u SA je bila čak reklama za True Crime L.A. u los santosu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A nije li bilo nekih glasina da ne radi Rockstar sam na igri ? Sjećam se da se u početku pričalo kako 2K Games i Rockstar zajedno rade na GTA V...
Prva stvar koju ću napraviti kad nabavim igru bit će otići u Groove Street, briga me ako tamo nema ničega, briga me ako je u tijeku misija, briga me što sam dobrostojeći bijelac u 40ima i nije baš najpametnije tamo ići. Još kad bi radio onaj kafić s biljarom :D.
A nije li bilo nekih glasina da ne radi Rockstar sam na igri ? Sjećam se da se u početku pričalo kako 2K Games i Rockstar zajedno rade na GTA V...
eee vidiš,možda stave reklamu za mafia 3 kao easter egg :D
Samo nek mi u Gta V stave Gatling Gun ilitiga Minigun
Ko se slaze da na onim novim slikama od GTA V grafika dosta slicna SKYRIM ? Mislim pogledajte stijene dosta lice na SKYRIM. Ovo ce sigurno na sadasnje konzole izaci. A ako izadje za danasnje konzole moce i na moj PC.
Ko se slaze da na onim novim slikama od GTA V grafika dosta slicna SKYRIM ? Mislim pogledajte stijene dosta lice na SKYRIM. Ovo ce sigurno na sadasnje konzole izaci. A ako izadje za danasnje konzole moce i na moj PC.
Ne pričaj gluposti.
koje si droge uzeo danas?
sad bas gledam na gamespotu datum izlaska 31/12 ali pise ps3,xbox!
kada bi onda po vama trebala izaci pc verzija ako uopce izadje??
sad bas gledam na gamespotu datum izlaska 31/12 ali pise ps3,xbox!
kada bi onda po vama trebala izaci pc verzija ako uopce izadje??
da a ja gledam datum izlaska na danasnji dan, na stranici gtareleasedate.com mislim ljudi kolko puta vam se mora ponovit da stranice stavljaju datume bezveze, bitno je sto rockstar kaze a ne sto neka stranica napise, pa svaka ima stavljen drukciji datum.

Šute kurve.
A sta bi ti...
Dali su nam 10 screenova i rekli da cekamo tjedan, dva.
Ako smo mogli cekati nez kolko dugo od trailera do ovih
screenova, mozemo jos i ta dva tjedna.
Sve ce biti u svoje vrijeme
Evo par screenshota :)
Ajme! Treba te odmah izopćiti iz naše družine jer si postao screenshotove koje je netko prije tebe postao. To je jednostavno neprihvatljivo i nadam se da se sramiš svojih postupaka.
GTA V.
Momak, ne laprdaj. Nisam bio neko vrijeme aktivan.
Momak, ne laprdaj. Nisam bio neko vrijeme aktivan.
Nisi ga baš shvatio a?
Malo je čudno na GTA te mogu s raketnim bacačem pogodit, možeš izletit kroz staklo, može te auto povozit, može te neko sa snajperom u glavu i preživiš ako je health velik, a onda te uhiti policajac s pišljivim pendrekom ili 9mm pištoljem. Treba složiti da imaš neke šanse pobjeći s autom, nekih 50-50 šanse. Koliko se sjećam na četvorki se tak nešt moglo, ali samo ako nisi u autu.
Nisam siguran, ali kad pređeš 1*, odmah pucaju i ne pokušavaju te uhititi. A kad si pješke, kad te hoće uhititi, samo stišći sprint tipku. Za auto se ne sjećam baš, jer otkad sam prešao igru igram je samo s trainerom.
Malo je čudno na GTA te mogu s raketnim bacačem pogodit, možeš izletit kroz staklo, može te auto povozit, može te neko sa snajperom u glavu i preživiš ako je health velik, a onda te uhiti policajac s pišljivim pendrekom ili 9mm pištoljem. Treba složiti da imaš neke šanse pobjeći s autom, nekih 50-50 šanse. Koliko se sjećam na četvorki se tak nešt moglo, ali samo ako nisi u autu.
da kad ti otvori vrata ti možeš brzo zalupit vratima tako da mu izbiju pištolj iz ruke?
ček ovo fakat radi ili je fejK?
ma tjoooj daaaj...
fake
mislim da bi svuda po netu pisalo o tome da je istina,moje preporuka je da ne skidate koje kakve programe,to vam govorim iz iskustva.
mislim da bi svuda po netu pisalo o tome da je istina,moje preporuka je da ne skidate koje kakve programe,to vam govorim iz iskustva.
da, a i nevidim taj link na Rockstarsovoj službenoj stranici.
WOT oznacava kao crveno. Ne skidat onda.
Ništa od bete decki
Ništa od bete decki
Pa i sam Rockstar je demantirao betu...
Ta njihova famozna Beta.
Spojio se cisto iz dosade preko SAD proxyja i naravno stisnem download,ispupcili su DOWNLOAD tipku i traze neke donacije,kao oni kao tim trebaju resursa za sve to.
Koji scam -.-
Ta njihova famozna Beta.
Spojio se cisto iz dosade preko SAD proxyja i naravno stisnem download,ispupcili su DOWNLOAD tipku i traze neke donacije,kao oni kao tim trebaju resursa za sve to.
Koji scam -.-