Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.784.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
AMD Phenom II X4 kaže...
MARKOcVp kaže...
PEXer kaže...

ja mislim da ce bit jel ima i most iz san fierra a bit ce i las venturas a svaki grad ce bit velik ko liberty city

ja mislim da ce bit samo LS, ovo ostalo divljina i selca, ili mozda jos jedan grad, ko zna

Da su bar stavili Las Venturas i pustinje, Areu 51...Po meni su Los Santos i San Fierro bili dosadni, najviše sam se vozikao po pustinjama uz KDS-T

pa da, bolje bi bilo, al eto, ls je isto super, smao da bude pustinje i neke vojne baze, planina ima sigurno, ima u sume

LooooooL
16 godina
neaktivan

Da su bar stavili Las Venturas i pustinje, Areu 51...Po meni su Los Santos i San Fierro bili dosadni, najviše sam se vozikao po pustinjama uz KDS-T

Meni je baš suprotno, LS je bio najatmosferičniji daleko, od samoh ghetto đira pa do misija koje su se dobijale.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
GTA 5

mozda nas iznenade sa sva tri grada pustinjama sumama...

maxy
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

never say never

cort g200
14 godina
protjeran
PEXer kaže...

moguce, jer nisu stavili puno screenova za mapu 5x vecu od one u gta 4, ima planina, suma, grad, nista vise nisu stavili, moraju nesto i za poslje ostavit

LooooooL
14 godina
neaktivan
GTA 5

i ona pruga me muci jel u los santosu nema pruga koje spajaju grad s necim ta pruga je spajala san fierro i pustinju.sta mislite oce bit mapa ko u just cause 2

maxy
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
PEXer kaže...

i ona pruga me muci jel u los santosu nema pruga koje spajaju grad s necim ta pruga je spajala san fierro i pustinju.sta mislite oce bit mapa ko u just cause 2

mislim da ce mapa biti tako neke velicine, u jc2 je stvarno ogromna, trebalo mi je 10minuta da avionom prijedem preko mape, a avioni su stvarno brzi

LooooooL
16 godina
neaktivan
GTA 5

Neće biti ni približan onoj iz Just Causea 2. Evo, da se dobije predodžba.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

to nemozes znat, vjerojatno nece ali mozemo se jos nadat.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Igram Just Cause ovih dana baš intezivnije, i dammit, nisam znao da je mapa tako velika u usporedbi npr sa WoW-om. Kad bi se kladili koja je veća dao bi okladu na azeorth. Valjda zato što u wowu nemaš avion {#}

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
GTA 5

ta mapa fake izgleda

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

JC2 mapa je po meni pre prevelika.Što se mene tiče bilo bi dobro da GTA V mapa bude malčice veča od San Andreasa.

BTW ja sam se u SA najviše volio motati se po malim gradićima,šumama i San Fierru.Las venturas mi se nije sviđao,kao što mi se Las Vegas ne sviđa IRL,ali pustinju sam volio.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

JC2 mapa je po meni pre prevelika.Što se mene tiče bilo bi dobro da GTA V mapa bude malčice veča od San Andreasa.

BTW ja sam se u SA najviše volio motati se po malim gradićima,šumama i San Fierru.Las venturas mi se nije sviđao,kao što mi se Las Vegas ne sviđa IRL,ali pustinju sam volio.{#}

mapa nemože biti dosta velika,što se mene tiče ja bi volio da mapa u GTA V-ici bude još veća od one u JC2 :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
GTA 5

To bi uništilo igru. Lako je u JCu to izvest, natrpaš šume koliko te volja, i par gradova ( koju se najbezličniji što mogu biti ) i eto ga. u gta serijalu jako je bitna atmosferičnost, koja se na ovoliko mapi nikako nebi mogla ostvariti, pa bi se nakraju dobio šupljikav c/p proizvod. Optimala bi bila nešto kao san andreas, mada neće biti ni tolika, taman da bude dovoljno velika da nepostane dosadna i dovoljno mala da je se popamti i pohvataju bitnija obilježja a izbjegne ubacivanje c/p objekata ( dobro, u većini ). Za gta sve više je previše.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
thuglife kaže...

znam da je offtopic ali morao sam...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
GTA 5

Dali je ovo fake ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

To bi uništilo igru. Lako je u JCu to izvest, natrpaš šume koliko te volja, i par gradova ( koju se najbezličniji što mogu biti ) i eto ga. u gta serijalu jako je bitna atmosferičnost, koja se na ovoliko mapi nikako nebi mogla ostvariti, pa bi se nakraju dobio šupljikav c/p proizvod. Optimala bi bila nešto kao san andreas, mada neće biti ni tolika, taman da bude dovoljno velika da nepostane dosadna i dovoljno mala da je se popamti i pohvataju bitnija obilježja a izbjegne ubacivanje c/p objekata ( dobro, u većini ). Za gta sve više je previše.

Receno je da ce mapa biti 5x veca od one u gta 4, znaci nece biti mala, a nebi valjalo da bude kao u san andreasu, bolje da je veca, jer u sa prijedes mapu sa avionom za 3minute, sto je bezveze, jos su i avioni spori

po meni bolje da ima puno praznog prostora za sitrazivanje itd. nego da bude samo mapa na kojoj se dogada prica kako je bilo u san andreasu

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIWDGNWIh9jfuhWh7LzotvVXCDF0fmLqkCOnF4j0rLWBXEQPBw&t=1

znaci bice 3x veca od one u SA

i ona gore usporedba mapa nema uopce smisla, ni ova iznad, niti ona skroz gore

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 11:45 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan

Cisto sumljam da ceš negdje nač leakanu mapu od GTA5...mislim da bi to bilo ravno harakiriju cijelog Rockstar studia poznavajuci njihovu strogocou informacija i tajnosti xd...oni su gori od NASE, FBI-a, CIA-e xd...

14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Cisto sumljam da ceš negdje nač leakanu mapu od GTA5...mislim da bi to bilo ravno harakiriju cijelog Rockstar studia poznavajuci njihovu strogocou informacija i tajnosti xd...oni su gori od NASE, FBI-a, CIA-e xd...

http://www.hcl.hr/vijesti-procurila-hrpa-gta-5-detalja-6262-27.html - eto mi izvora

LooooooL
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

http://www.hcl.hr/vijesti-procurila-hrpa-gta-5-detalja-6262-27.html - eto mi izvora

Ako i je nešto od toga istina, neke stvari su mozda pogođene. A sad ako je stvarno sve ovo istina, čekat čemo i vidijeti nakon šta igra izađe ili Rockstar potvrdi. Ali ako je starno istina SVE ovo navedeno, to je onda vjerovatno najveci i leak u povjesti Rockstara...i mislim da če taj netko gadno nadrljat...

16 godina
neaktivan
GTA 5

Teško da je sve istina, mada je isto tako moguće, tako da neznam, iskreno sumnjam da će mapa biti ogromna jer smatram da to devovi nisu ni htjeli... ali, vidjet ćemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

reko je da ce bit na e3-u a nije bio, to je vec laz znaci.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ako je istina ovo za wanted level zbog prekoračenja brzine već vidim da će biti puno frustracija,osim ako ne stave debelo visoku granicu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ako je istina ovo za wanted level zbog prekoračenja brzine već vidim da će biti puno frustracija,osim ako ne stave debelo visoku granicu.

omg ljudi pa cemu vi sve vjerujete

Pa niej to urban jungle ili takva neka igra xD

14 godina
protjeran
GTA 5
pa to je i dobro za brzinu, evo recimo u mafiji 2 je super, tesko te uhvate, a to je onaj sistem uteknes i vise te nelove ako te vide
pise da je to bivsi zaposlenik rekao njima u inat sto su ga otpistili valjda, neznam, moze i nemora bit istina
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

ma daj i vi vjerujete svemu. a i to je napisano na pocetku ove godine, sto vi mislite da oni ne daju i brisu svakakve ideje u izradi takve igre? to su mozda bile ideje koje su mogle a i nisu prosle. ogranicavanje brzine u gta v je uzas, ako to stave nadam se da ce netko izdat nesto da to maknem jer je glupost, u mafia-i 2 dobro ali to nije isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ako je ovo za ogranicenje brzine u igri . Zasto onda nisu stavili da moramo stati na semavoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Blazen22 kaže...

Ako je ovo za ogranicenje brzine u igri . Zasto onda nisu stavili da moramo stati na semavoru

da i da trebamo dozolu od kontrolnog tornaj za slijetanje i ulijetanje sa avionom ljudi uozbilijite se to je GTA-Grand theft auto (velika krada automobila)

14 godina
protjeran
Blazen22 kaže...

to bi bilo previse, onda bi trebalo pola sata da odes s jednog dijela grada na drugi

ja bi volio da je ovo o mapi istina, da ima smao LS, ali da je ogroman i nesto divljine i super

LooooooL
15 godina
neaktivan
GTA 5

Gotovo je sigurno da se neće ništa uvoditi od ovog navedenog u posljednjih par stranica. Možda bi jedino bilo dobro kada bi se na primjer uveo posebni mod za takav stil igre ( stajanje na semaforu, ograničenje i slične stvari ), ja bi ga sigurno igrao kada bi se zasitio jurnjave, pucanja i svega ostalog zanimljivog što GTA može pružiti i što će pružiti.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice