Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.782.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GTA 5

da i grafika ce izgledat ko na medium postavkama na pcu, a ako ce bit dobro optimizirana vecina ce nas moc pokrenut na medium tako da ti je tvrdnja glupa.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Re: GTA 5
PEXer kaže...

mene boli briga jel cu ga moc pokrenut ljepo kupim igru za ps3 i igram

pa tako možemo i mi na PC-u, lijepo si stavim grafiku na low-medium kvalitetu i imam istu grafiku kao na konzoli (a mislim da će nas 95% moći pokrenuti bar na low), ali mi na PC-u ipak želimo nešto bolje i da to bude napravljeno kako spada i dobro optimizirano.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 19:50 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
GTA 5

ovdje stvarno imas dobru usporedbu grafike na pc-u i xbox-u (konzole) (doduse bf3)

stvarno se vidi nedostatak AA-a, a nije spomenuta ni reflekcija na podu (pogledajte malo)

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

nije tolko losija grafika na xboxu

maxy
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
GTA 5

a ne nije

Moj PC  
11 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

dobro u bf3 je al u drugim igrama je slicna bolja je na kompu al kolko je on skuplji od ps3.gta 5 mezda i ne dode na pc zbog piratstva-ovo je moj frend reko{#}

maxy
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

dobro u bf3 je al u drugim igrama je slicna bolja je na kompu al kolko je on skuplji od ps3.gta 5 mezda i ne dode na pc zbog piratstva-ovo je moj frend reko{#}

piraterizacije ima i na konzolama ako nisi znao...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
PEXer kaže...

niti priblizno slicna, ocito je da nemas pojma. jesi ti vidio nove igre na full hd rezi na maxed out postavkama na pcu? a o cijena sad ne pricamo, pricamo o kvaliteti koja je nemjerljivo bolja od konzola.

16 godina
Luka Ivanković kaže...

ovdje stvarno imas dobru usporedbu grafike na pc-u i xbox-u (konzole) (doduse bf3)

stvarno se vidi nedostatak AA-a, a nije spomenuta ni reflekcija na podu (pogledajte malo)

Pa daj jbt.... tko igra igre zbog grafike? to nisu gameri, takvi ljudi su "graphics whore" i nista vise.

Naravno, kupis si high end pc i ocekujes da ce izgledati bolje, to razumijem, platio si ga masno pa je logicno ocekivati i bolju grafiku, stvar je u tome sto ti tu GTA IV nece pomoci jer je smece sto se tice optimizacije....... ali ne mozes samo tako pljuvati po konzolama jbt. Normalno da ce razlika biti jos veca kada on na stolu ima papreno skupi 0h high end PC (za to vrijeme kada je uploadao video) i to jos na mega ogromnom zaslonu jbt.... pa to je jasno ko dan da ce razlika biti jos veca.

Na racunalu si udaljen kojih 20cm -1m od zaslona, a na konzoli mozes biti duplo vise udaljen sto u prijevodu znaci da ces teze primjetiti losiju grafiku i nemoj zaboraviti da su konzole stare 6-7 godina.... racunala nadogradujemo svakih 2-3 god (neki i puno cesce). Takoder nemojmo zaboraviti da GTA V za PC u svakom trenutku moze biti upitan, a zadnje: GTA na PC-u kasni u prosjeku pola godine (od GTA 3 do GTA EFLC) + L.A. Noire tako da molim lijepo.

On nije pljuvao po PC-u, samo je rekao da njega osobno boli briga i da ce kupiti igru za konzolu.... sto je tu on lose napisao? je li on fanboy? HELL NO... niti je pljuvao, ni nista.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan
GTA 5

probo sam max payne na frandovom alienware laptopu plato ga je oko 10000kn i na ps3 sam igro i malo je bolje na pc-u

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

probo sam max payne na frandovom alienware laptopu plato ga je oko 10000kn i na ps3 sam igro i malo je bolje na pc-u

nema veze kolko si ga platio platis ti macbook 15000 kn pa opet az te pare mozes dopbiti 30x bolji pc ili laptop

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
GTA 5

daj neda mi se vise njemu nista objasnjavat, aj pokreni npr crysis 2 na najvisim postavkama na pcu pa mi se opet javi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

Gle, nemoj se niti ti zavaravati.... PC je dosta jaci pa moze izgledati i dosta bolje ako je to cilj developerima, drugo su portovi sa Xbox 360 konzole kao npr. Darksiders 2 koji cak i na PC-u ima lose sjene, zamuljane teksture na high end PC-u itd. Slicno je i s Cryisis 2 gdje PC igra ne izgleda drasticno bolje (bez onog patcha)... ali usporedi Crysis 1 na PC-u i konzolama pa ces vidjeti tek, rekao bih drasticnu razliku itd.

On je to igrao na dx 9, 10 ili 11? koji detalji? usporedi nedavno izasli Sleeping Dogs PC vs konzole pa ces opet vidjeti razliku (dok juris gradom mozda bas i neces primjetiti) ali pogledaj ovo: (1:08)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 20:54 (lovac82).
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

daj neda mi se vise njemu nista objasnjavat, aj pokreni npr crysis 2 na najvisim postavkama na pcu pa mi se opet javi.

da crysis je neusporediv na konzolama i pc-u

ste culi sta su rekli za crysis 3, da nece dozvolit da pc verzija bude zakinuta zbog slabih konzola, da ce na pc-u grafika biti daleko bolja

LooooooL
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

ste culi sta su rekli za crysis 3, da nece dozvolit da pc verzija bude zakinuta zbog slabih konzola, da ce na pc-u grafika biti daleko bolja

Natjerali ste me da u medjuvremenu skinem crysis 2 + graphic patch i da vidim kako izgleda na mojoj zvjerki, imam i xbox 360, pa cu da vidim razliku {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
protjeran
Prilika kaže...
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

Natjerali ste me da u medjuvremenu skinem crysis 2 + graphic patch i da vidim kako izgleda na mojoj zvjerki, imam i xbox 360, pa cu da vidim razliku {#}

skini i dx 11 patch, 1.9 update, texture pack i oderi na ultra trebalo bi moc bez problema, ja sa svojom konfom imam 30fps sa svime time, al si stavim na extreme pa uzivam u 40fps i odlicnoj grafici

ti ces bez problema oderat sve max na super fps-u

EDIT: igra je vrhunski optimizirana, gpu usage mi nepada ispod 98% neovisno o postavkama

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 22:13 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Prilika kaže...
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

skini i dx 11 patch, 1.9 update, texture pack i oderi na ultra trebalo bi moc bez problema, ja sa svojom konfom imam 30fps sa svime time, al si stavim na extreme pa uzivam u 40fps i odlicnoj grafici

ti ces bez problema oderat sve max na super fps-u

EDIT: igra je vrhunski optimizirana, gpu usage mi nepada ispod 98% neovisno o postavkama

Konačno neko normalan sa normalnim odgovorom..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
GTA 5

ajde se preselite u neku benchmark temu i tamo raspravljajte o performansama vaseg pc-a

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

očekujem 15% bolju grafiku u odnosu na ovaj gameplay 

btw. PC će uvijek biti grafički ispred konzola, no sigurno ne više od 15%

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Luka Ivanković kaže...

spomenuo je da ga boli briga za optimizaciju za pc kad igra na konzoli (potpuno je u pravu), samo sam spomenio da na (pristojnom) PC-u ce dobit bolji dozivljaj

i sam imam ps3(od novijih konzola) i znam da su dosta stare (posebno xbox)

normalne igre (optimizirane) rade mozda malo bolje na konzoli nego na kompu slicne vrijednosti

gta V ce sasvim sigurno izaci za PC (sa zakasnjenjem), ako smisle dobar sustav zastite na PC-u ce se prodavati jako dobro

ja bih se radije strpio jos 1-2 godine pa da igra izadje za novu generaciju konzola (ali nece)

koliko god se cini da je grafika dobra, ipak nije

prijasnji skokovi kvalitete grafike:

GTA II - GTA III (3D)

GTA SA - GTA IV (neki se nece slozit, ali mislim da je skok ogroman)

siguran sam da bi SA izgledao puno bolje da nije bio ogranicen mogucnostima PS2 (i xboxa (obicnog))

GTA V bi izgledao puno bolje da nije ogranicem mogucnostima konzola

GTA III i GTA IV su iskoristili nove konzole (prvi puta ps2, drugi puta ps3)

da se igre rade za PC, a portaju na konzole danas bi imali igre (graficki) bolje od BF3-a i sl. (flight simulator je najbolji primjer, igra je radjena samo za pc, ima mapu cijelog svijeta)

edit*

flight sim x je izaso 2006, za PC

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 22:43 (Luka Ivanković).
14 godina
protjeran
Luka Ivanković kaže...

spomenuo je da ga boli briga za optimizaciju za pc kad igra na konzoli (potpuno je u pravu), samo sam spomenio da na (pristojnom) PC-u ce dobit bolji dozivljaj

i sam imam ps3(od novijih konzola) i znam da su dosta stare (posebno xbox)

normalne igre (optimizirane) rade mozda malo bolje na konzoli nego na kompu slicne vrijednosti

gta V ce sasvim sigurno izaci za PC (sa zakasnjenjem), ako smisle dobar sustav zastite na PC-u ce se prodavati jako dobro

ja bih se radije strpio jos 1-2 godine pa da igra izadje za novu generaciju konzola (ali nece)

koliko god se cini da je grafika dobra, ipak nije

prijasnji skokovi kvalitete grafike:

GTA II - GTA III (3D)

GTA SA - GTA IV (neki se nece slozit, ali mislim da je skok ogroman)

siguran sam da bi SA izgledao puno bolje da nije bio ogranicen mogucnostima PS2 (i xboxa (obicnog))

GTA V bi izgledao puno bolje da nije ogranicem mogucnostima konzola

GTA III i GTA IV su iskoristili nove konzole (prvi puta ps2, drugi puta ps3)

da se igre rade za PC, a portaju na konzole danas bi imali igre (graficki) bolje od BF3-a i sl. (flight simulator je najbolji primjer, igra je radjena samo za pc, ima mapu cijelog svijeta)

edit*

flight sim x je izaso 2006, za PC

Da, igro sam Xplane 10 sa mapom cijelog svijeta, ca k ima i dobru grafiku s malo vece visine, jedno 300 metara.

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:45 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
GTA 5

možda ćemo dobiti nove slikice za manje od 2 sata, mislim da će nam napokon pokazati ronjenje

cort g200
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:37 (disaster98).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

od kud ti da ce stavit slike

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

od kud ti da ce stavit slike

na njihovoj stranici imaju tri prazna mejsta za slike :)

16 godina
GTA 5

i kako to pokazuje da ce doc za 2 sata?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

da al ne pise da ce za manje od 2h doc mogu za par dana doc

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

i kako to pokazuje da ce doc za 2 sata?

Ja sam samo reko da ce doci ne i kada :)

13 godina
neaktivan

Slika di su dva tipa na motoru je http://www.rockstargames.com/V/screenshots/screenshot/71  slika iza nje je sa brojem iza 61, pa slika nakon 51 i tako redom...do 1...probao sam 81,91 i 101 ali dolazi Eror 404..al vjerujem da ce na tim brojevima bit...jer prva slika ( helic ) http://www.rockstargames.com/V/screenshots/screenshot/1 pocinje sa jedan :)

Probat cu još nač u sourceu dal ima šta na 81,91, 101...

Isto tako...gledao sam malo...

slike iz ponedeljka su postane u 9:12 ujutro     East Coast/New York/Toronto/Montreal vrijeme

slike iz srijede isto postane u 9:12 ujutro

znaci slike petka(danas) bi trebale isto bit u 9:12 ujutro po njihovom vremenu East Coast/New York/Toronto/Montreal.

E sad, pitanje je dal njima znaci sta taj 9:12...moze bit datumkakav ili nesto sasvim banalno, al sumljam da se moze poklopit da obadvaputa kad su slike stavljene je bilo tocno 9:12

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Isto tako...gledao sam malo...

slike iz ponedeljka su postane u 9:12 ujutro     East Coast/New York/Toronto/Montreal vrijeme

slike iz srijede isto postane u 9:12 ujutro

znaci slike petka(danas) bi trebale isto bit u 9:12 ujutro po njihovom vremenu East Coast/New York/Toronto/Montreal.

^^this

http://www.timeanddate.com/worldclock/

cort g200
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PEXer kaže...

mene boli briga jel cu ga moc pokrenut ljepo kupim igru za ps3 i igram

pa tako možemo i mi na PC-u, lijepo si stavim grafiku na low-medium kvalitetu i imam istu grafiku kao na konzoli (a mislim da će nas 95% moći pokrenuti bar na low), ali mi na PC-u ipak želimo nešto bolje i da to bude napravljeno kako spada i dobro optimizirano.

zar ti nije grijeh igrat takvu igru na low postavkama? rađe ju nebi ni igrao..nego gledao jad i bijedu od grafike

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice