U planu mi je ubciti još dodatak slici,ali ovo je samo početak,pa i sam nisam bio baš oduševljen sa "realnošću" mosta pa me zanimalo kako bih to malo dotjerao.
drop shadows u layer properties pa se igraj
U planu mi je ubciti još dodatak slici,ali ovo je samo početak,pa i sam nisam bio baš oduševljen sa "realnošću" mosta pa me zanimalo kako bih to malo dotjerao.
drop shadows u layer properties pa se igraj
Evo moj zadnji rad. Ford Ka.
COOOL!! Ak si radio po tut-u mos mi link poslat?
Ne radi ti on po tutorialima..
Barem koliko ja znam..
Evo moj zadnji rad. Ford Ka.
COOOL!! Ak si radio po tut-u mos mi link poslat?
Imaš tutova samo za određene stvari ali ja to ne koristim. Upišeš u google šta ti treba i vidiš.
Znam da je off topic ali: Imam photoshop cs5 portable i ima sve funkcije a najbolja je content-aware fill tool!
Može li netko od vas koji znate da mi napravi Čak Norisa sa vatrogasnom kacigom na glavi u Photoshopu?
Može li netko od vas koji znate da mi napravi Čak Norisa sa vatrogasnom kacigom na glavi u Photoshopu?
čak noris iz dvd donja špičkovina ha haha jel imaš samplove ili moramo tražiti po netu?
Evo Chucka po narudžbi!
Chuck "Gasim since 1943" trademark
Chuck "Gasim since 1943" trademark
Bolja je moja! :))) :P
Treba biti spretan i imati živaca nacrtati kacigu i to u Paintu, zamisli, PAINTU!
ajde molim te podjeli tajnu kako si krv napravio? pokusavam vec neko vrijeme al mi ne uspjeva :)
ajde molim te podjeli tajnu kako si krv napravio? pokusavam vec neko vrijeme al mi ne uspjeva :)
krv je već bila jer znam tu sliku on je samo slova dodao
jel zna netko dobar tutic za krv?
jel zna netko dobar tutic za krv?
šta sam ja nalazija tutove na svima krv izgleda jadno
tako je dodan je font i jos neke sitnice :D
EDIT: googla san, nasa nesto na devianartu
tako je dodan je font i jos neke sitnice :D
di si naša onu rupu u staklu
sry na duplom postu
jel zna netko di ima neki tut. kako od čovjeka napravit crtani lik kao u mangama
jel zna netko di ima neki tut. kako od čovjeka napravit crtani lik ili kao u mangama
jel zna netko di ima neki tut. kako od čovjeka napravit crtani lik ili kao u mangama
stvar ti je u tom šta se većina crtića radi s vektorima, a to je malo kompliciranije za objasnit na forumu, probaj OVDJE nać, ima nešto slično. Naj rezultate ipak napraviš s Illustratorom, ako ti treba za print
stvar ti je u tom šta se većina crtića radi s vektorima, a to je malo kompliciranije za objasnit na forumu, probaj OVDJE nać, ima nešto slično. Naj rezultate ipak napraviš s Illustratorom, ako ti treba za print
hvala
za print mi ne treba
nego sam mislija od ekipe napravit takve likove
probat ću sa illustratorom