Meni nije problem ako je fat ili slim. Imam prostora. Dal se fat kvari brže od slima? Ovaj kojeg ja gledam ima verziju 3,66, nije to neki stari softver?
Koliko znam Slim ne može dobiti YLOD.
Meni nije problem ako je fat ili slim. Imam prostora. Dal se fat kvari brže od slima? Ovaj kojeg ja gledam ima verziju 3,66, nije to neki stari softver?
Koliko znam Slim ne može dobiti YLOD.
Dakle kupio sam PS3 bez kablova samo sa joystickom. Zanima me kolike su cijene tih kablova, koliko kablova trebam i dali mogu spojiti lcd monitor samsung syncmaster 22'' na ps3? monitor ima nekakvi plavi utor kao vga ili rgb, nisam siguran. hoće li kvaliteta slike biti manja jer mislim da je to analogna, a ne digitalna veza. I može link dućana u kojem ima takav kabel za kupiti? (hdmi to vga)
Kupis obicni HDMI kabel (Hama) i konverter HDMI to D-SUB (VGA).
Slika ce ti biti losija, ali bolja nego da igras na starom CRT televizoru.
Ali nadam se da ce odgovoriti netko tko je to uradio u praksi.
normalno sam se ulogirao (acc mi je hrvatski) i pise nekakvi error da nije vaild card information...nemre mi registrirat kreditnu karticu na psn
normalno sam se ulogirao (acc mi je hrvatski) i pise nekakvi error da nije vaild card information...nemre mi registrirat kreditnu karticu na psn
Koja je kartica u pitanju?
AMEX i Ziro PBZ idu bez problema.
visa
Ljudi, imam problem ispraznio mi se dualshock 3 controller i sad kad ga punim umjesto baterije pokazuje znak -
i odmah kad ga iskopčam nece se nikako upaliti, a probao sam koristiti reset gumb ali ni on nije pomogao, controller mi jedino radi kad je ukopcan usb kabelom :(
Molim vas ako netko zna kako rješit ovaj problem nek mi napiše
baterija crkla
Krasno, a kupio sam ga malo prije nove godine. Imam garanciju za konzolu, da li to vrijedi i za kontroler?
DA
Za svaki slučaj da li netko od vas zna gdje mogu i koju bateriju treba kupit za dualshock 3?
Za svaki slučaj da li netko od vas zna gdje mogu i koju bateriju treba kupit za dualshock 3?
Pogledaj koja baterija je u njemu i takvu kupi.
ovako, imam trenutno ps3 fat i igram gt5 ,udario mi gorm u ps3 ode mreza ne mogu online,e sad sam nabavio ps3 slim, kako sad da prebacim taj moj user di je gt5 instalirani i di su save data od gt5 na novi ps3???
hvala
ovako, imam trenutno ps3 fat i igram gt5 ,udario mi gorm u ps3 ode mreza ne mogu online,e sad sam nabavio ps3 slim, kako sad da prebacim taj moj user di je gt5 instalirani i di su save data od gt5 na novi ps3???
hvala
http://www.makeuseof.com/tag/how-to-back-up-and-import-ps3-game-saves/
Game save samo kopiras na USB stick, pa na Slim.
A sto se tice accounta, ovdje imas dobro objasnjeno.
http://ps3explained.com/beginner/users-accounts-and-sub-accounts/
A, ako budes morao odjaviti Debeli PS3 s svog racuna, ovdje imas objasnjeno kako.
Koju igru nudis?
need for speed hot prsuit i fifa 11
jesam spojen sam nekoliko sam ih dana igra i sad se više nemogu spojit online
Zdravo, prije jedno 2 godine na mojoj plejci mi se dogodio YLOD, nisam se htio petljat pa sam poslo na servis (4 dana nakon sto se vratio zbog blu-raya). Garancija je istekla ali je ciko nesto namrdo i on je radio, 2 tjedna. Nakon toga crk. Na servisu jedino rjesenje nova maticna ≈ 1000kn. Sad me uhvatila nostalgija za svojom plejkom. Gledo sam da se YLOD moze poraviti novim termal padovima i pastom. E sad, gdje se mogu nabaviti termal padovi. Dali se ispalti kupiti ovo
"
Koliko sada kosta nova maticna. Dali je to uopce moguce popraviti kod kuce.
PUNO HVALA
e da, ako sta pomaze ps3 je model sa 60gb, medju prvima sto su dosli kod nas (kupljen odmah po izlasku)
Zdravo, prije jedno 2 godine na mojoj plejci mi se dogodio YLOD, nisam se htio petljat pa sam poslo na servis (4 dana nakon sto se vratio zbog blu-raya). Garancija je istekla ali je ciko nesto namrdo i on je radio, 2 tjedna. Nakon toga crk. Na servisu jedino rjesenje nova maticna ≈ 1000kn. Sad me uhvatila nostalgija za svojom plejkom. Gledo sam da se YLOD moze poraviti novim termal padovima i pastom. E sad, gdje se mogu nabaviti termal padovi. Dali se ispalti kupiti ovo
"
Koliko sada kosta nova maticna. Dali je to uopce moguce popraviti kod kuce.
PUNO HVALA
e da, ako sta pomaze ps3 je model sa 60gb, medju prvima sto su dosli kod nas (kupljen odmah po izlasku)
Kupi polovni PS3 na njuškalu za 1000 kn. http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-80gb-zamijena-oglas-5336217
Kupi polovni PS3 na njuškalu za 1000 kn. http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-80gb-zamijena-oglas-5336217
nije meni toliko do ps-a nego mi je zao sto sam dao 5000 kuna za njega a sad neradi
evo slike pa ako neko vidi neka ostecenja i savjete stvarno bih bio zahvalan
uzmi slim ak imas novaca e jel oces mjenjat hard disk od starog za resistance 2
Ne bih, hvala. Gore mi je Gran Turismo 5 save sa preko 150 sati i njega moram prebaciti prije bilo čega.
pa na usb ga prebaci
Ne može se, stara je verzija igra, tada je save bio zaštićen.
znaci ne moze yt u nekoj vecoj rezoluciji?
znaci ne moze yt u nekoj vecoj rezoluciji?
Šteta ali ne može, samo u 240p. Ali zanimljivo je kako možeš nabasati na neke stranice koje imaju veću kvalitetu videa a i sto rade normalno
koje stranice npr
koje stranice npr
Kažem nabasati jer sam slučajno naišao na njih kad sam upisivao u google nešto specifično što sam tražio, ne sječam se točno.
Ali mislim da bi stvarno Sony trebao napokon i nama pružiti usluge kao Music Unlimited, Netflix, Playstation Home, itd, itd...
u jbt kak si to uspio za to jos nisam cuo mozda je napajanje otislo probaj stari hard stavit jel se s njim da upalit