PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Virty kaže...

Taman dobio mail od game collection-a da je Witcher 3 poslan, a jooooj 

Samo da naša pošta ne češe muda kao i obično 

Ja sam im sad javio da taj tvoj primjerak ipak meni pošalju, a da tebi u idućoj pošiljci, jer ti nije hitno Rekli su da budu. Iduća je 01.06.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Virty kaže...

Taman dobio mail od game collection-a da je Witcher 3 poslan, a jooooj 

Samo da naša pošta ne češe muda kao i obično 

Ja sam im sad javio da taj tvoj primjerak ipak meni pošalju, a da tebi u idućoj pošiljci, jer ti nije hitno Rekli su da budu. Iduća je 01.06.

PSN - Muskarcina77
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako napravim dva accounta US I HR da li mogu mijenjati vise puta koji ce mi biti primarni ili ako odaberem npr US on mi uvijek mora bit primarni?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ubo sam si danas wolfenstein the old bood 150kn

Grafika i pricha bolja od orginala 50 puta... Bdw ea ima dobrih snizenja a i ostali isto, pa chekirajte 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 22:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Lyrical Miracle 24 kaže...

Ako napravim dva accounta US I HR da li mogu mijenjati vise puta koji ce mi biti primarni ili ako odaberem npr US on mi uvijek mora bit primarni?

Ne postoje primarni i sekundarni account.

Primarni je PS4 uređaj za određeni account.

Igrati digitalnu igru koja je vezana uz određeni account možeš ako: se ulogiraš u taj account na bilo kojem PS4 uređaju ili ako upališ PS4 koji je podešen kao primaran uređaj tog accounta.

Inače, kada pališ PS4, na početku biraš koji account želiš ulogirati, osim ukoliko makneš tu opciju. Tada će te ulogirati u onaj account koji je bio ulogiran prije gašenja.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 22:15 (DeniZg).
14 godina
PlayStation 4

flash sale ispod 5$ na US PSN-u

neki od naslova...

The Walking Dead: The Complete First Season - 4,75$

Trials Fusion - 4,80$

Outlast - 4,80$

The Wolf Among Us - 4,75$

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Dakle jebem ti kulturu naroda ovog. Jebena ciganska država skupa s narodom.

Prvi prodavac sa njuske se nakon dogovora vise nije javljao.Dogovor je bio da igru razmjenimo putem  pouzeća. Nisam tražio manju cijenu ni nista. Jednostavn se ne javlja a ja cekam da mi igra stigne na adresu

http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/project-cars-samo-350-kn-oglas-15368759

Drugi puta čujem se sa debilom takodjer.Ne tražim manju cijenu nego samo kupovinu pouzećem na što pristaje ali se opet ne javlja jedan period da bi eto sad oslao poruku da ne prodaje.

http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/project-cars-oglas-15340270

Živila nekultura

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Može li netko dat link najjeftinije trgovine sa ps4 box igrama? Oni će valjda htjeti zappravo prodati

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Idioti, a najgore kad prodaješ igru, i lik je jednostavno ne pokupi, i popušiš poštarinu, a igru nisi prodo

www.thegamecollection.net

Najbolja i najjeftinija. Kad se ulogiraš, cijene su još niže od ovih na stranici jer ne plaćaš porez 

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 17:42 (EraserHead).
15 godina

A ti si pokazao stvarno zavidnu kulturu. Naišao si na nekog nemarnog tipa kojem očito nije bitno hitno prodati igru koliko ju je tebi hitno igrati. To nije razlog da psujes cijelu državu i narod.

Potpis!
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jesam dovro shvatio:

Ako napraviš PS i PSN+ account HR ili US, možeš na njemu igrati igru kupljenu bilo di u svijetu.

Ako napraviš PS i PSN+ account HR ili US, možeš na njemu koristiti bon kupljenu baš u toj državi.

I to je jedino što je vezano za regiju tj zemlju accounta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bilo tko, sa imalo iskustva u vožnji,  zna da je ovo država puna bahatih, primitivnih i nekulturnih likova. Čast izuzecima 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

ja se ispričavam na offtopicu, ali PS3 tema je toliko zamrla da mi nitko ne odgovara. Znam da ovdje ima ljudi koji su prije PS4 posjedovali PS3 ili ga još uvijek posjeduju pa bih molio da mi pomognu oko mog upita. Naime, mene zanima da li se SADA isplati kupit PS3 konzola? Koliko dugo će još izlazit igre za PS3 jer je već prije više od godinu dana izašao PS4? Naišao sam na ponudu "ps3 ultra slim 500gb, 2 original joysticka, 3 original igre (pes14, black ops, driver), upaljen svega 3 puta, u originalnoj kutiji i svi kablovi" za 1400kn. Čini mi se da je to jako dobra ponuda, vaše mišljenje? Još jednom se ispričavam na offtopicu, valjda mi nećete uzet za zlo. 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Bilo tko, sa imalo iskustva u vožnji,  zna da je ovo država puna bahatih, primitivnih i nekulturnih likova. Čast izuzecima 

Možda samo imaju krivi steering i brake sensitivity

Potpis!
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
EraserHead kaže...

Možda samo imaju krivi steering i brake sensitivity

10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

ja se ispričavam na offtopicu, ali PS3 tema je toliko zamrla da mi nitko ne odgovara. Znam da ovdje ima ljudi koji su prije PS4 posjedovali PS3 ili ga još uvijek posjeduju pa bih molio da mi pomognu oko mog upita. Naime, mene zanima da li se SADA isplati kupit PS3 konzola? Koliko dugo će još izlazit igre za PS3 jer je već prije više od godinu dana izašao PS4? Naišao sam na ponudu "ps3 ultra slim 500gb, 2 original joysticka, 3 original igre (pes14, black ops, driver), upaljen svega 3 puta, u originalnoj kutiji i svi kablovi" za 1400kn. Čini mi se da je to jako dobra ponuda, vaše mišljenje? Još jednom se ispričavam na offtopicu, valjda mi nećete uzet za zlo. 

Igre za Ps3 će izlaziti bar do 2017, no ja ti ne bih preporučio ps3 pored predivne ''četvorke'' :)

PSN - JurezZq
13 godina
neaktivan
jurke kaže...
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

Igre za Ps3 će izlaziti bar do 2017, no ja ti ne bih preporučio ps3 pored predivne ''četvorke'' :)

Ma PS4 ga pojede za doručak, no ja nemam dovoljnu količinu novaca za takvog ljubimca 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali se može igrati igra bez DVD-a, ako je kupljena na DVD-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Dali se može igrati igra bez DVD-a, ako je kupljena na DVD-u?

Naravno da ne.

PSN - JurezZq
17 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

Vjerujem da ce iducu godinu prestati izlaziti AAA naslovi za PS3 (vec mu je i prodaja poprilicno pala). Mislim da je sad nedavno netko izjavio da nece vise izdavati igre za PS3.

Investicija se isplati, jer imas tonu igara koje nisi odigrao, a jos su vrijedne igranja i sad ih mozes naci jako jeftino. Pogotovo ekskluzive.

Ovo 1400kn djeluje ok, ali vidio sam i jeftinijih konzola na njuskalu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Chaky kaže...
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

Vjerujem da ce iducu godinu prestati izlaziti AAA naslovi za PS3 (vec mu je i prodaja poprilicno pala). Mislim da je sad nedavno netko izjavio da nece vise izdavati igre za PS3.

Investicija se isplati, jer imas tonu igara koje nisi odigrao, a jos su vrijedne igranja i sad ih mozes naci jako jeftino. Pogotovo ekskluzive.

Ovo 1400kn djeluje ok, ali vidio sam i jeftinijih konzola na njuskalu.

Ubisoft je već najavio da više neće raditi igre za last gen.

Moguće je da će i drugi vrlo skoro krenuti s takvom praksom.

@Rayz00, ako si preskočio cijelu proteklu generaciju igara, PS3 je dobra kupnja. Imat ćeš dovoljno starijih naslova za igrati još par godina. Čak sam malo i ljubomoran. Mogao bih ti sad napisati barem 15-ak igara koje treba odigrati.

Ako si se igrao proteklu generaciju, radije uštedi novce za PS4.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jeste vidili ovo:

ima online i local mp 4x spllit screen, izgleda prezabavno, samo se nadam da će biti fizičkih kopija inače...

PSN - JurezZq

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jurke kaže...

Jeste vidili ovo:

ima online i local mp 4x spllit screen, izgleda prezabavno, samo se nadam da će biti fizičkih kopija inače...

zabava 10/10 ostalo je nebitno,bolje je to nego neki poluproizvod koji kosta 55 funti ili 60 dolara

nije mi jasno lik prodaje project cars 40km,fifu 15 40km,bloodborne 35km,gta 5 35km secundary sve igre i pise ako hocete mozete nadograditi za 18km sa secundary na primarni ali full nadogradnja znaci imas kao igru sa stora,1 eur dvije marke samo prepolovite :) zasto je jeftino znate li?

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad sam upalio PS prvi put, napravio sam profil. Tražio me mail, ime prezime i tako to. Kada sam uključio drugi joystick, tražio je da opet napravim profil, ali samo ime tj nick... Koja je razlika, čemu taj drugi služi? Zašto me tu nije tražio mail?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

Jesi ti siguran da taj tvoj ultra slim ima 500 gb? Prodaju se uglavnom sa 12 GB flash memorije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 22:47 (ChillyBoy).
12 godina
PlayStation 4
probo ko od rimca concept one na driveclubu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

može preporuka gdje ima witcher 3 kupit za malo povoljniju cijenu! zeznuo sam se jer bio je u SD za 499kn, a danas je vec 549! a na game collectionu ga nema :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ChillyBoy kaže...
Rayz00 kaže...

Pozdrav,

Jesi ti siguran da taj tvoj ultra slim ima 500 gb? Prodaju se uglavnom sa 12 GB flash memorije.

Uzeo sam, super (valjda isto ko ultra) slim 500gb, 2 joya, sva potrebna oprema, igre: gta v, fifa 15, destiny, watchdogs, grid 2, bf4, bf3, cod:ghosts, far cry 3, hitman: absouliton, mafia 2, minecraft, nfs: rivals i jos par igara 1400kn.

12 godina

Super igre.

Još uzmeš Uncharted, The last of us, Red Dead Redemption, Mass Effect trilogy, Dragon Age, Skyrim, Tomb Raider, Fallout 3, Deus Ex i Diablo 3 i vidimo se za par godina.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice