Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.789.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA 5

Najvjerovatnije nece bit licencirani auti, ali bit ce modovi, tako ko zeli neka ubacuje. 

dzix
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
MARKOcVp kaže...
AlienWare1 kaže...
Policijski heli ce sigurno ponovo biti Maverick, samo ovaj put zasnovan na drugom modelu iz rl. Prije je bio Bell 202, a cini se sa ce ovaj novi Maverick biti AS350. Isto kako je Infernus iz Honde nsx u sa postao Lamborghini u gta 4.

po meni bi bilo bolje da stave licencirane aute, neznam nekako bolje, ali ocito se nezele ganjati sa proizvodacima

Ja osobno nebi volio licensirane aute,a mislim da ni proizvođači auta nebi voljeli da se modeli njihovih auta razbijaju.Ali nemam ništa protiv modova koji ubace licensirane aute.U GTA IV sad možeš staviti kakav god auto hoćeš.To im je puno isplativije nego kupovanje license.Još čak mislim da licensu za Porsche nebi mogli dobiti ni da hoće jer je ta licensa izdana isključivo EA-u,zato u GT5 nema Porschea,a ja jako volim Comet.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
NFSPredator0010 kaže...
MARKOcVp kaže...
AlienWare1 kaže...
Policijski heli ce sigurno ponovo biti Maverick, samo ovaj put zasnovan na drugom modelu iz rl. Prije je bio Bell 202, a cini se sa ce ovaj novi Maverick biti AS350. Isto kako je Infernus iz Honde nsx u sa postao Lamborghini u gta 4.

po meni bi bilo bolje da stave licencirane aute, neznam nekako bolje, ali ocito se nezele ganjati sa proizvodacima

Ja osobno nebi volio licensirane aute,a mislim da ni proizvođači auta nebi voljeli da se modeli njihovih auta razbijaju.Ali nemam ništa protiv modova koji ubace licensirane aute.U GTA IV sad možeš staviti kakav god auto hoćeš.To im je puno isplativije nego kupovanje license.Još čak mislim da licensu za Porsche nebi mogli dobiti ni da hoće jer je ta licensa izdana isključivo EA-u,zato u GT5 nema Porschea,a ja jako volim Comet.

Ma i da dobe licence, puno marka auta bi onda limitirali ili nadgledali ostecenja auta...jer sve je to njima "Promocija" i reklama...to je primjer zasto Ferari ne daje licence nigdje di se auti mogu unistit...a opcenito ni nevole davat licence da se njihovi auti nalaze u igrama, radi konkurentskih auta, i ljudi bi mogli uspoređivat aute iz igra pa "Mogucu kupovinu" promjenit radi tog modela u igri koj se ponaša neznam primjer lošije od lamba ili nešto drugo...

14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

ma je ti to, znam da sam u san andreasu bio izmjenio sve sto se dalo izmjeni, a u gta 4 sam samo neke aute stavio, tipa porsche umjesto cometa, ferari umjesto turisma.. i tako te sportske sam stavio prave

LooooooL
17 godina
neaktivan
Ja bas i volim nelicensirane aute u GTA serijalu jer nagadjas koji je auto koji.
16 godina
GTA 5

Svaka GTA igra je port za PC (zapravo je 99% sigurn oda je i svaka R* igra), vecina danasnjih igara su portovi sto ne mora biti lose jer to je jednostavno tako, bolje im je raditi igru za jedan sistem koji se ne mijenja 7 god (xbox360) pa portati na PC nego obratno...... za GTA IV i GTA SA ima vrlo jasnih dokaza, ne samo da trebas imati monstrumski PC za GTA IV vec ima bug u zadnjoj misiji koju ne mozemo proci ako nam FPS-i nisu oko 25- 30 (ili manje naravno, konzole ofc) to je ona misija kada trebate uci u helic s Jacobom.

GTA SA je isto bio port jer kada ukljucite frame limiter, igra bude lockana na 25 FPS-a (opet konzole) umjesto da maximalni FPS limit bude kao refresh rate monitora, takoder je dovoljno samo da udete u vodu i pocnete plivati, pritiscite SHIFT sto brze mozete (meni je shift trcanje, brze plivanje) i sto se dogodi? plivanje je isto kao na konzolama ako su vam FPS-i oko 25-30, poslije toga iskljucite frame limiter i FPS-i ce vam se dici u nebesa (npr. meni je i preko 100 FPS-a) i tada je nemoguce tako brzo plivati, jednostavno necete moci odnosno morate 4x brze pritiskati SHIFT nego inace (primjer: 4x 25 = 100) sto je totalno nemoguce da biste plivali istom brzinom kao kada igrate GTA SA na 25-30 ili manje FPS-a.

To su sve dovoljni dokazi da su sve GTA igre portovi... samo je pitanje hoce li biti ovako los kao GTA IV ili bolji kao GTA SA

BTW hocu orginalni GTA, sto se mene tice, ne zelim licence.... zelim R* imena.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 19:43 (lovac82).
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

A ja sam se dugo pitao zašto mi tako sporo pliva u SA.Kad sam igrao igru davno kad je izašla na staroj kanti od kompa sjećam se da je bilo brže(jer sam imao malo FPS-a),a sad na novom kompu mi je bilo užasno sporo plivati.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
GTA 5

dal je itko ovo primjetio do sad ? :D

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...

drvo

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
tomislav91 kaže...

Nema tog na original slici :P

13 godina
neaktivan
GTA 5

Jel Rockstar gotov sa informacijama (screenshots ) koje su najavili za ovaj tjedan ill će biti još ... ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sad su stali pa budu opet za par tjedana

17 godina
neaktivan
GTA 5

Gotovo tek za par nedelja nesto novo.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

GS News - Grand Theft Auto V - Even More Screens!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
GTA 5

Bome su se razbacali ovaj tjedan. Sad su opet dobro izhypeali pa očekujem stanku od nekog vremena, rockstar uvijek ovo radi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
Da bar stave neke podmornice da mozes vozit ispod vode, nemislim one ogromne, nego one male.
LooooooL
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Bome su se razbacali ovaj tjedan. Sad su opet dobro izhypeali pa očekujem stanku od nekog vremena, rockstar uvijek ovo radi.

sad ce pocet sve cesce, tako je isto bilo i s max payne-om, prvo su dali par screenova, pa prvi trailer a onda je krenulo da svakih par tjedana novi video ide i skoro svakih par dana nove slike(al to tek mjesec-dva pred izlazak).

14 godina
protjeran
mar123 kaže...
thuglife kaže...

sad ce pocet sve cesce, tako je isto bilo i s max payne-om, prvo su dali par screenova, pa prvi trailer a onda je krenulo da svakih par tjedana novi video ide i skoro svakih par dana nove slike(al to tek mjesec-dva pred izlazak).

mozda i ugledamo gta ove godine, tamo u 12 mjesecu, kazem mozda, ko zna

LooooooL
16 godina
GTA 5

nema sanse, sta mislis da ce ti mjesec dana pred izlazak objavit datum izlaska? to rockstar ne radi, nisu cak ni napisali kvartal u kojem izlazi a kamoli datum, tako da 99% nista od ove godine. negdje u 11. mjesecu bi mogli objavit da izlazi u 1. kvartalu 2013.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Da li netko zna hoće li biti onih kapica za zrak na gumama u petici? Ono što se stisne pa zrak curi van. Mislim da je SA bilo a u IV sigurno nije.

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

ja to prvi put sad cujem, to je bilo u sa?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cadza kaže...

Da li netko zna hoće li biti onih kapica za zrak na gumama u petici? Ono što se stisne pa zrak curi van. Mislim da je SA bilo a u IV sigurno nije.

o cem ti pricas

LooooooL
14 godina
neaktivan
GTA 5

kakvih kapica za zrak tog nema ni u sa ni u 4

maxy
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Ma sta je vama, nikakve kapice za zrak na gumama nije bilo, ni u 4 ni u SA ni u nijednom drugom GTA...

13 godina
neaktivan
Cadza kaže...

Šta pričaš ti? Mogao si jedino propucati gume ili ih spaliti u GTA IV, ali u nijednom GTA nije bilo ventila za zrak na gumama.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
neaktivan
GTA 5

u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane

maxy
Moj PC  
0 16 hvala 0
15 godina
PEXer kaže...

u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane

A zašto je to glupo, meni je baš fora. U drugu ruku, realno je.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

To je inače normalno. Jasno da guma pukne pri visokim temperaturama.

Stručnjak za paranormalne pojave
13 godina
PEXer kaže...

A znate za onaj "bug" u gta 4..uzmete kakav americki muscle car i kretene palit gume malo, pa onda kretene i cijelo vrijeme radite drift/powerslide i iz jedne gume če iči dim stalno, i tako vozite i puknut če guma :)

Znaci krenete palit gume, pa gas i onda samo idete slalom lijevo desno po cesti i mora se nastavit dim iz jedne od guma i tako radite i puknut ce xd...

14 godina
neaktivan
GTA 5

da al da u stvarnoim svijetu to napravis pukla bi guma al nebi skrod da sam felga ostane.u gta 4 samo felga ostane a guma se raspuken u komadice

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice