PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Evo riješili su, nije bilo do mene, jednostavno je njima trebalo dugo da riješe narudžbu.

Što možda i nije tako čudno, od prve narudžbe koju sam otkazao do ove koju sam realizirao njhov brojčanik se pomakao za skoro milijun i pol brojeva. Neka je pola od tog stvarno i realizirano, to je 750000 narudžbi dnevno. Dobar biznis taj base.com...

Uglavnom, sad čekam da stigne Witcher i meni.

Hvala svima na odgovorima i savjetima.

9 godina
neaktivan
Kupio sam polovnu igru s dlc kodom i zanima me hoću li i ja imati dlc ili ako je on iskoristio neću imati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Forumaš #0.0000001 kaže...
Kupio sam polovnu igru s dlc kodom i zanima me hoću li i ja imati dlc ili ako je on iskoristio neću imati.

Ako je on iskoristio, nećeš imati...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
9 godina
neaktivan
Hvala.
9 godina
neaktivan
Hvala.
17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 9:21 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Mislim da je fake.

14 godina

I kako doći do tog jailbroken-a

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
10 godina
jozo65 kaže...

I kako doći do tog jailbroken-a

Klikneš na konzolu koju imaš i skineš.

14 godina

I onda dobijem ovu ponudu

1 1
2 2
Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
12 godina

Ma nije fejk. Samo im ostavi broj kreditne ili pokreni exe file koji ti ponude.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hoćete reći da su probli ps4 i da će biti pirtaskih igara?  

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Pa nadajmo se da bu bilo pirat igri za PS4:)
Bilo im je i vrijeme da ga probiju..
Moj PC  
0 3 hvala 0
9 godina
neaktivan

Šteta vrlo, nebi ja osobno volio, kako će se drugčije developere podržat. Imao sam ps3 kad mi je netko kazao da stavim čip kosa mi se na glavi digla 

15 godina
PlayStation 4

IMHO, mislim da se zalud nadate piratizaciji na PS4.

Iskreno, volio bih da do toga i ne dođe.

Tko želi igrat, neka plati.

Meni osobno, dio zadovoljstva na konzoli leži i u toj priči.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
zabranjeniples kaže...

Meni osobno, dio zadovoljstva na konzoli leži i u toj priči.

Onaj osjećaj kad ultraskupa multiplayer igra već u PC beti ima hrpu hackera i cheatera, a ti si kupio PS4 verziju

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakogod, nema jailbreak-a za PS4. Al nedo dragi Bog da uspiju napravit jailbreak ili neki treći mod menu za ps4, odma će bit pun kufer hakera u igrama i to neće ličit na ništa!

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Realno vec su ga probili na njemu radi linux pitanje je vremena po meni kad ce izac pravi jailbreak s obzirom da radi linux i pokemoni 

0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...

Onaj osjećaj kad ultraskupa multiplayer igra već u PC beti ima hrpu hackera i cheatera, a ti si kupio PS4 verziju

Između ostoalog, al nisam prvenstveno mislio na to.

Kad igru platim, više se i posvetim toj igri.

Ako mogu, izderem je uzduž i poprijeko.

Igram što duže mogu svaku igru, ne rješavam je se olako.

Tu je i iščekivanje nižih cijena, kupovina/prodaja i sl.

Kako god, meni osobno puno ljepši osječaj.

A da ne govorim da se kupovinom igara pomaže i ekipama koji rade na tim igrama.

Osobno nisam za piratizaciju, a na svoju sreću, mišljenja sam da je neće ni biti.

9 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
DeniZg kaže...

Između ostoalog, al nisam prvenstveno mislio na to.

Kad igru platim, više se i posvetim toj igri.

Ako mogu, izderem je uzduž i poprijeko.

Igram što duže mogu svaku igru, ne rješavam je se olako.

Tu je i iščekivanje nižih cijena, kupovina/prodaja i sl.

Kako god, meni osobno puno ljepši osječaj.

A da ne govorim da se kupovinom igara pomaže i ekipama koji rade na tim igrama.

Osobno nisam za piratizaciju, a na svoju sreću, mišljenja sam da je neće ni biti.

E to je to +, kad platiš igru ne odvajaš se lako od nje i uživaš u gamingu, jer je napravljen za to.

A ne sad npr oćeš multipalyer igrat a ono čitera vagon, koji to rade iz nekog glupo gušta ajmo reći, to mi se već ne sviđa i dabogda im ne uspjelo. Eto! :D

13 godina
neaktivan
4our kaže...

Realno vec su ga probili na njemu radi linux pitanje je vremena po meni kad ce izac pravi jailbreak s obzirom da radi linux i pokemoni 

Jesu, al to je bilo na nekom starom system software-u. treba ih sabotirat nekak da ne uspiju doć do ovog 3.15 . Sony, tebi se obraćam 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 1:45 (AngryBird).
10 godina
PlayStation 4

Mogu li se na DS4 spojiti slušalice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Možeš, na DS4 imaš audio izlaz, samo moraš ako ne prepozna automatski PS u postavkama namjestiti da su slušalice uključene u DS4 i to je to.  

12 godina
pqweasdyxc kaže...

Mozes. Uzmes si ovaj converter i spajas sluke sa mikrofonom koje zelis. Kad igram ps4 obavezno spojim svoje Logitech G430 sluske. 

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igrao neko Far Cry Primal? Kako vam se čini?

Desire
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 8:48 (PSNgames).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Slažem se i ne slažem. najveći bed kod overpriced igara je kad ju platiš 550 kn a MEH, onako ti je. Onda change-anja, stavljanje na oglasnik, muka živa.

Rijetko koja igra mi je bila money for worth...recimo GTA V mi nije bilo žao niti jedne kune spent, a već recimo Wolfenstein (prvi mi je pao na pamet/ a igra je fakat čak i ok) ... igram je par dana

i već bi najradije igrao nešto drugo (iako sam ju prešao jer sam compusive gamer; same with : Shadow of Mordor, i dr. da ne ulazimo u moj ukus (jer to je već otvoreno za diskusiju i subjektivno je od

playera do playera) ali da, svakako je bed skužit da ti game nije top kad si ju već platio koliko si ju platio.

Tu sam dakle podjeljena mišljenja... mislim da su overpriced neki naslovi, igrao bi rado neke igre 5 dana recimo a da nemoram ostaviti 1/4 plaće na game. No druga strana medalje je da

široka piratizacija i dummpanje cijena (sjetimo se PS2 pirata > zadnji pirati koje sam kupovao) je svakako dovodilo do "silovanja tržišta" igra, gdje sam imao preko 100 igrica a nijednoj se nisam

posvetio kako spada.

Isto je valjda bilo s knjigama u povijesti, bile su skupe ali pitanje je da li se više čita danas ili nekad. Just a thought.

Desire
9 godina
neaktivan

Imaš igre koje su kupljene na tržištima outside naših i zapadnih tržišta gdje kupuju stock igre (velike količine) po cijenama kada je razlika tečaja, dakle čeka se određeni sale, razlika u tečaju, i količina... Nešto kao nafta :) LOL

Razlika je platiti 200 KN i 550 KN PS4 game; i da se nadovežem na jedan od threadova, nisam ni ja za piratizaciju jer game nemre i ne smije koštat 20-50 KN, to je loše za developere i za playere, ali 150-200 KN je po meni

zlatna sredina.

Desire
17 godina
PSNgames kaže...

Igrao neko Far Cry Primal? Kako vam se čini?

Ja ga igram ovih dana (nisam pre daleko dogurao radi nedostatka vremena)... uglavnom, ako su ti FarCry 3 i 4 bili zabavni, vjerojatno će i ovaj. Setting je 10000 B.C. ali sve mehanike su više manje ostale iste (imaš bonfireove (to su nekadašnji watch toweri), imaš hunting i skinanje, samim time i craftanje... imaš main story, možeš lutat unaokolo, istraživat i tražit collectablese)... Da je nešto novo i originalno - nije, reciklaža je ali sam oduvijek volio FC (pd prvog na dalje) tako da mi je i ovo zabavno. 

Moram ga završit do travnja tj novog Uncharteda ;-)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Far Cry nakon trojke je nista drugo neko reskin. Iste mehanike vec dvije igre nikakve bitne inovacije. Ubisoft od Far Cry-a oce napravit isto sranje kao i s AC-om. Jack Carver se okrece u grobu kad vidi sto mu rade od serijala.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ahhh legendarni Jack Carver i Far Cry 1, koja igretina za ono doba.

Zadnji dobar Far Cry je 3... 4 i ovo 10000 B.C. su ko DLC za 3.

PSN ID : Eraserhead_981
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice