PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
AMD Phenom II X4 kaže...

Meni nije problem ako je fat ili slim. Imam prostora. Dal se fat kvari brže od slima? Ovaj kojeg ja gledam ima verziju 3,66, nije to neki stari softver?

Koliko znam Slim ne može dobiti YLOD.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
17 godina
neaktivan
Phantom_HR kaže...

Dakle kupio sam PS3 bez kablova samo sa joystickom. Zanima me kolike su cijene tih kablova, koliko kablova trebam i dali mogu spojiti lcd monitor samsung syncmaster 22'' na ps3? monitor ima nekakvi plavi utor kao vga ili rgb, nisam siguran. hoće li kvaliteta slike biti manja jer mislim da je to analogna, a ne digitalna veza. I može link dućana u kojem ima takav kabel za kupiti? (hdmi to vga)

Kupis obicni HDMI kabel (Hama) i konverter HDMI to D-SUB (VGA).

Slika ce ti biti losija, ali bolja nego da igras na starom CRT televizoru.

Ali nadam se da ce odgovoriti netko tko je to uradio u praksi.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 23:10 (Chaky).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

normalno sam se ulogirao (acc mi je hrvatski) i pise nekakvi error da nije vaild card information...nemre mi registrirat kreditnu karticu na psn

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PEXer kaže...

normalno sam se ulogirao (acc mi je hrvatski) i pise nekakvi error da nije vaild card information...nemre mi registrirat kreditnu karticu na psn

Koja je kartica u pitanju?

AMEX i Ziro PBZ idu bez problema.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

visa

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi, imam problem ispraznio mi se dualshock 3 controller i sad kad ga punim umjesto baterije pokazuje znak -

i odmah kad ga iskopčam nece se nikako upaliti, a probao sam koristiti reset gumb ali ni on nije pomogao, controller mi jedino radi kad je ukopcan usb kabelom :(

Molim vas ako netko zna kako rješit ovaj problem nek mi napiše

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

baterija crkla

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Krasno, a kupio sam ga malo prije nove godine. Imam garanciju za konzolu, da li to vrijedi i za kontroler?

13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

DA

Prodajem WD Caviar Blue 500 GB - 300 KN i Samsung SyncMaster 2243SN 22'' - 700 kn

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Za svaki slučaj da li netko od vas zna gdje mogu i koju bateriju treba kupit za dualshock 3?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

Za svaki slučaj da li netko od vas zna gdje mogu i koju bateriju treba kupit za dualshock 3?

Pogledaj koja baterija je u njemu i takvu kupi.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ovako, imam trenutno ps3 fat i igram gt5 ,udario mi gorm u ps3 ode mreza ne mogu online,e sad sam nabavio ps3 slim, kako sad da prebacim taj moj user di je gt5 instalirani i di su save data od gt5 na novi ps3???

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
laki-ck kaže...

ovako, imam trenutno ps3 fat i igram gt5 ,udario mi gorm u ps3 ode mreza ne mogu online,e sad sam nabavio ps3 slim, kako sad da prebacim taj moj user di je gt5 instalirani i di su save data od gt5 na novi ps3???

hvala

http://www.makeuseof.com/tag/how-to-back-up-and-import-ps3-game-saves/

Game save samo kopiras na USB stick, pa na Slim.

A sto se tice accounta, ovdje imas dobro objasnjeno.

http://ps3explained.com/beginner/users-accounts-and-sub-accounts/

A, ako budes morao odjaviti Debeli PS3 s svog racuna, ovdje imas objasnjeno kako.

http://nextlevel.hr/forum/index.php/topic/5740-tutorial-deaktivacija-ps3-accounta-kojima-ste-dozvolili-game-share-preko-pc-a/

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 14:45 (Chaky).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
jel ima neko hard za ps3 bilo kakav sam da radi hitno dajem igru u zamijenu hitnoooo
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...
jel ima neko hard za ps3 bilo kakav sam da radi hitno dajem igru u zamijenu hitnoooo

Koju igru nudis?

13 godina
neaktivan

need for speed hot prsuit i fifa 11
jesam spojen sam nekoliko sam ih dana igra i sad se više nemogu spojit online

kuhla
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zdravo, prije jedno 2 godine na mojoj plejci mi se dogodio YLOD, nisam se htio petljat pa sam poslo na servis (4 dana nakon sto se vratio zbog blu-raya). Garancija je istekla ali je ciko nesto namrdo i on je radio, 2 tjedna. Nakon toga crk. Na servisu jedino rjesenje nova maticna ≈ 1000kn.   Sad me uhvatila nostalgija za svojom plejkom. Gledo sam da se YLOD moze poraviti novim  termal padovima i pastom. E sad, gdje se mogu nabaviti termal padovi. Dali se ispalti kupiti ovo

"

Koliko sada kosta nova maticna. Dali je to uopce moguce popraviti kod kuce.  

PUNO HVALA

e da, ako sta pomaze ps3 je model sa 60gb, medju prvima sto su dosli kod nas (kupljen odmah po izlasku)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Luka Ivanković kaže...

Zdravo, prije jedno 2 godine na mojoj plejci mi se dogodio YLOD, nisam se htio petljat pa sam poslo na servis (4 dana nakon sto se vratio zbog blu-raya). Garancija je istekla ali je ciko nesto namrdo i on je radio, 2 tjedna. Nakon toga crk. Na servisu jedino rjesenje nova maticna ≈ 1000kn.   Sad me uhvatila nostalgija za svojom plejkom. Gledo sam da se YLOD moze poraviti novim  termal padovima i pastom. E sad, gdje se mogu nabaviti termal padovi. Dali se ispalti kupiti ovo

"

Koliko sada kosta nova maticna. Dali je to uopce moguce popraviti kod kuce.  

PUNO HVALA

e da, ako sta pomaze ps3 je model sa 60gb, medju prvima sto su dosli kod nas (kupljen odmah po izlasku)

Kupi polovni PS3 na njuškalu za 1000 kn. http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-80gb-zamijena-oglas-5336217

14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
Luka Ivanković kaže...

Kupi polovni PS3 na njuškalu za 1000 kn. http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-80gb-zamijena-oglas-5336217

nije meni toliko do ps-a nego mi je zao sto sam dao 5000 kuna za njega a sad neradi

evo slike pa ako neko vidi neka ostecenja i savjete stvarno bih bio zahvalan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
17 godina
neaktivan
I meni se desio YLOD, evo maloprije. Sad ne znam sta da radim, nikad nisam nista slicno imao. Da li postoji TRAJNO rjesenje za to ili jedino sto mogu je uzeti slim?
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

uzmi slim ak imas novaca e jel oces mjenjat hard disk od starog za resistance 2

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bih, hvala. Gore mi je Gran Turismo 5 save sa preko 150 sati i njega moram prebaciti prije bilo čega.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pa na usb ga prebaci

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne može se, stara je verzija igra, tada je save bio zaštićen.

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

znaci ne moze yt u nekoj vecoj rezoluciji?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

znaci ne moze yt u nekoj vecoj rezoluciji?

Šteta ali ne može, samo u 240p. Ali zanimljivo je kako možeš nabasati na neke stranice koje imaju veću kvalitetu videa a i sto rade normalno 

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

koje stranice npr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

koje stranice npr

Kažem nabasati jer sam slučajno naišao na njih kad sam upisivao u google nešto specifično što sam tražio, ne sječam se točno.

Ali mislim da bi stvarno Sony trebao napokon i nama pružiti usluge kao Music Unlimited, Netflix, Playstation Home, itd, itd...

14 godina
neaktivan
Imam problem,imam ps3 slim i zamjenio sam hdd i stavio 1tb,tražilo mi je format i normalno je odradilo zatim je tražilo firmware 3.55 i stavio sam da se instalira na 30-40% se konzola ugasila potpuno.Sad kad je upalim radi samo 3 sekunde i opet se potpuno ugasi,nijedno svjetlo neradi? pomoc velika mi treba
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

u jbt kak si to uspio za to jos nisam cuo mozda je napajanje otislo probaj stari hard stavit jel se s njim da upalit

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice