gledo sam sad gta 4 na low grafici i izgleda losije nego na mom ps3 koji je spojen na crt tv
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ovo s gumama
I to tebi toliko smeta? Tebi je to velik problem?
u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane
Nemoj bušit gume pa neče biti problema
@ovo s gumama
I to tebi toliko smeta? Tebi je to velik problem?
Pa nije ogroman problem, ali mogli su staviti te kapice i u peticu. Što je to - 10 poligona?
Kakve kur*eve kapice??
gledo sam sad gta 4 na low grafici i izgleda losije nego na mom ps3 koji je spojen na crt tv
Dosadan si vise s tim svojim glupostima stalno.
Kakve kur*eve kapice??
Ne mogu vjerovati da to nikad nisi vidio:
ne pravi se pametan, u kojem gta je to bilo?
Kakve kur*eve kapice??
ne pravi se pametan, u kojem gta je to bilo?
Ma pustite ga, lupa gluposti...
Kakve kur*eve kapice??
Trool neki??:D
ma ne smeta meni to sa gumama sam tak kazem da cu mogli napravit da je samo ispuhana guma kad pukne.daj nemoj zezat sa tim kapicama crkavam od smijeha KAPICE
BTW sta bi ti radio sa tim KAPICAMA da ih stave u gta 5 to bi se samo mogo vidit sa snajperom da zumiras
hahahahh ismija se dobro kakav trol da kapice
najbolje bi bilo da mozes otvorit kapicu pa prstom ispuhuvat gumu polako ili je pumpat sa pumpom
ja sam obozavao uzeti feltzera i odvest se na parking i damo driftati punim gasom i raditi donutse po par minuta bez pustanja gasa i cekati da ostanem na felgi...nadam se da ce biti toga u Vici...
a ove kapice ROFL
i da brzinu prikazuje:D
Kakve kur*eve kapice??
To se zove ventil.
Joj de da se malo uključim u raspravu, kad vidim ove kapice moram jednostavno.
Ja bi npr. jako volio da stave one zakačke na ratkape pa da kad jako skrenem da otpadne i brzo otiđe u nepoznatom smijeru.
Ili npr. u vezi tih 'kapica' (XD) da možeš skidat sa auta i stavljat na druge i tako to...to bi sasvim povečalo igrivost.
ja bi da mod podijeli žute kartone svim koji trolaju i koji idu u
Joj de da se malo uključim u raspravu, kad vidim ove kapice moram jednostavno.
Ja bi npr. jako volio da stave one zakačke na ratkape pa da kad jako skrenem da otpadne i brzo otiđe u nepoznatom smijeru.
Ili npr. u vezi tih 'kapica' (XD) da možeš skidat sa auta i stavljat na druge i tako to...to bi sasvim povečalo igrivost.
nebi ih ni vidio, mislim te kapice
a ratkape su bezveze, ja vise volim felge
ma zeje*avam se ljudi, bolje da vrijeme potrebno za rađenje preloženih gluposti potroše na modeliranje još 3-4 vrsta drveta, ili bilo sta samo ne KAPICE xD
E sta sve necu procitat... Neka moderatori slobodno preimenuju temu u GTA 5 parody...
auto od policije je drukciji na slici nego u treileru to znaci da ima san fierro a i na slici s autom je ona arena ko u san fierru
nema san fierro. nisi mozda pomislio da ima vise vrsta policijski auti i da je to neka druga arena?
ja mislim da ce bit jel ima i most iz san fierra a bit ce i las venturas a svaki grad ce bit velik ko liberty city
ja mislim da ce bit jel ima i most iz san fierra a bit ce i las venturas a svaki grad ce bit velik ko liberty city
ja mislim da ce bit samo LS, ovo ostalo divljina i selca, ili mozda jos jedan grad, ko zna
Nece biti takva jer je R*-u prvo mjesto gameplay i zarada na konzolama (barem je to logicno), a grafika je sporedna ali naravno da ce biti bolja od GTA IV (originalne igre, ne modovi) jer je proslo vec 4 god. Ne znam samo tko igra igre samo zbog grafike..... imas dobar komp, ok igraj ali ne osuduj igru samo po tome sto ce imati losu grafiku (recimo da ce imati). Prema tome bi Minecraft bila losa igra, a to je jedna od boljih igara u zadnje vrijeme...
Nece biti takva jer je R*-u prvo mjesto gameplay i zarada na konzolama (barem je to logicno), a grafika je sporedna ali naravno da ce biti bolja od GTA IV (originalne igre, ne modovi) jer je proslo vec 4 god. Ne znam samo tko igra igre samo zbog grafike..... imas dobar komp, ok igraj ali ne osuduj igru samo po tome sto ce imati losu grafiku (recimo da ce imati). Prema tome bi Minecraft bila losa igra, a to je jedna od boljih igara u zadnje vrijeme...
Imaš svoj izbor. Ja svoj.