Pa prije skoro godinu dana je izašao trailer, kad će onda više :O
Rockstar doing what it does best.
Eto fudbaleru, idi na "NEXT" i citaj xD
Dali netko zna hoce li Gta V imati Collector Edition za PC ?
nece
steta,to je jedina igrica za koju sam tio naruciti CE :/
Pa to im je neisplativo, pc prodaja je uzas mala.
ako igra bude dobra i bude imala dobar mp zaradit ce na pc-u, a bez dobrog mp nece sigurno zaradit
a na pc se ocekuje dobra grafika i optimizacija, mislim da se zna zasto profit od gta 4 na pc nije bio dobar(losa optimizacija i los mp)
nisam siguran al mislim da je gta iv imo ce i za pc i xbox i ps3
Imao je...
ako igra bude dobra i bude imala dobar mp zaradit ce na pc-u, a bez dobrog mp nece sigurno zaradit
a na pc se ocekuje dobra grafika i optimizacija, mislim da se zna zasto profit od gta 4 na pc nije bio dobar(losa optimizacija i los mp)
Ako je GTA V planiran za PS3 i Xbox 360 onda ne vidim razlog zasto bi igra bila losa na PC-u (mislim los port, osim ako ce opet biti lijeni).... GTA IV i GTA V = na istom hardveru odnosno PS3 i Xbox360, ne trebamo biti previse pametni da zakljucimo neke stvari, igra ce vjerojatno podrzavati DX 9, 10 i 11 (bas kao MP3), a s obzirom da je RAGE engine to sve i da ce se vrtiti na na current gen konzolama onda ne vidim razlog zasto bi micali podrsku za DX 9, time ce samo jos bolje zaraditi na PC-u.
Slazem se, ako ima MP vise ce zaraditi na PC-u, ako ce im MP biti nesto slicno kao MP u Max Payne 3 onda im je uspjeh zagarantiran + neki free roam MP + coop (ovo zadnje ce mozda biti jer ne znamo tko je main character, dva lika su u pitanju, a onaj lik koji stoji pored planine je treci... mozda eventi neki?).
Imao je...
nije, imo je samo za konzole.
Ne očekujem co-op u petici, svaki je protagonist poseban i jedinstven, uz svakoga se veže njegova igra, neznam koliko im je pametno ubaciti par glavnih likova.
U traileru i na ssovima je uglavnom onaj stari bjelac i onaj crnac...njih se najcesce viđa pa ce mozda i bit opcija da izaberes skime zelis igrat,a mozda bude i da dio prelazis s jednim a dio s drugim likom mada cisto sumnjam. Samo se nadam da ce bit crnac jel nekako mi vise odgovara mjestu radnje...
Pstoje glasine da 17. stizu neke nove informacije 
nije, imo je samo za konzole.
a vidi stvarno, nisam isao za time da nije imao za PC...
Pstoje glasine da 17. stizu neke nove informacije 
da bar,al nevjerujem..gdje si to vidio ?
Znas da dex uvijek opskrbljuje forum sa svim informacijama o igrama, pa su mu informacije gotovo uvijek tocne.
http://www.amazon.com/gp/product/B0050SYILE/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0050SYILE&linkCode=as2&tag=gten-20
ima pre-order na amazon-u za x-box 360 & PS3.
http://www.amazon.com/gp/product/B0050SYILE/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0050SYILE&linkCode=as2&tag=gten-20
ima pre-order na amazon-u za x-box 360.
You save $0.03 
Imam pitanje,jel se zna koji ce engine koristiti GTA V ? Hoce li biti RAGE kao Max Payne 3 ili unaprijedjeni od cetvorke ?
Ako bude malo ugladjeni Max Payne 3 engine,biti ce dobro :D
Imam pitanje,jel se zna koji ce engine koristiti GTA V ? Hoce li biti RAGE kao Max Payne 3 ili unaprijedjeni od cetvorke ?
Čekaj da pogledam u kristalnu kuglu
Pa GTA IV radi na RAGE-u isto kao i Max Payne 3, a od GTA V ne možeš očekivati da ti radi kao MP 3 jer je open world igra.
Javi kad saznaš
Informacije za 17. su bile donekle tacne :D Danas Take2 ima konferenciju za glavonje iz stolica. Moguce je da ce objaviti datum izlaska. Koliko mi se cini konferencija pocinje u 22h.
Da Bog da...
ajd vrati se u rupu iz koje si ispuzao s tim forama...
i sta se ti javljas prozvan,nisam tebe pitao lol
ipak,da treba nabijati postcount ;)
@XXL gamer - mozda da ga prilagode,ali ne vjerujem da ce eksperimentirati s nekim novim rjesenjima,moguce unaprijedjena Euphoria
@XXL gamer - mozda da ga prilagode,ali ne vjerujem da ce eksperimentirati s nekim novim rjesenjima,moguce unaprijedjena Euphoria
a koga si onda pitao? pises na forumu i ako ne naznacis koga pitas pitas nas sve. da ne govorim da ti je pitanje iznimno glupo jer kako bi to bilo tko mogao znati kad od informacija sto imamo su slike i jedan video, nista drugo.
Pa bilo bi cudno da uzmu engine iz gta 4 jer je on star 4 godine, ali po grafici dosad viđenoj moguce je, poboljsan rage vjerujem