PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Mr.Troll kaže...

Jel moguce imat sound preko USB slusalica? ili preko jack-a.

Ovisi koje sluške imaš, ne mogu sve.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koj je firmware instaliran na novom ps3 slimu od 120 gb?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a kako zvucnike spojit na ps3? imam onaj nastavak di ukopcas jack i drugi usb ide ..

xfire:antonio600x,ps3:tixzor11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Prijatelj je kupio ps u njemackoj i doso ga kuci spojiti a nema slike zvuka a tipka gori zeleno i crveno pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali je spojio sve kablove??? Imate li garanciju???? Kakav je televizor reci mu da proba na drugom TV meni je bila prije siva slika to mi je bilo radi tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Prijatelj je kupio ps u njemackoj i doso ga kuci spojiti a nema slike zvuka a tipka gori zeleno i crveno pomoc.

Jeli kabel/TV ispravan?

13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav ekipa!

Za 2 tjedna uzimam konzolu. Dvoumim se između PS3 i X360. Uglavnom igram FPS igre, a ponekad i NFS. Konzole ne bi hackirao jer neću dobiti ban.

X360:

-Za X360 joystick trebam kupovati baterije ili se može puniti?

-Ima li X360 wifi, hdmi i sve ostalo, jer ću igrati na full hd tv-u?

-Dali su serveri kvalitetniji od PSN? Čujem da jesu zbog redovitih updateova i ima manje hackera

-Znam da moram kupovati gold membership ako hoću igrati MP, u sophoslabu je skupo, dali na xboxliveu postoje kakvi popusti i akcije pa se može jeftino nabaviti?

-Igru samo instaliram na hdd pa igram ili mora i cd biti u xboxu da bi mogao igrati?

PS3:

-Ima besplatan MP, ali više hackera?

-Joystick je manji i mislim da je bolji za arkade nego za FPS

-Ima li wifi,hdmi i ostalo?

-Igru samo instaliram na hdd pa igram ili mora i cd biti u ps3 da bi mogao igrati?

-može li se joystick puniti, ili je na baterije obične ili je žični?

Slobodno dodate koji komentar pa da znam sve prednosti i nedostatke oko te 2 konzole.

0 X360¸
17 Playstation 3
Prodajem WD Caviar Blue 500 GB - 300 KN i Samsung SyncMaster 2243SN 22'' - 700 kn

0 0 hvala 0
14 godina
AMD Phenom II X4 kaže...

Pozdrav ekipa!

Za 2 tjedna uzimam konzolu. Dvoumim se između PS3 i X360. Uglavnom igram FPS igre, a ponekad i NFS. Konzole ne bi hackirao jer neću dobiti ban.

PS3:

-Ima besplatan MP, ali više hackera? BESPLATAN

-Joystick je manji i mislim da je bolji za arkade nego za FPS

-Ima li wifi,hdmi i ostalo? DA

-Igru samo instaliram na hdd pa igram ili mora i cd biti u ps3 da bi mogao igrati? UBACIŠ BD DISC

-može li se joystick puniti, ili je na baterije obične ili je žični? PUNI SE, BEŽIČNI, NISU OBIČNE

Slobodno dodate koji komentar pa da znam sve prednosti i nedostatke oko te 2 konzole.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
17 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Pozdrav ekipa!

Ako igras vecinom FPS, ne vidim razloga da uzimas konzolu.

Inace preferiram PS3 ispred Xboxa.

Jednostavno se ne mogu priviknuti igrati FPS na gamepad {#}

A idioti ne zele omoguciti podrsku za tipkovnicu/mis bez obzira sto ima USB port. {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

U temi za X360 će ti nejga preporučiti, ovdje PS3.

Moj izbor je ipak PS3 zbog free MP-a ponajviše.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

prodajem PS3 SLIM 160 gb (ima garanciju jos dvije godine itd..) ili ga mijenjam za GAMING PC !!

sve inf u pp! 

{#}

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

U temi za X360 će ti nejga preporučiti, ovdje PS3.

Moj izbor je ipak PS3 zbog free MP-a ponajviše.

Mislim da ću i ja na kraju na ps3. Meni je bitno da nemam probleme sa serverima, da je joystick wireless i da se može puniti, free MP me više privlači nego onaj xbox live gold membership koji moram platiti 300 kn na godinu, PS3 je malo skuplji od xboxa ali na kraju me dođe da je xbox skuplji i imat ću veće troškove. Nadam se da je grafika jednako dobra kao i kod xboxa jer ću igrati na full hd tv-u. PS3 ima free mp, igre su podjednako skupe za obje konzole, a xboxje jeftiniji i još moram plaćati za xbox live gold.

Imam još par pitanja.

Što se tiče servera i igrača, znam da ih možda ima više na xbox  liveu ali me zanima kakvo je stanje online (bf3, mw3...)?

Može li se joystick puniti ili moram kupovati baterije?

Igre instaliram na hdd ili mora i cd biti u ps3 da bi mogao igrati?

Kakva je podrška ako se pojavi neki problem i dali su updateovi česti?

Ako kupim polovnu igru koja je već bila na MP-u dali se može kako resetirati status, tj osvojeni bodovi itd.?

Dobijem li sa PS3 headset kao što se dobije kod xboxa ili mogu spojiti bilo koji 3.5 mm headset?

I koje su prednosti i nedostaci u odnosu na X360?

Drugi tjedan uzimam konzolu pa mi je važno znati neke prednosti i nedostatke. Hvala!

Prodajem WD Caviar Blue 500 GB - 300 KN i Samsung SyncMaster 2243SN 22'' - 700 kn
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:17 (AMD Phenom II X4).
17 godina
neaktivan

BF3 ti je čak popularniji na PS3.

Kontroler možeš puniti na obe konzole. Instaliraš i imaš disk u konzoli za obe konzole. Updateovi su ti česti onoliko koliko je potrebno, podjednako za obe konzole. Podrška je okej.

Statistike u MP se vežu za tvoj acc ne za igru, tako da ćeš uvijek imati samo svoje statse. Postoje online passovi, pa ćeš za te igre morati dodatno kupovati pass ako ih kupiš rabljene. Isto na obje konzole.

Prednosti i nedostaci konzola su isključivo subjektivni i to možeš samo ti odrediti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...
Mr.Troll kaže...

Jel moguce imat sound preko USB slusalica? ili preko jack-a.

Ovisi koje sluške imaš, ne mogu sve.

Ja imam Speed Link Medusa NX Gaming. Mogu te sluške na PS3 putem 3,5 mm jacka?

Danny_HR kaže...

BF3 ti je čak popularniji na PS3.

Kontroler možeš puniti na obe konzole. Instaliraš i imaš disk u konzoli za obe konzole. Updateovi su ti česti onoliko koliko je potrebno, podjednako za obe konzole. Podrška je okej.

Statistike u MP se vežu za tvoj acc ne za igru, tako da ćeš uvijek imati samo svoje statse. Postoje online passovi, pa ćeš za te igre morati dodatno kupovati pass ako ih kupiš rabljene. Isto na obje konzole.

Prednosti i nedostaci konzola su isključivo subjektivni i to možeš samo ti odrediti.

Preko PS3-a mogu na internet isto kao i na kompu? Google, fejs, youtube...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:53 (AMD Phenom II X4).
17 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Yep.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dakle ovak: 

PS3
ima besplatan MP što je velika prednost nad XBOX-om 

Od PS3 se gamepad puni preko USB porta i nema izmjenjivu bateriju, za XBOX možeš uzet više baterija te ih mijenjat ili jednostavno spojit sa play & charge kabelom, tak da ako igraš na nekim većim udaljenostima za ps3 će ti trebat dugačak kabel, dok za xbox samo zamijeniš baterije ili si uzmeš još jednu pa jedna se puni dok igraš s drugom.
Ako ćeš igrat FPS, onda bi ti od XBOX-a gamepad puno bolje legao, ne volim ni ja igrat na gamepadu FPS i to smatram smrtnim grijehom, ali iigrao sam i na xbox-u i na PS3 fps-ove i xboxov gamepad je puno bolji u tom pogledu, triggeri su mu nešto najbolje, imaš baš dojam okidača, a ne ono čudo na ps3-u, osobno i gamepad od xbox-a mi bolje leži u ruci, mislio sam prvo da je čudan, ali je puno bolji od dualshocka. 

Novi xbox slimovi ti također imaju i wlan i ostale načine povezivanja intergrirano u sebe.

No problem kod xboxa, osim plaćanja online igranja (što je krajnji bezobrazluk) je izmijenjivost HDD-a. Ako ti tvojih 160 ili koliko već gigabajta postadne pre malo, uvijek možeš kad imaš novaca skočit do dućana i piknut neki od 500gb ako želiš.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Imam još par pitanja.

Što se tiče servera i igrača, znam da ih možda ima više na xbox  liveu ali me zanima kakvo je stanje online (bf3, mw3...)? - MP je nešto popularniji na PS3 koliko znam

Može li se joystick puniti ili moram kupovati baterije? - Može, samo u njega pukni AA punjive baterije. Puni se putem USB kabela

Igre instaliram na hdd ili mora i cd biti u ps3 da bi mogao igrati? - Da

Kakva je podrška ako se pojavi neki problem i dali su updateovi česti? - To ne bih znao

Ako kupim polovnu igru koja je već bila na MP-u dali se može kako resetirati status, tj osvojeni bodovi itd.? - Mislim da može.

Dobijem li sa PS3 headset kao što se dobije kod xboxa ili mogu spojiti bilo koji 3.5 mm headset? - Mislim da ti treba BlueTooth Headset za PS3.

I koje su prednosti i nedostaci u odnosu na X360?

Drugi tjedan uzimam konzolu pa mi je važno znati neke prednosti i nedostatke. Hvala!

AMD Phenom II X4 kaže...

Ja imam Speed Link Medusa NX Gaming. Mogu te sluške na PS3 putem 3,5 mm jacka?

Samo BT HS se može na PS3 spojit koliko znam. Za 3.5 mm jack HS-ove ne znam.

Da, sve možeš ko i na kompu.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako uzmem neki PS3 na njuškalu, mogu li ga jailbreakati tako da mogu igrati backupove(pirate) i online a da ne dobijem ban? Molim odgovor. Hvala!

EDIT:

Ovo bi trebala biti moja zadnja poruka prije nego kupim konzolu. Sutra ću naručiti. Pa evo par pitanja, da zaključim situaciju.

XBOX 360 -1800 KN u Sophoslabu

Playstation 3 - 1950 KN u Sophoslabu

Imam 2500 kn. Kaj kupiti? I dajte napišite neke prednosti i nedostatke. Mislim tih 150 kn nije velika razlika. Još mi treba ostati za koju igru. Ako uzmem PS3 onda mi ostane 550 kn i imam besplatan MP, ako uzmem Xbox 360 onda mi ostane 700 kn. Pa moram kupiti gold na 3 mj. za 180 kn i ostane mi 520 kn za igru. I sad je razlika samo 20 kn. Dajte mi preporučite neku konzolu i napišite koje mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 13:51 (Phantom_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Phantom_HR kaže...

Ako uzmem neki PS3 na njuškalu, mogu li ga jailbreakati tako da mogu igrati backupove(pirate) i online a da ne dobijem ban? Molim odgovor. Hvala!

EDIT:

Ovo bi trebala biti moja zadnja poruka prije nego kupim konzolu. Sutra ću naručiti. Pa evo par pitanja, da zaključim situaciju.

XBOX 360 -1800 KN u Sophoslabu

Playstation 3 - 1950 KN u Sophoslabu

Imam 2500 kn. Kaj kupiti? I dajte napišite neke prednosti i nedostatke. Mislim tih 150 kn nije velika razlika. Još mi treba ostati za koju igru. Ako uzmem PS3 onda mi ostane 550 kn i imam besplatan MP, ako uzmem Xbox 360 onda mi ostane 700 kn. Pa moram kupiti gold na 3 mj. za 180 kn i ostane mi 520 kn za igru. I sad je razlika samo 20 kn. Dajte mi preporučite neku konzolu i napišite koje mišljenje.

Daj jednostavno uzmi PS3, imaš besplatan MP, a joystick je najmanji problem. Brzo se navikneš. Igrača imaš otprilike isto na oba dvije konzole. Osobno, meni se neisplati kupovati gold membership, ms pointse jer je Microsoft bezobrazno pohlepan. Oba dvije konzole ti imaju slične karakteristike, samo što je po meni xbox-ov joystick bolji od ps-ovog za FPS igre, ali to ti je sve više manje isto.Ja ću uzeti PS3 uglavnom zbog frendova koji imaju PS3 i onda mogu igrati s njima online, a ne tamo s glupim Amerikancima.

Dajte mi samo recite na koliko m udaljenosti mogu igrati sa wireless joystickom i kako dugo traje baterija? Koliko GB HDD mi je dosta ako neću imati baš puno igara (BF3,MW3,FAR CRY 3, GTA V, BLACK OPS 2, CRYSIS 3, DEAD SPACE 3) to su neke koje mislim kupiti kad dođu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 15:44 (AMD Phenom II X4).
13 godina
neaktivan
Kako da gledam YouTube u HD-u??
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Glavni razlozi za kupovinu PS3-ice (moje misljenje), besplatni MP i bolje ekskluzive od Xbox360 (Wii ne racunam jer on nema konkurenciju, on je prica za sebe), box u nekim igrama inace ima bolju grafiku od PS3-ice, ali to nije bas neka znacajna razlika tako da nebi trebalo biti prioritet pri kupnji, ostale igre izgledaju vrlo identicno (i tu je glavna razlika osvjetljenje)...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Kako da gledam YouTube u HD-u??

Ovo i mene zanima. Video je na 240p i nigdje se to nemože promijeniti {#}

14 godina
AMD Phenom II X4 kaže...

Daj jednostavno uzmi PS3, imaš besplatan MP, a joystick je najmanji problem. Brzo se navikneš. Igrača imaš otprilike isto na oba dvije konzole. Osobno, meni se neisplati kupovati gold membership, ms pointse jer je Microsoft bezobrazno pohlepan. Oba dvije konzole ti imaju slične karakteristike, samo što je po meni xbox-ov joystick bolji od ps-ovog za FPS igre, ali to ti je sve više manje isto.Ja ću uzeti PS3 uglavnom zbog frendova koji imaju PS3 i onda mogu igrati s njima online, a ne tamo s glupim Amerikancima.

Dajte mi samo recite na koliko m udaljenosti mogu igrati sa wireless joystickom i kako dugo traje baterija? Koliko GB HDD mi je dosta ako neću imati baš puno igara (BF3,MW3,FAR CRY 3, GTA V, BLACK OPS 2, CRYSIS 3, DEAD SPACE 3) to su neke koje mislim kupiti kad dođu.

Mišljenja sam da joystick lovi minimalno preko 10 m, možda i 15. Baterija je oko 3 dana igranja (2 dana brutalnog korištenja).

Dosta ti je, doduše i previše 160GB. To je ćini mi se najslabiji slim, ja ga imam i dobro mi dođe malo više prostora, pogotovo zbog filmova na disku.

Sve u svemu, nemaš se oko čega brinuti ;)

EDIT: Isprika na duplom postu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:30 (speedy56).
13 godina
protjeran
speedy56 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Mišljenja sam da joystick lovi minimalno preko 10 m, možda i 15. Baterija je oko 3 dana igranja (2 dana brutalnog korištenja).

Dosta ti je, doduše i previše 160GB. To je ćini mi se najslabiji slim, ja ga imam i dobro mi dođe malo više prostora, pogotovo zbog filmova na disku.

Sve u svemu, nemaš se oko čega brinuti ;)

EDIT: Isprika na duplom postu.

Ja mislim uzeti sa njuškala za kojih 1k kn. Ima od 40, 60, 80, a jedan čak od 250 gb. Koliko uopće zauzima igra na HDD-u?

17 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...

Ja mislim uzeti sa njuškala za kojih 1k kn. Ima od 40, 60, 80, a jedan čak od 250 gb. Koliko uopće zauzima igra na HDD-u?

40, 60, 80 su debeli, preporucio bih ti da uzmes Slim.

Ali ako je cijena jako povoljna uzmi debelog.

Osobno bih dao i malo vise pa uzeo tankog.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zasto nakon nekoliko dana vise nemogu igrat online igricu????

kuhla

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Chaky kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Meni nije problem ako je fat ili slim. Imam prostora. Dal se fat kvari brže od slima? Ovaj kojeg ja gledam ima verziju 3,66, nije to neki stari softver?

17 godina
neaktivan
milizin kaže...

zasto nakon nekoliko dana vise nemogu igrat online igricu????

Koja igra?

Da li spojen uopce na internet?

AMD Phenom II X4 kaže...
Chaky kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Meni nije problem ako je fat ili slim. Imam prostora. Dal se fat kvari brže od slima? Ovaj kojeg ja gledam ima verziju 3,66, nije to neki stari softver?

Idem po logici da su fatovi stariji, pa time su bili vise u upotrebi. Slim su noviji, i proizvedeni su u novom procesu, te bi se trebali manje grijati.

Ali nema pravila. Sve zavisi koliko ga je prijasnji vlasnik gonio/pazio.

Ovi sa starijim softverom mogu igrati piratske, ali nisam previse s time upoznat.

Imam zadnji soft, da mogu online, a igre kupujem par mjeseci nakon sto izadu, kad cijena padne na prihvatljivu razinu.

Ili mijenjam na forumu i njuskalu.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dakle kupio sam PS3 bez kablova samo sa joystickom. Zanima me kolike su cijene tih kablova, koliko kablova trebam i dali mogu spojiti lcd monitor samsung syncmaster 22'' na ps3? monitor ima nekakvi plavi utor kao vga ili rgb, nisam siguran. hoće li kvaliteta slike biti manja jer mislim da je to analogna, a ne digitalna veza. I može link dućana u kojem ima takav kabel za kupiti? (hdmi to vga)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 15:25 (Phantom_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

iMA Možda u iSTRI neko ko vrši downgrade sa 4.0 na 3.55(ili niže)???



0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice