ma pusti ga, melje bezveze, igra uopce nije neoptimizirana sa zadnjim patchem a on i dalje nesto se*e.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma pusti ga, melje bezveze, igra uopce nije neoptimizirana sa zadnjim patchem a on i dalje nesto se*e.
A znam. . .t je došao pametovati. . .pa frend mi ima X4 od AMDa i GT220,
i sasvim solidno pokrece igru. . .nemozes ti sa 2,4GHz igrati n High a kamoli Ultra High,pa da nenam koju grafu imas. . .
Inače nakon što sam prešao GTA SA 100%, uzeo bih kamion, prikolicu, obukao kamiondžijsku robu, upalio K-Rose, spojio volan i đipao po mapi vozeći po pravilima.
Što ti je ljakse..
Koja je svrha ovog komentara, tj smisao?
naravno da je i dalje neoptimizirana, čak i kad instaliraš zadnji patch. Pa samo pogledaj kad je izašla igra i kakvu grafiku ima, a i dalje ja na svojoj GTX 460 nemogu pokrenuti na max postavkama, a primjerice Mafia 2 leti čak i sa uključenim Physx-om. Napravili su preloš port i nikakvi patchevi to ne mogu u potpunosti ispraviti, donekle mogu, ali je to moralo biti puno bolje od početka.
naravno da je i dalje neoptimizirana, čak i kad instaliraš zadnji patch. Pa samo pogledaj kad je izašla igra i kakvu grafiku ima, a i dalje ja na svojoj GTX 460 nemogu pokrenuti na max postavkama, a primjerice Mafia 2 leti čak i sa uključenim Physx-om.
Glej te ljudi. . .to je jedna mana PCa,kome se ne sviđa im konzole. . .
Svi znamo,da će kad tad vrijeme nam prožderati graficku,cpu. . .
Stime da na konzolama nikad nećeš imati grafikukao na PCu. . .
iMAM doma sve konzole. . .ali nijdna ni po ćemu ne može zamijeniti PC. . .a-a
Na konzolama imam osječaj ko da igram na Medium postavkama. . .
kako ju ti sam gtx460 nemozes vrtit sve na high na bar 30-35 fpsa? pa ja sa svojom gtx570 vrtim na 65. nekako mi je cudno to.
kako ju ti sam gtx460 nemozes vrtit sve na high na bar 30-35 fpsa? pa ja sa svojom gtx570 vrtim na 65. nekako mi je cudno to.
mogu na High, ali ne na max, dok sam primjer Mafiu 2 već naveo, ona leti. Nemoguće je da igra koja je izašla 2008. sa onakvom grafikom (koja je loša za današnji pojam) radi tako sporo.
Sta mislite oce ovo biti dosta za GTA V.
Gainward GTX 680
Intel i7 3770k @ 4.2GHz
MSI Z77-GD65
G.Skill Ripjaws series 16GB 1333MHz
.....salim se, znam da hoce
malo se moram kurcit kad sam vec tolko spiskao na komp
Kad se i ti kurcis, evo i mene:
MBO: Asus P8Z68-v LE
CPU: Intel i5 2500K @4.0Ghz
GPU: Asus HD 7850 2GB DCU II Direct
RAM: Kingston HyperX-Blue 4GB 1600Mhz
HDD: WD Caviar BLUE 500GB SATA3
PSU: Fortron/FSP 600W GOLD
CASE: ThermalTake Commander MSI 3.0 USB
CPU COOLER: ThermalTake SPINQ VT
Monitor: Acer 23 LED 1080pLED
Zvučnici: Genius 1010 5.1
Sta mislite oce ovo biti dosta za GTA V.
Gainward GTX 680
Intel i7 3770k @ 4.2GHz
MSI Z77-GD65
G.Skill Ripjaws series 16GB 1333MHz
pics or...
volio bi slike od forumasa gore, jer on ipak ima nesto impresivno. a moje slike mos vidit u temi sliek vaseg hardvera, negdje 6. mjesec 2011. godine.
Svi znamo,da će kad tad vrijeme nam prožderati graficku,cpu. . .
Stime da na konzolama nikad nećeš imati grafikukao na PCu. . .
iMAM doma sve konzole. . .ali nijdna ni po ćemu ne može zamijeniti PC. . .a-a
Na konzolama imam osječaj ko da igram na Medium postavkama. . .
kakva mana PC-a? ima PC daleko vise mana kao i svaka konzola, bez obzira sto je losija grafika... to ne znaci da na konzoli ne mozes isto uzivati, sto ce mi npr. jedan Witcher 2 s ukljucenim ubersamplingom raditi na, karikiram 20-30 FPS-a kada mogu bez tog glupog ubersamplinga dobiti 50-60 FPS-a, a grafika uopce nije drasticno losija kada je iskljucen... jedva se cak primjet razlika. Grafika je zadnja i dobar bonus ali gameplay i fluidnost su u prvom planu......
mogu na High, ali ne na max, dok sam primjer Mafiu 2 već naveo, ona leti. Nemoguće je da igra koja je izašla 2008. sa onakvom grafikom (koja je loša za današnji pojam) radi tako sporo.
Bas to, imam istu GTX-icu.... Gigabyte GTX 460 768MB i i5 2500K (nista nije OC-ano), igram i ja na high ali kao sto kazes, to nije "maxed out"... ta Mafia 2 je pravi primjer da igra moze izgledati bolje s ukljucenim "physx" i opet ce raditi fluidno, pa evo i ovaj novi Sleeping Dogs izgleda dosta dobro pa opet radi puno bolje nego GTA IV....... GTA IV je gladan procesorske snage i to nije opravdano, Xenon procesor danas nije nista posebno i ako se moze na njemu vrtiti dobro, zasto pobogu onda ja moram imati nesto tipa i5 2500K? jednostavno je los port, imam osjecaj da trebam imati i po 4.5-5 GHz za GTA IV, 2GB VRAMa jbt...
volio bi slike od forumasa gore, jer on ipak ima nesto impresivno. a moje slike mos vidit u temi sliek vaseg hardvera, negdje 6. mjesec 2011. godine.
Slazem se da je impresivno, ali ni moje nije za odbacit... Jedino mu se grafulja znatno uzdize u nebesa.. mada sam kupio lg 3d tv 42 incha LED, i tako nisam spiskao sve pare na PC
A hebote, ako neće bit optimizirano smeće bez problema će im s mojom konfom uz jači proc. Pogledajte Max Payne 3. Savršeno optimizirana igra te radi an slabijim konfama od preporučenog u 30+ fps-a. Samo da se ne dogodi ponovo Gta IV.
pics or...
Ja sam svoje odradio, kolega, ti?
A dobro ljudi dosta sa OffTopicom . .imate temu slike vašeg. . .bla bla bla. . .pa se tamo kurčite. . .
pics or...
Ja sam svoje odradio, kolega, ti?
A dobro ljudi dosta sa OffTopicom . .imate temu slike vašeg. . .bla bla bla. . .pa se tamo kurčite. . .
Tamo sam postavio ima ihaha
http://www.tomshardware.co.uk/forum/351262-15-30fps-errrr
kao sto rekoh totalni shit, kad ljudi sa 2500k i gtx 680 imaju jadan fps onda je sve jasno kao sto ej netko napisao "Shitty console port will always be a shitty console port"
sry za
gta iv nije optimiziran kako treba, vecina ljudi koji prigovaraju imaju neku Voodoo 3 graficku (sad naso "Hacker" iz '99)
Ljudi ne kuze da Athelon 64 x2 nije vise "jak" procesor i sl. gta iv je sandbox igra; skroz se dogadjaju hardwerski zahtjevni procesi (recimo auti(npc), nisu ka u gta sa da se krecu po tracnicama nego svaki ima svoju "pamet"), detaljne animacije ljudi na ulicama, fizika je izvrsna (osim za protagonista)
onaj slucaj sa 30 fps-a na gtx 680 je vjerojatno uzrokovan softwerskim problemom
dosta ljudi prigovara gta iv da se nema sta raditi kad se zavrsi prica, mislim da ima: iz policijskog racunala trazit zlocince, kradja auta za brucia i stevia, placena ubojstva i sl.
kazu da je lc mal, je sigurno je manji ali je kolicina detalja puno veca (novine na podu imaju naslove nekih dogadjaja i sl.)
gta iv je u rangu sa SA ako ne i bolji
mnogima (pa i meni) je SA ostao u sjecanju na djetinstvo, ali igru treba sagledati objektivno
samo se nadam da ce gta 5 biti kombinacija dobrih stvari iz gta iv i SA (eventualno ostalih nastavaka)(velicina mape iz SA i detaljnost iz IV i sl.)
Kakvo djetinjstvo? nije stvar u tome, nije svima GTA SA djetinjstvo kao npr. meni.... meni je NES i DOS djetinjstvo, a GTA SA je sveukupno bolja igra od GTA IV, SA mi je bolji i od VC-a kada sve zbrojim sto ne znaci da su mi VC i IV lose igre (iv mi je los samo zbog neoptimizacije, inace mi je igra ok). Ono sto je sigurno je to da je IV bolji sto se tice grafike, fizike, animacija i sl. ali to je normalno kada je igra dosta novija i ne mozes bas to porediti sa starom igrom jer se u ono vrijeme to nije moglo ostvariti.....
Fizika, pamet, npc-i... cek cek, ako to moze stari Cell i Xenon, zasto to onda ne moze jedan moj i5 2500K koji je ne znam koliko puta jaci od Xenona na maxed out? jednostavno je, los je kod i CPU radi dvostruki posao odnosno CPU i GPU posao, igra koja je previse CPU ovisna nije bas "ok" igra, nije optimizirana, igre koje znaju dobro namuciti GPU su prave optimizirane igre u vecini slucajeva (postoje iznimke koje dobro znaju namuciti CPU i GPU). Ista stvar je sa F1 2011 jer npr. reflekcije umjesto da utjecu na GPU, one utjecu na CPU lol
BTW sto je to toliko detaljno u GTA IV osim tih novina? GTA V ima velikog potencijala da bude bolji od GTA SA po svemu... mada sumnjam bas da ce biti drasticno bolji. Ipak imas one modifikacije za GTA SA odnosno GTA SA mapa i GTA IV engine itd.
pod detlajnost sam mislio na; neces nac vrecicu burger shota (kako vec) na drugom kraju grada nego kod berger shota, ljudi bacaju cigare iz auta, placanje cestarine, osobnosti npc-eva (neki ce se tuc ako ga malo gurnemo, drugi ce pobjec), nekako u GTA SA mi se cini da svi auti imaju isti vozni model samo sto su neki brzi
e jel neko vidio mod gta 4 u san andreas enginu to sam vidio negdje al nemrem nac
e jel neko vidio mod gta 4 u san andreas enginu to sam vidio negdje al nemrem nac
oces reci gta san andreas u gta 4 enginu, to tije gta san andreas RAGE MOD:D
Off topic ste, ne prica se o gta iv i gta sa.
Budi zadovoljan sto ti je gpu usage 60%, meni je 40% a vrti 60fps stalno.
Evo ti San Andreas u RAGE-u http://gtaivsa.com/
Meni je usage oko 70/80....
Što se tiče gta V mora ispasti savršeno...
mene boli briga jel cu ga moc pokrenut ljepo kupim igru za ps3 i igram