Najvjerovatnije nece bit licencirani auti, ali bit ce modovi, tako ko zeli neka ubacuje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po meni bi bilo bolje da stave licencirane aute, neznam nekako bolje, ali ocito se nezele ganjati sa proizvodacima
Ja osobno nebi volio licensirane aute,a mislim da ni proizvođači auta nebi voljeli da se modeli njihovih auta razbijaju.Ali nemam ništa protiv modova koji ubace licensirane aute.U GTA IV sad možeš staviti kakav god auto hoćeš.To im je puno isplativije nego kupovanje license.Još čak mislim da licensu za Porsche nebi mogli dobiti ni da hoće jer je ta licensa izdana isključivo EA-u,zato u GT5 nema Porschea,a ja jako volim Comet.
po meni bi bilo bolje da stave licencirane aute, neznam nekako bolje, ali ocito se nezele ganjati sa proizvodacima
Ja osobno nebi volio licensirane aute,a mislim da ni proizvođači auta nebi voljeli da se modeli njihovih auta razbijaju.Ali nemam ništa protiv modova koji ubace licensirane aute.U GTA IV sad možeš staviti kakav god auto hoćeš.To im je puno isplativije nego kupovanje license.Još čak mislim da licensu za Porsche nebi mogli dobiti ni da hoće jer je ta licensa izdana isključivo EA-u,zato u GT5 nema Porschea,a ja jako volim Comet.
Ma i da dobe licence, puno marka auta bi onda limitirali ili nadgledali ostecenja auta...jer sve je to njima "Promocija" i reklama...to je primjer zasto Ferari ne daje licence nigdje di se auti mogu unistit...a opcenito ni nevole davat licence da se njihovi auti nalaze u igrama, radi konkurentskih auta, i ljudi bi mogli uspoređivat aute iz igra pa "Mogucu kupovinu" promjenit radi tog modela u igri koj se ponaša neznam primjer lošije od lamba ili nešto drugo...
ma je ti to, znam da sam u san andreasu bio izmjenio sve sto se dalo izmjeni, a u gta 4 sam samo neke aute stavio, tipa porsche umjesto cometa, ferari umjesto turisma.. i tako te sportske sam stavio prave
Svaka GTA igra je port za PC (zapravo je 99% sigurn oda je i svaka R* igra), vecina danasnjih igara su portovi sto ne mora biti lose jer to je jednostavno tako, bolje im je raditi igru za jedan sistem koji se ne mijenja 7 god (xbox360) pa portati na PC nego obratno...... za GTA IV i GTA SA ima vrlo jasnih dokaza, ne samo da trebas imati monstrumski PC za GTA IV vec ima bug u zadnjoj misiji koju ne mozemo proci ako nam FPS-i nisu oko 25- 30 (ili manje naravno, konzole ofc) to je ona misija kada trebate uci u helic s Jacobom.
GTA SA je isto bio port jer kada ukljucite frame limiter, igra bude lockana na 25 FPS-a (opet konzole) umjesto da maximalni FPS limit bude kao refresh rate monitora, takoder je dovoljno samo da udete u vodu i pocnete plivati, pritiscite SHIFT sto brze mozete (meni je shift trcanje, brze plivanje) i sto se dogodi? plivanje je isto kao na konzolama ako su vam FPS-i oko 25-30, poslije toga iskljucite frame limiter i FPS-i ce vam se dici u nebesa (npr. meni je i preko 100 FPS-a) i tada je nemoguce tako brzo plivati, jednostavno necete moci odnosno morate 4x brze pritiskati SHIFT nego inace (primjer: 4x 25 = 100) sto je totalno nemoguce da biste plivali istom brzinom kao kada igrate GTA SA na 25-30 ili manje FPS-a.
To su sve dovoljni dokazi da su sve GTA igre portovi... samo je pitanje hoce li biti ovako los kao GTA IV ili bolji kao GTA SA
BTW hocu orginalni GTA, sto se mene tice, ne zelim licence.... zelim R* imena.
A ja sam se dugo pitao zašto mi tako sporo pliva u SA.Kad sam igrao igru davno kad je izašla na staroj kanti od kompa sjećam se da je bilo brže(jer sam imao malo FPS-a),a sad na novom kompu mi je bilo užasno sporo plivati.
dal je itko ovo primjetio do sad ? :D
drvo
dal je itko ovo primjetio do sad ? :D
Nema tog na original slici :P
Jel Rockstar gotov sa informacijama (screenshots ) koje su najavili za ovaj tjedan ill će biti još ... ?
sad su stali pa budu opet za par tjedana
Gotovo tek za par nedelja nesto novo.
Bome su se razbacali ovaj tjedan. Sad su opet dobro izhypeali pa očekujem stanku od nekog vremena, rockstar uvijek ovo radi.
Bome su se razbacali ovaj tjedan. Sad su opet dobro izhypeali pa očekujem stanku od nekog vremena, rockstar uvijek ovo radi.
sad ce pocet sve cesce, tako je isto bilo i s max payne-om, prvo su dali par screenova, pa prvi trailer a onda je krenulo da svakih par tjedana novi video ide i skoro svakih par dana nove slike(al to tek mjesec-dva pred izlazak).
sad ce pocet sve cesce, tako je isto bilo i s max payne-om, prvo su dali par screenova, pa prvi trailer a onda je krenulo da svakih par tjedana novi video ide i skoro svakih par dana nove slike(al to tek mjesec-dva pred izlazak).
mozda i ugledamo gta ove godine, tamo u 12 mjesecu, kazem mozda, ko zna
nema sanse, sta mislis da ce ti mjesec dana pred izlazak objavit datum izlaska? to rockstar ne radi, nisu cak ni napisali kvartal u kojem izlazi a kamoli datum, tako da 99% nista od ove godine. negdje u 11. mjesecu bi mogli objavit da izlazi u 1. kvartalu 2013.
Da li netko zna hoće li biti onih kapica za zrak na gumama u petici? Ono što se stisne pa zrak curi van. Mislim da je SA bilo a u IV sigurno nije.
ja to prvi put sad cujem, to je bilo u sa?
Da li netko zna hoće li biti onih kapica za zrak na gumama u petici? Ono što se stisne pa zrak curi van. Mislim da je SA bilo a u IV sigurno nije.
o cem ti pricas
kakvih kapica za zrak tog nema ni u sa ni u 4
Ma sta je vama, nikakve kapice za zrak na gumama nije bilo, ni u 4 ni u SA ni u nijednom drugom GTA...
Šta pričaš ti? Mogao si jedino propucati gume ili ih spaliti u GTA IV, ali u nijednom GTA nije bilo ventila za zrak na gumama.
u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane
u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane
A zašto je to glupo, meni je baš fora. U drugu ruku, realno je.
To je inače normalno. Jasno da guma pukne pri visokim temperaturama.
A znate za onaj "bug" u gta 4..uzmete kakav americki muscle car i kretene palit gume malo, pa onda kretene i cijelo vrijeme radite drift/powerslide i iz jedne gume če iči dim stalno, i tako vozite i puknut če guma :)
Znaci krenete palit gume, pa gas i onda samo idete slalom lijevo desno po cesti i mora se nastavit dim iz jedne od guma i tako radite i puknut ce xd...
da al da u stvarnoim svijetu to napravis pukla bi guma al nebi skrod da sam felga ostane.u gta 4 samo felga ostane a guma se raspuken u komadice