Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

tnx i btw nemam modanu konzolu

limboLIVE98
14 godina
neaktivan

ja sam kupio jedan s eBaya sam kaj je Wireless i nije baš nešto kvalitetan ovaj koji sam dobio uz xbox je puno bolji i kvalitetniji, a sad da je kraj 2013 uskoro (tad bi trebao izać novi box) :S

limboLIVE98
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

ja sam kupio jedan s eBaya sam kaj je Wireless i nije baš nešto kvalitetan ovaj koji sam dobio uz xbox je puno bolji i kvalitetniji, a sad da je kraj 2013 uskoro (tad bi trebao izać novi box) :S

Krajem 2013. izlazi novi xbox, ali umrijet ce prije jer neće radit 360 igre do zadnjeg mjeseca.

14 godina
neaktivan

pa al moći ćeš igrat starije igre koje si kupio prije nekoliko mjeseci {#} zato ak misliš igrat još cca. godinu i pol bolje kupi neki pošteni kontroler

limboLIVE98
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
AsAsiN kaže...

Krajem 2013. izlazi novi xbox, ali umrijet ce prije jer neće radit 360 igre do zadnjeg mjeseca.

Do kraja 2013 nečeš stič odigrat ni pola naslova koji su izašli, tako da mislim da se ntiko od nas ne bi trebao brinut što se tiče next gen konzola, odigrao sam svega 60 naslova, a koliko ih još ima mislim da ču se sa xboxom družit do 2020 xD

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
14 godina
neaktivan

Moj frend je imao takav ''made in china'' kontroler i jako je loš.Neprecizni stickovi,triggeri nemaju otpora kad ih pritisnes,kabel kojim se spaja lako pukne...

Uzmi pošten originalni kontroler.¸

BTW:Vidim da se prica o novom xbox-u.Hoce li se nastaviti prodaviti Xbox 360 igre kad novi iziđe?

ivek
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 18:05 (IVOX).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pa da imo tolko igara koje ćeš moć igrat do 2020., a ne da će xbox360 umrjet prije 2013. 

limboLIVE98
14 godina
neaktivan

E ovako, sada sam isao reedem code preko interneta i sada mi trazi ime, prezime,adresu, adresu, broj telefona u UK.Sto da stavim? Da li da stavim neku adresu koju nađem na google maps?A ime,broj telefona da stavim pravo ili izmislim nes?

ivek

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Jel bi netko bio voljan posudit igre na HDD-u . Imam spor internet pa se ne skida bas prebrzo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na kojoj stranici mogu skinut igrce za xbox osim tpb-a??

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
IVOX kaže...

Danas sam primjetio kada sam igrao COD:MW2 da mi desni analog proizvodi čudne zvukove (cvili{#}) kada ga pomicem, isto tako i RT(Right Trigger) kada ga pritisnem pri vrhu.

Da li da ga reklamiram ili da ga nastrcam sa WD40(neznam koliko je pametno ipak je elektronika u pitanju)?

Meni također, samo desni analog kad ga vučem desno i dolje dijagonalno desno.... zbilja je iritantno.
Zanima me dal se to uvažava kao reklamacija ili da i dalje trpim?

13 godina
neaktivan

Molio bi nekog ako zna kako rijesit ovaj problem {#}

Trenutno igram Dead Island i dosao sam do 8 chapreta 31 level sam,

jutros sam pokrenuo igru ponovo i sve je ok dok ne dodje do dijela gdje ocitava da udje u igru i nastavi gdje je bio zadnji save

i tu se zaledi na ocitavanju, pokusavao sam neke opcije ali nema lijeka {#},posto mi je save kao i profl na memory kartici

pokusavao sam save staviti na HD pa pokrenut ali nece ni tako i jos neke opcije sam pokusavao.

Igra uredno radi kad ponovo krenes iz pocetka sve funkcionise al kad hocu da pokrenem taj zadnji save zaledi konzola.

Stvarno bi volio dobit neko rijesenje ako ga ima jer mi se ne da ponovo prelaziti ova ogromna igra posto sam odradio

i mnogo sporednih misija,pronaso djidja midza raznih,odradio dosta challenge zadataka itd itd,ko je igrao igru zna

koliko se mora igrat ponovo sve to,ako ima ikakvo rijesenje za ovaj moj problemcic molio bi da ga dobijem,hvala {#}.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može mala pomoć, naime kako se krizma bliži{#}, jel mi se isplati uzet xbox 360 negdje sredinom 6 mjeseca. Uzeo bih si onaj 4 gb model, jel ekonomski isplativo zbog next- gen konzola?

Vaše Mišljenje??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naravno da se isplati ko zna kad ce nova generacija ovo su samo nagađanja, ako ne mislis piratizirat definitivno je bolje uzet ps3, iskreno nevidim zašto bi netko kupovao xbox pored ps3...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 3 hvala 1
17 godina
k1klop kaže...

Naravno da se isplati ko zna kad ce nova generacija ovo su samo nagađanja, ako ne mislis piratizirat definitivno je bolje uzet ps3, iskreno nevidim zašto bi netko kupovao xbox pored ps3...

Super su ti argumenti. Ne vidim tko bi kupovao PS3 pored xboxa osim ako ima male dječije rukice *____* hahaahah {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

lol znao sam da ce ovaj post nekog butthurtat...

Pa napiso sam ti kaj ti nije jasno? ps3 ima bolje eksluzive ostalo sve je isto da ne govorim o besplatnom online serviceu...

Bf3 id: Ask_Taylor
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 6:31 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
je besplatan, ali i pada po mjesec dana...
15 godina
neaktivan

no dobro nemorate se odmah svadjat, sve ovisi u budžetu ak budem imao viska para uzimam ps3, ak nebudem imao onda cu valjda xbox 360 4 gb u infomarku za samo 1500 kn.Btw kak ide narudžba kod njih, to se naruci.....Ide postom ili??? Nemože se izgubit, oštetit sl......??

EDit. ak ja to narucim, a paket dodje kad nisam doma, gdje onda šalju xbox, u  poštu??? Kak da podignem onda paket, jer frend mi je imao tu situaciju, naručio je dirt 3, nije ga bilo doma, a u pošti su ga nekako "izgubili"

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:53 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

no dobro nemorate se odmah svadjat, sve ovisi u budžetu ak budem imao viska para uzimam ps3, ak nebudem imao onda cu valjda xbox 360 4 gb u infomarku za samo 1500 kn.Btw kak ide narudžba kod njih, to se naruci.....Ide postom ili??? Nemože se izgubit, oštetit sl......??

EDit. ak ja to narucim, a paket dodje kad nisam doma, gdje onda šalju xbox, u  poštu??? Kak da podignem onda paket, jer frend mi je imao tu situaciju, naručio je dirt 3, nije ga bilo doma, a u pošti su ga nekako "izgubili"

Ja sam narucio u infomarka Xbox 360S 250GB, posiljka stigla odma iduci dan,platio poštaru i super.Nece se nista ostetit ni izgubit, ako se i izgubi ti nisi u gubitku jer placas tek kada preuzmes paket.Ako nisi doma kada paket stigne onda ce ti postar ostaviti jedan žuti papir s kojim pođeš u poštu i podignes paket.

Edit:Moze mi netko odgovorit na moje pitanje koje sam vec postavio.

Isao sam reedem code za Xbox LIVE pretplatu, i sada me trazi ime,prezime,adresu,grad,broj telefona.A ja sam prijavljen na UK.

Sto da stavim?Da li da izmislim nesto ili ... ?

ivek
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 18:06 (IVOX).
17 godina
IVOX kaže...

Edit:Moze mi netko odgovorit na moje pitanje koje sam vec postavio.

Isao sam reedem code za Xbox LIVE pretplatu, i sada me trazi ime,prezime,adresu,grad,broj telefona.A ja sam prijavljen na UK.

Sto da stavim?Da li da izmislim nesto ili ... ?

Bilo je to pitanje vec bezbroj puta - stavi bilo šta bitno da je iz UK. Iako se meni nije dalo zezat s tim na konzoli pa sam se ulogirao na xbox.com i redeemao i niš me nije dodatno pitalo...

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

A prilikom izrade tog xbox live računa, da stavim Hrvatsku ili???Koja je razlika??

I jel se može imat više xbox live računa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

A prilikom izrade tog xbox live računa, da stavim Hrvatsku ili???Koja je razlika??

I jel se može imat više xbox live računa?

Nemaš na izboru Hrvatsku. Koju zemlju izabereš, većinom će ti iz te države bit serveri ako se ne varam.

Možeš, ali ne vidim potrebu.

16 godina
neaktivan
www.Xboxpirates.com
14 godina
k1klop kaže...

lol znao sam da ce ovaj post nekog butthurtat...

Pa napiso sam ti kaj ti nije jasno? ps3 ima bolje eksluzive ostalo sve je isto da ne govorim o besplatnom online serviceu...

Ne nije sve isto.Gotovo svaki multiplatform naslov se bolje vrti na xbox-u.Dodatni sadrzaji,demo-i i slicni sadrzaji znaju po par mjeseci prije doci na xbox live neg na psn.I da xbox live se placa,ali placas uslugu(manje laga,veca sigurnost..),a usluga je vrlo vazna pogotovo ako igras akcijom nabrijane mp naslove(bf3,cod,gears of war,halo...).

14 godina
neaktivan

... {#} sry ....ako koga zanima ondaj gears of war 3, spustio sam cijenu na samo 150kn, jer mi trebaju pare hitno :) igra je ocuvana bez ogrebotina u kutiji i sa onim uputama i sve :)  stvarno jako malo koristena

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozzz,imam xbox360 i redovito igram na njemu skoro sve igre ali sad je doslo vrijeme

i da ja uzmem jednu prijenosnu konzolu ali neznam koju izmedu 3DS ILI VITA

neznam koja bi mi vise pasala uz X360 molim vasu pomoc oko odabira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
piki340 kaže...

pozzz,imam xbox360 i redovito igram na njemu skoro sve igre ali sad je doslo vrijeme

i da ja uzmem jednu prijenosnu konzolu ali neznam koju izmedu 3DS ILI VITA

neznam koja bi mi vise pasala uz X360 molim vasu pomoc oko odabira?

Tesko za rec, Vita ti je vise sto podrazumjevas pod konzolu, ona pokusavam emulitar pravu konzolu ali da ju imas u ruci.

Dok je 3DS vise zasebno ovako stvarcica, posto nemas DS nemogu ti opisat ali zabavno je, samo naravno ima jako nisku rezoluciju tako da igre nece izgledat ni problizno dobro kao na Viti.

Ja imam DS pa sam se oducio za Vitu jer nisam imao PSP. Plus imam PS3.

E sada ti nemas korist ni od jednog ni od drugog nikakvi crossplay niti ista drugo.

Tako da bi ti preporucio da uzmes onu konzolu koju hoces po igrama, jer zato i kupujes da igras igre. Koliko god bila jaka konzola, nakraju krajeva software je ono sto je vazno.

Tako da ako vise volis Super marioa i njegove kartove i slicno idi na 3DS, on ce imat super nintendo igre ali mislim da nije bas najbolji sto se tice 3rd party igara.

Vita ima oboje super ali ona nema iza sebe neki super platformer kao Mario. Ali zato ima u nekom smislu svoj platformer Uncharted i ima svoj mario kart Wipeout 2048.

Neznam sta da ti preporucim, ali najbolje bi ti bilo da vidis koje postojece igre obje konzole imaju, koje su najavljene pa da odlucis.

I nemoj zaboravit. U 3DS mozes ubost flashcard pa piratizirat DS igre, dok to kod Vite nemozes.

13 godina

Ako nekoga zanima, dobili su pošiljku Wasabija u sophosu. 800kn je cijena i nije baš jeftino...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ponekad mi je i zao sto sam kupio xbox, jer nemam para da kupujem naslove :( od kad sam kupio imam ea mma, fifa 11, fifa 12, pure...sad bi prvo htio neki FPS pa UFC 3 uzeti....a i fifa street 4 je u planu...a para se nema...jbg srednjoskolac sam

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

ponekad mi je i zao sto sam kupio xbox, jer nemam para da kupujem naslove :( od kad sam kupio imam ea mma, fifa 11, fifa 12, pure...sad bi prvo htio neki FPS pa UFC 3 uzeti....a i fifa street 4 je u planu...a para se nema...jbg srednjoskolac sam

Jbg ne odeš jednom-dvaput van i evo ti para ko kenja hahah

He who is brave is free.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice