Zamrzne se Firefox na otvori i uredi temu

poruka: 18
|
čitano: 2.756
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Prijavljujem problem sa Firefoxom pri otvaranju stranice za nove unose i teme, kao i uređivanje istih. Do sada nisam imao nikakvih problema sa ovim forumom, a kako vidim ima neke nove mogućnosti.

Firefox se jedostavno zamrzne, prinuđen sam prisilno ugasiti.

ps, sada pišem sa Google Chrome..

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Zamrzne se Firefox na otvori i uredi temu
Nix kaže...

Prijavljujem problem sa Firefoxom pri otvaranju stranice za nove unose i teme, kao i uređivanje istih. Do sada nisam imao nikakvih problema sa ovim forumom, a kako vidim ima neke nove mogućnosti.

ja sam na 3.6 FF i cijeli dan brljavim po forumu bez ikakvih problema...

pretpostavljam da je problem lokalne prirode, nešto kod tebe...

...
17 godina
protjeran

zato što silom pokušavate ubaciti video s jubitoa a ne znate, zagušite cashe i firefoxov registry, pa otvorite 10 firefoxa odjednom.

ovako se to radi:

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 19:56 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

zato što silom pokušavate ubaciti video s jubitoa a ne znate, zagušite cashe i registry, pa otvorite 10 firefoxa odjednom.

ovako se to radi:

Auuu, kaj je to, joint??

17 godina

Ma kakav crni video, zamrzne kada je uključen WYSIWYG editor. I kada napišem par riječi u njemu. Pregledati ću o čemu se radi, ništa novo nije instalirano na FF.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 20:11 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nix kaže...

Ma kakav crni video, zamrzne kada je uključen WYSIWYG editor. I kada napišem par riječi u njemu. Pregledati ću o ćemu se radi, ništa novo nije instalirano na FF.

FF 3.6.12 nemam nikakvih problema. Da nemaš uključen kakav problematični Add-on (ubio me wiswstamp u Thunderbirdu)?

17 godina
I u mene je ista verzija, sa dodatcima koji su tu već 10 mjeseci, firebug, webdeveloper, downloadthemall, hrvatski riječnik.

Očistio sam cache, ponovo pokrenuo OS, ista stvar.. pokušati ću da gasim jedan po jedan dodatak i da vidim koji od njih pravi probleme.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nix kaže...
I u mene je ista verzija, sa dodatcima koji su tu već 10 mjeseci, firebug, webdeveloper, downloadthemall, hrvatski riječnik.

Očistio sam cache, ponovo pokrenuo OS, ista stvar.. pokušati ću da gasim jedan po jedan dodatak i da vidim koji od njih pravi probleme.

Mislim da ti je najbolje pogasiti sve dodatke pa pokrenuti FF, čisto da vidiš ima li smisla za*******i se ili je ptoblem negdje drugdje.

17 godina

Sve pogašeno, očišćen cache, ponovo pokrenut ff i ista stvar, nakon što napišem par riječi FF se zamrzne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nix kaže...

Sve pogašeno, očišćen cache, ponovo pokrenut ff i ista stvar, nakon što napišem par riječi FF se zamrzne..

Jesi li pogledao plug-inove? Imaš li gore Silverlight plug-in?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 20:45 (mario.L_hr).
16 godina

Reinstaliraj Silverlight...sigurno je do njega..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

1 0 hvala 1
17 godina

Pronašao sam staro-novo rješenje, about:config  dom.ipc    value > false

na ovaj način sam ponovo isključio plugin-container.exe, koji se vjerojatno sa zadnjom nadogradnjom FF aktivirao.

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?p=9611297&sid=0c96dd6eeaea5d06dcd7bfc4508d8cd5#p9611297

Malo je čudno da ovaj problem imam samo na ovom forumu, vjerojatno je do SL.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 21:32 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miro kaže...
Nix kaže...

Miro,uvijek kazes na svaki problem kad se pojavi da je uvijek do nas,a nikad do vas? Zasto? Sigurno nemas nijedan addon na tom svoj FF-u jer ti sigurno netreba,a mi imamo hebiga sta je tu je,pogledajte malo svoj dio foruma pa vidite sta se da uradit,npr meni se zmrzne FF kada ocu onaj thumbnail od YT-a kad netko stavi u post,ja kliknem i smrzne se na 5-6 sekundi.Smrzava se i kad ocu nesto napisat jer treba neko vrijeme da ucita onaj dole silverlight  sta ste novo dodali za slike..Ima par stvari,a necu govorit jer ces sigurno rec da je to mene a svako malo CC palim i glary.(CCleaner,Glary utility)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
Fake_Alert kaže...
Miro kaže...
Nix kaže...

Miro,uvijek kazes na svaki problem kad se pojavi da je uvijek do nas,a nikad do vas? Zasto? Sigurno nemas nijedan addon na tom svoj FF-u jer ti sigurno netreba,a mi imamo hebiga sta je tu je,pogledajte malo svoj dio foruma pa vidite sta se da uradit,npr meni se zmrzne FF kada ocu onaj thumbnail od YT-a kad netko stavi u post,ja kliknem i smrzne se na 5-6 sekundi.Smrzava se i kad ocu nesto napisat jer treba neko vrijeme da ucita onaj dole silverlight  sta ste novo dodali za slike..Ima par stvari,a necu govorit jer ces sigurno rec da je to mene a svako malo CC palim i glary.(CCleaner,Glary utility)

Uradi isto što sam ja i neće  ti se zamrznuti FF

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 22:12 (Nix).
17 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

meni se u životu nije srušio firefox a imam uvijek jedno 15 add ons-a

na forumu sam imao samo problem dok nisam skontao kako se radi s tim silverligtom.

Miro govori istinu jer i meni je sve OK.

17 godina

Eto vidiš, taj SL uzrokuje probleme na FF, meni i nekim drugim korisnicima bug.hr foruma.  Moram provjeriti kako to radi na linuxu, gdje nemam SL. Ja sam riješio problem smrzavanja FF na gore pomenuti način, ako se progoogla http://www.google.com/search?q=conteiner+plugin+exe  može se vidjeti da nismo usamljeni slučajevi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ne odgovara svaki web preglednik svakomu.

nekom se jednostavno "ne prima", kao kilaža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I meni se povremeno pojavljuje "Stranice su privremeno nedostupne" kad šaljem post. Evo sada sam 7-8 puta pokušao uploadati sliku ali nisam uspio.

Google chrome @ ubuntu

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice