Ma pitam za Live stream. :)
ista stvar ti je
Ma pitam za Live stream. :)
ista stvar ti je
Star Wars: Hope - cinematic trailer
Star Wars: Hope - cinematic trailer
Hehe, ja mislio to uživo,a to je snimak, neka, sutra ću samo onda odgledati Sony i Nintendo i to - je - to! Laku noć!
Da.
Ali biti ce zanimljivih trailera i gameplaya dosta ziher.
Cekam Bioware, pa X-Com, pa Deus Ex novi...uff
Meni se ovaj bulletstorm sviđa. Izgleda kao skriptirani Borderlands na steroidima
sjecam se jos tko e3-a 09 kada je ms prikazivao onog virutalnog klinca milo
gdje im je on sad?(ona njegova reklama je skriptirana )
Da, sad su imali ovog tigra. Skittles.
Nije izgledalo lose.
Ali kako stvari stoje, dosta je izrazen lag u Kinectu. Nadam se da ce kod Movea biti manji.
Da, sad su imali ovog tigra. Skittles.
Nije izgledalo lose.
Ali kako stvari stoje, dosta je izrazen lag u Kinectu. Nadam se da ce kod Movea biti manji.
da cini se da im je taj mali bio prekompliciran ,
a taj skittles je kopija eyepet-a
Natal će biti nešto u potpunosti novo... Ako budem pri lovi, svakako ću kupiti.
Natal će biti nešto u potpunosti novo... Ako budem pri lovi, svakako ću kupiti.
zbilja
meni izgleda ko poboljsani eye toy iz 2003.
al ozbiljno pa nisu bas nista novo prikazali
Ovo je jedan od članaka koji sam čitao na tu temu, iako dobar dio njih govori slično.
Kinect for Xbox 360 Innovates While the PS Move is Just a Wii HD
Tuesday, 15 June 2010 00:04 Jonathan Lynch
Xbox 360 KinectKinect has taken Microsoft’s motion-controller from a distant second place in the buzz world to number one after being displayed yesterday at Microsoft’s E3 presentation to the public. Many people including us had written off the Kinect (at the time Project Natal) as nothing more than an updated version of the old interactive webcams from the 90’s or more recently the Playstation EyeToy.
After seeing the device in action with several different titles, it looks like Microsoft has done a lot more than just provided an updated take on old tech. The Xbox 360 Kinect might just revolutionize video games and how we view their integration into our entire home theatre. For example the voice-recognition on display during an announcement that ESPN would be exclusively added to the Xbox 360 showed how Kinect could open the door for more brands and channels to appear on the 360 and basically just made any form of remote antiquated technology. You control what you’re watching with your voice.
Sony’s Move will succeed thanks to a great marketing team, but after the display Microsoft put on, a lot of minds just changed. Sony has gone from the next big thing in motion controls to merely High-Def Wii. Meanwhile Microsoft has shown they can do a lot more than mimic and improve; they can create and lead.
Stay tuned for our complete hands-on preview of Kinect later this week.
Naravno postoje i oni kojima se ne sviđa ponuđeno i ne vide potencijal. Ali zanimljiva stvar kod ovog članka je ta da je taj isti autor na neki način otpisao Natal već prije nekoliko tjedana.
Doduše moram dodati da meni i dalje Kinect i PS move djeluju neinteresantno u potpunosti.
Ovo je jedan od članaka koji sam čitao na tu temu, iako dobar dio njih govori slično.
Kinect for Xbox 360 Innovates While the PS Move is Just a Wii HD
Tuesday, 15 June 2010 00:04 Jonathan Lynch
Xbox 360 KinectKinect has taken Microsoft’s motion-controller from a distant second place in the buzz world to number one after being displayed yesterday at Microsoft’s E3 presentation to the public. Many people including us had written off the Kinect (at the time Project Natal) as nothing more than an updated version of the old interactive webcams from the 90’s or more recently the Playstation EyeToy.
After seeing the device in action with several different titles, it looks like Microsoft has done a lot more than just provided an updated take on old tech. The Xbox 360 Kinect might just revolutionize video games and how we view their integration into our entire home theatre. For example the voice-recognition on display during an announcement that ESPN would be exclusively added to the Xbox 360 showed how Kinect could open the door for more brands and channels to appear on the 360 and basically just made any form of remote antiquated technology. You control what you’re watching with your voice.
Sony’s Move will succeed thanks to a great marketing team, but after the display Microsoft put on, a lot of minds just changed. Sony has gone from the next big thing in motion controls to merely High-Def Wii. Meanwhile Microsoft has shown they can do a lot more than mimic and improve; they can create and lead.
Stay tuned for our complete hands-on preview of Kinect later this week.
Naravno postoje i oni kojima se ne sviđa ponuđeno i ne vide potencijal. Ali zanimljiva stvar kod ovog članka je ta da je taj isti autor na neki način otpisao Natal već prije nekoliko tjedana.
Doduše moram dodati da meni i dalje Kinect i PS move djeluju neinteresantno u potpunosti.
da,al citam okolo na dosta foruma (nasim i stranim ,youtube itd...) i nisam nasao ni jedan konkretan pozitivan komentar
i mozda je inovativno al sigurno nije nesto za sto ce ljudi dat 150$ tj da mogu trcat na mjestu,mahat rukama ili vec kaj
eye toy kada je dosao bio je veca stvar neg danas natal, a opet nije prosao
po meni ps move ce puno bolje proc jer ce imat puno kvalitetnije naslove
nece bit ogranicen na onu losu grafiku i 2d prostor (neznam ako si vidio onaj starwars demo al bio je prilicno jadan stojis na mjestu i mases rukama kada ubijes val neprijatelja on sam krene naprijed i tak stalno )
zamisli force unleashed 2 sa ps move...
vec prikazan socom4 je bolji od svih onih igra koje ima natal zajedno
a bit ce ih jos puno (killzone 3....)
to su igre kakti za hc igrace,a hc igri na natalu nece bit
naravno move ce imat i casual igre
A vjerujem da ce biti sve vise pozitivnih clanaka o Kinectu, neki placeni od strane Microsofta, a neki zbog sacice kvalitetnih naslova koji ce ipak iskoristiti dobru ideju (jer, priznajmo, ideja je dobra, al je realizacija upitna).
Recimo, Child of Eden bi mogao biti veoma zanimljiv i onaj fitness - Your Shape.
No, sve ce to biti bezveze ako ce lag biti preveliki.
A ostale stvari su stvarno nepotrebni gimmici. Mislim, mahanje za zaustavljenje i premotavanje filma. Pa zamisli svadju u dnevnoj sobi oko promjene kanala.
Isto tako, voznja sa praznim rukama u zraku mi je smijesna. Nije mi uopce niti intuitivno niti bolje iskustvo.
Ali, vidjet cemo kad dodje. Najbitnije ce biti kako ce developeri realizirati potencijal Kinecta (a i Movea - nemojte se zavaravati da je to samo HD Wii)
A vjerujem da ce biti sve vise pozitivnih clanaka o Kinectu, neki placeni od strane Microsofta, a neki zbog sacice kvalitetnih naslova koji ce ipak iskoristiti dobru ideju (jer, priznajmo, ideja je dobra, al je realizacija upitna).
Recimo, Child of Eden bi mogao biti veoma zanimljiv i onaj fitness - Your Shape.
No, sve ce to biti bezveze ako ce lag biti preveliki.
A ostale stvari su stvarno nepotrebni gimmici. Mislim, mahanje za zaustavljenje i premotavanje filma. Pa zamisli svadju u dnevnoj sobi oko promjene kanala.
Isto tako, voznja sa praznim rukama u zraku mi je smijesna. Nije mi uopce niti intuitivno niti bolje iskustvo.
Ali, vidjet cemo kad dodje. Najbitnije ce biti kako ce developeri realizirati potencijal Kinecta (a i Movea - nemojte se zavaravati da je to samo HD Wii)
nije to je hd3d wii :PP
hehe al istina wii nemoze ic u prostor,a ps3move moze i to jako puno znaci
+ preciznost
To se traži!! WooHoo Još co-op zabave sa bratom kod kuće
malo kasnim al poceo je nintendova konferencija
http://e3.gamespot.com/press-conference/nintendo-e3/
evo gotovo je za 3 sata nastupa sony
ljepo su iznenadili sa 3ds
FTW GoldenEye 007!
evo gotovo je za 3 sata nastupa sony
ljepo su iznenadili sa 3ds
Kaj nije SONY u 21h?
Je. Al je Nintendo bio u 18:00, zato je reko za 3 sata.
ima ko link za gledanje Sony-eve koferencije...ako je ona veceras??
Budem linkal čim ih dobim...
Znam za barem dva ali ne znam točnu adresu - zasad
http://e3.gamespot.com/press-conference/?tag=topslot;img;1
Na tog sam mislim pod 1, drugi je Gametrailers, za kojeg još ne znam pravi link
da je oko 3-4 mozda bi i ostao budan al ovo mi niikak ne pase
nista morat cu snimku pogledat