Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.028.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GTA 5
luka94 kaže...

blago vama sa PS3-kama,šta bi dao da imam jednu :(

Daj 8 stoja i tvoj je :)

Pingu ;)
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

ma mene tako briga, uzet cu ps3 samo zbog te igre, nemogu ja cekat da to dode na pc.

Eh, ako bude dobro sreden za pc bice bolji na pc.

MaTa 96 kaže...

Ja sam zbog GTA IV kupio PS3 i nisam požalio...isplati se uzet zbog par dobrih igrica. Osim toga mogu gledati filmove prako njega, ići na internet...i to sve na velikom ekranu, a i ne trebam brinuti za optiziranost. Jedina mana su skuplje igre nego na PC-u, ali zbog GTA V mi nije žao dati više love.

A cuj, ima igara koje su koma na ps3 i xboxu 360, evo pr bf3(grafika ko na low na pc-u, samo 24 igraca...)

Ja osobno nebi kupio konzolu da igram jednu igru ugodno.

===============================================================
13 godina
neaktivan

Imam xbox, i probao sam GTA4 na njemu kao i neke exkluzive za xbox...i mogu rec da sam prezadovoljan...naravno nije grafika na nivou PC-a al brate mili, igram GTA4 na xboxu, nista ne steka, uvijek isti frame rate bezobzira sta radio...jurio, radio kaos po gradu i to...Nema onog bezveznog trzakanja iz PC verzije. Iako imam konfiguraciju da bi mogla vrtit 3 GTA odjednom on opet trzaka, radi enginea koji je takav kakav je...al vjerujem da je engine jako puno optimiziran...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Imam xbox, i probao sam GTA4 na njemu kao i neke exkluzive za xbox...i mogu rec da sam prezadovoljan...naravno nije grafika na nivou PC-a al brate mili, igram GTA4 na xboxu, nista ne steka, uvijek isti frame rate bezobzira sta radio...jurio, radio kaos po gradu i to...Nema onog bezveznog trzakanja iz PC verzije. Iako imam konfiguraciju da bi mogla vrtit 3 GTA odjednom on opet trzaka, radi enginea koji je takav kakav je...al vjerujem da je engine jako puno optimiziran...

istina gta 4 je bolji na konzolama nazalost, nadamo se da ce gta 5 bit dobar na obje platforme podjednako i da ce svi gameri moci uzivati u njemu

===============================================================
13 godina
neaktivan

Prica se da je "procurila" digitalna verzija GI-a sa svim GTA5 informacijama...bar tako govore na GTAForums...e sad, to bi i bila prica, da jedno trojci likova nisu obrisali topice na GTAForums i baniralim im accounte.

To je cudno, jer ako netko i iznosi lazne stvari na GTAForums, oni samo zatvore taj topic, i mozda mu daju kakvo upozorenje da ne siri lazne stvari i tako to. Al ovog puta bas rigorozno...Obrisali su odma teme, i accounte im banirali... Mozda ima i kakve istine u tome...mozda su decki stvarno imali kave podatke ili stvari ili cak taj procureni GI...

GTAForums nije oficinalni forum od R* ili GTA franšize, ali največi je forum na kojem su se registrirali i neki R* ljudi, tako da nebi se cudio da R* i menađment GTAForums rade zajedno, pa "moguce" procurjele informacije brzo i odma brisu.

Budemo vidli sta je nakraju od toga istina, i dal stvarno je GI procurio...ili netko pokusava ispast frajer..

17 godina
neaktivan
GTA 5

GI Digital cisto sumnjam da su nabavili jer jos nije ni okacen na servere niti ce biti do 8. :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

ma mene tako briga, uzet cu ps3 samo zbog te igre, nemogu ja cekat da to dode na pc.

izjava jednaka izjavi da ako naucim letit da cu letit. vjerujem da ce optimizacija bit na razini ali kao sto su forumasi prije rekli, nemojte ocekivat da cete na nekim kantama ovo pokretat, gta je uvijek bio zahtjevna igra i samo srednje i najjace konfe su ga pokretale normalno. a da ne govorim da ce gotovo sigurno za pc kasnit 6 mjeseci, a ceko sam tako gta iv ali peticu necu.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

izjava jednaka izjavi da ako naucim letit da cu letit. vjerujem da ce optimizacija bit na razini ali kao sto su forumasi prije rekli, nemojte ocekivat da cete na nekim kantama ovo pokretat, gta je uvijek bio zahtjevna igra i samo srednje i najjace konfe su ga pokretale normalno. a da ne govorim da ce gotovo sigurno za pc kasnit 6 mjeseci, a ceko sam tako gta iv ali peticu necu.

Moze kasniti a i ne mora kasniti..

Ako ce kasniti onda neka bude optimiziran jer je ono sa IV bio cisti fail.6 mjeseci kasni i onda nije optimiziran..smijesno..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 20:39 (trolljegeren).
17 godina
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

Pa dobro, jedno je pokrenuti i igrati na najmanjimi postavkama... to vjerujem da ce vecina moci (a vjerujem da ce i dalje podrzavati DX 9 ili barem DX 10 jer sve GTA i R* igre podrzavaju minimum DX 9), konzole su prakticki "DX 9" tako da bi bilo glupo da bude DX 11 only igra za PC (IV je DX 9), ali naravno.... ovoga puta mozemo ocekivati puno bolje detalje na PC-u (mislim na maxed out detalje i slicno tomu... i za to ce trebati mrcina od kompa nadam se jer bi to bio pravi GTA za PC, barem se mozemo nadati).

Nisu sve GTA igre bile toliko neoptimizirane.... npr. ja sam GTA VC i GTA SA igrao na intergriranoj "Intel Extreme Graphics" sa 64 MB koja nije podrzavala ni "hardware transform and lighting" sto su mnoge igre zahtjevale u ono vrijeme (dakle, nekada kada nisu bili bitni samo shaderi kao danas vec niz drugih ku**ca)... znaci, nije bilo zahtjevno, a ta maticna sa tom Intelovom intergriranom je iz 2002 godine odnosno platio sam je oko 400-500 KN tamo negdje krajem 2003 god.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 1:05 (lovac82).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jeste više dosadni o toj neoptimiziranosti.... igra još nije ni izašla a i nisu tako glupi da ponavljaju grešku sa četvorkom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Leak  xD and no PC :(

http://vgm.tv/
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

samo jos jedan trac ali vjerovatno ce tad negdje i izaci.

http://www.gtav.net/news/single.php?id=4463

preostaje da sacekamo 8.11. i konacno vidimo pravu stvar. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Leak  xD and no PC :(

Fake ili ne, izgleda hebeno uvjerljivo :D 

Pa to je tipični Rockstar , skuplja lovu na konzolama da bi onda pustio PC verziju pola godine kasnije da ga svaka šuša onda može skinuti sa torrenta 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 1:33 (Ray0).
14 godina
neaktivan
GTA 5

ma napravit ce za pc. to tako svake godine kazu pa izadje i za pc 6 mjeseci kasnije vise manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Nista cudno (ne lici na fake), to se moglo i ocekivati (jos od GTA 3), no dobro, izgleda da ce se ugrabiti PS3 verzija (nadam se da igra nece biti srot)......

BTW hmmm lanac, dzukela i palica heh.... izgleda da se sprema nesto opako {#}... takoder izgleda da je ipak istina ono sa trailera, znaci da PC verzija dolazi krajem 2013 god (nekako sumnjam da ce zabiti noz u leda moding zajednici kada i sam R* postavlja na svoj site linkove za "radove/projekte" koji im se svidaju), bolje im je da ga stave na Steam ovoga puta.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 1:41 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sad mi jako zao sta nisam uzeo xbox 360 ili ps3..a ja uzeo novi komp..mogao sam kupiti komp i xbox/ps3..a ja rade iskoristio sve pare za komp,a pitanje je i hocu li moc uopce pokrenut gta v

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Netko iz sony-a ce ostat vjerovatno ubrzo bez posla...iako se ovo cini mozda kao sitnica, za vecinu GTA fanatika i ljubitelja ovo je velika stvar...da stvar bude bolja...skoro svi admini GTAForumsa su potvrdili ovo...

Iz ovih slika moze se izvuc svasta...u proljece dolazi GTA5 za konzole, ne spominje se nigdje PC. Više mogucih igrivih likova, psi ce bit u igri....

Leak ili slike su procurile iz jedne sonijeve trgovine u londonu...koje su naknadno dosle u ruke poljskog gta portala, i od tad su svugdje..znaci na GTA5.net i ostalim stranicama koje stavljaju SAMO oficijalne i prave stvari. Znaci to je to...

Slike dole:

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 5:41 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Netko iz sony-a ce ostat vjerovatno ubrzo bez posla...iako se ovo cini mozda kao sitnica, za vecinu GTA fanatika i ljubitelja ovo je velika stvar...da stvar bude bolja...skoro svi admini GTAForumsa su potvrdili ovo...

Iz ovih slika moze se izvuc svasta...u proljece dolazi GTA5 za konzole, ne spominje se nigdje PC. Više mogucih igrivih likova, psi ce bit u igri....

Slike dole:

bas me sad to muci sto se ne spominje nista za pc ... :S

14 godina
neaktivan
Killuminati kaže...
TheDarkSide kaže...

Slike dole:

bas me sad to muci sto se ne spominje nista za pc ... :S

Bude bilo ali 6 mjeseci nakon sto izade za konzole..

Nadam se da cu uspjet pokrenut to cudo..

17 godina
neaktivan
GTA 5

Na stranu što slabiji hardver konzola koči brži razvoj gaming industrije, s čime se u jednom dijelu slažem, ja sam i dalje prezadovoljan što ću i 4. godinu korištenja (6. postojanja) PS3 moći na njemu igrati i novi GTA, igru koja često slovi kao najzahtjevnija po pitanju hardvera.

Bez ikakvih ulaganja... Mada su odgode čisti marketinški trik.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Na stranu što slabiji hardver konzola koči brži razvoj gaming industrije, s čime se u jednom dijelu slažem, ja sam i dalje prezadovoljan što ću i 4. godinu korištenja (6. postojanja) PS3 moći na njemu igrati i novi GTA, igru koja često slovi kao najzahtjevnija po pitanju hardvera.

meni paše što koči razvoj gaming industrije jer da nema konzola pa morao bi svake goine kupit neku novu komponentu 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
zelenbic kaže...
TIR669 kaže...

meni paše što koči razvoj gaming industrije jer da nema konzola pa morao bi svake goine kupit neku novu komponentu 

ali bi imo grafiku 10 puta bolju od danasnje.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
zelenbic kaže...
TIR669 kaže...

ali bi imo grafiku 10 puta bolju od danasnje.

i mogao bi pokrenuti samo pacmana

17 godina
GTA 5

pa ovisi, dal kupujes graficku svaku seriju kad izade ili imas par godina jednu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ne moraš kupovati grafičku svaku seriju koja izađe, možeš u seriji koja izađe kupiti onu najjaču iz serije pa ćeš ju imati 5 godina sigurno i bit će savršena, zato jer sljedeće najjača iz serije neće biti puno bolja od trenutne, nego samo novija.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FrEaK94 kaže...

Ne moraš kupovati grafičku svaku seriju koja izađe, možeš u seriji koja izađe kupiti onu najjaču iz serije pa ćeš ju imati 5 godina sigurno i bit će savršena, zato jer sljedeće najjača iz serije neće biti puno bolja od trenutne, nego samo novija.

da takvo je stanje sada da nema konzola mislim da bi češće morali mijenjat grafe

16 godina
neaktivan

Ne drži ti to baš, jer ja imam 4890 otkad je izašla, a kad je došla 5*** serije, 5850 je bila jača od nje, itd. itd. Sad je to slabašna grafa, ali mi je se ne mijenja, jer bi morao dat najmanje 3tkn da bi napravio dobar upgrade, a te pare radije uložim u bike. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
FrEaK94 kaže...

da takvo je stanje sada da nema konzola mislim da bi češće morali mijenjat grafe

Pa vjerujem da bi, ali bi igre izgledale kud i kamo bolje. Tako da konzole u jednu ruku i jesu dobre, a u jednu nisu. Jesu zato jer uštede novac svima, i vama na konzolama, a i nama na PC jer ne moramo kupovat novi hardware stalno, a nisu jer koče gaming industriju. Al sve u svoje vrijeme, sad kad izađu next gen konzole ćemo slinit po igrama koliko će lijepo izgledati. :) Nadam se.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ne drži ti to baš, jer ja imam 4890 otkad je izašla, a kad je došla 5*** serije, 5850 je bila jača od nje, itd. itd. Sad je to slabašna grafa, ali mi je se ne mijenja, jer bi morao dat najmanje 3tkn da bi napravio dobar upgrade, a te pare radije uložim u bike. 

Ali HD4890 je izašla 2008. godine ako se ne varam. Sad ti ulazi u 5. godinu, a i nije slabašna, novije igre ti rade na medium-high, znam jer sam imao HD4870 do nedavno.

Sorry za dupli post :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 12:49 (FrEaK94).
16 godina
neaktivan

Varaš se. 04.2009.

A ono, ovisi od igre do igre... al to znači da nije savršena.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice