravljaju bugove i to?

Konkretno, nasao sam Just Cause 3 za 10 eura i Doom 4 za 20 eura u ducanu, ali ako kupim to, bojim se da ne budem osudjen na verziju 1.0 koja je vjerojatno bugovita, bar malo

I kako ide s DRM-om, znam da su nekad ljudi zbog zastite imali vise problema s originalnim igrama nego s piratskim. Jel to bolje rjeseno sad? Jesu maknuli ono da igru mozes instalirati samo 5-6 puta?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kupovanje igara online vs. na DVD-u
macgyver kaže...

Znam da vecina sad kupuje igre na Steamu i slicnim online servisima i da sve manje i manje ljudi kupuje bas fizicke primjerke igara, na DVDu. Kakvo je stanje s patchevima i DLC-ovima kod kupovine igara na DVD-u? Pretpostavljam da se DLC-ovi placaju jer, ako se ne varam, placaju se i kad kupite igru online (osim uz onaj season pass), ali dal su bar patchevi besplatni, oni koji popravljaju bugove i to?

Konkretno, nasao sam Just Cause 3 za 10 eura i Doom 4 za 20 eura u ducanu, ali ako kupim to, bojim se da ne budem osudjen na verziju 1.0 koja je vjerojatno bugovita, bar malo

I kako ide s DRM-om, znam da su nekad ljudi zbog zastite imali vise problema s originalnim igrama nego s piratskim. Jel to bolje rjeseno sad? Jesu maknuli ono da igru mozes instalirati samo 5-6 puta?

Za većinu igara čak i kad ih kupiš fizički moraš imati neki digitalni servis na kojem se aktiviraju. Just Cause preko Steama opet ima svoj launcher koji ti updatea igru. Nema ti tu puno razlike kako kupio igru osim što ne moraš skidati 50GB s neta.

Doom pretpostavljam da mora ići preko Steama.

Evo imam JC3 doma i nije bilo problema sa Denuvom. A limit od 5 instalacija se odnosi na 24h. Znači u jednom danu možeš igru instalirati na maksimalno 5 različitih računala. Ne vidim kome bi tako nešto predstavljalo problem.

I reda radi, te obje igre kupiš digitalno za iste pare koje si naveo pa nema baš ni puno razloga komplicirati osim ako je download problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice