Moram pohvaliti člana OriginalEXE, i meni je napravio wallpaper
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 612.259
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo Jedna :P jos je moram malo popravit :) . Evo jos jedna , koja vam je bolja ?
Izpixeliziraj ovaj tekst gore.
ej ljudi molim nekog za uslugu. posto ne znam raditi u photoshopu molio bih nekog da mi napravi jedan obican logo koji bi stavio u moviemakeru uz pjesmu koju bih uploadao na youtube.
na slici bi pisalo: Minikdo
to bi bilo malo vecim slovima i bilo bi nakoso (M prema lijevo gore, a o prema desno dolje)
zelio bih da je pozadina crna, a slova bijela, a po rubovima slova neka sjena ako moze. i ako moze po slici biti kao neka razlijana boja, moze biti sareno, samo nek nebude seljacko :/
eto mislim da to nije tak komplicirano, pa bih molio nekog ako mi to moze napravit cim prije jer bih zelio pjesme uploadat uz kao "svoj" logo.
tnx puno :)
ej ljudi molim nekog za uslugu. posto ne znam raditi u photoshopu molio bih nekog da mi napravi jedan obican logo koji bi stavio u moviemakeru uz pjesmu koju bih uploadao na youtube.
2 minute, a i nisam te baš najbolje skužio
Ako ti se sviđa javi se na PP za veću.
edit: sad tek vidim da si i neko šarenilo spominjao. Budem sutra kad se vratim s posla.
2 minute, a i nisam te baš najbolje skužio
Ako ti se sviđa javi se na PP za veću.
edit: sad tek vidim da si i neko šarenilo spominjao. Budem sutra kad se vratim s posla.
sviđa mi se al ako moze font biti arial i da bude onako ko razlijane boje po slici, moze sareno. i slovo M veliko pls :D
sviđa mi se al ako moze font biti arial i da bude onako ko razlijane boje po slici, moze sareno. i slovo M veliko pls :D
Budem sutra iskombinirao, iako estetski ti striktna, uglata forma Arial fonta ne ide sa šarenilom boja, tako da će ti se natpis jako isticati, tj. bit će neskladno.
moj ljetni wallpaper
Odlično. To si ti sve napravio? Ako da, svaka čast. Baš mi se sviđa.
Budem sutra iskombinirao, iako estetski ti striktna, uglata forma Arial fonta ne ide sa šarenilom boja, tako da će ti se natpis jako isticati, tj. bit će neskladno.
ok, probaj molim te jednu sa arial fontom, a drugu s onim za koji ti mislis da bi bio najbolji, samo nek bude "ozbiljniji" neki (da nebude npr comic sans).
znaci meni je glavno da se iza teksta cijedi kao boja, npr crvena, zelena, zuta, onak da bude fora :D
moj ljetni wallpaper
Odlično. To si ti sve napravio? Ako da, svaka čast. Baš mi se sviđa.
Slike su moje fotke sa devianta,a drvenu pozadinu sam napravio prema prvom tutorialu na koji sam naletio na gugiju i naravno malo se poigral s tim da ispadne po mom ukusu. :)
evo minikdo ;) :D
reci jel valja ??
to te ja pitaaaaaaaammmmmm :D
jel moze biti jos malo crvene razlivene boje? nek ostane i bijela, samo pls dodaj i crvene malo :D
tnx tnx tnx :D
edit: moze i zelene i zute, ne znam, probaj iskombinirat (nek nebude seljacko) :D
reci jel ovako valja .. nisam htio dodavat druge boje jer ne treba bit pršareno po mom mišljenju ;)
ak valja šaljem ti punu velicinu slike na pm ;)
reci jel ovako valja .. nisam htio dodavat druge boje jer ne treba bit pršareno po mom mišljenju ;)
ak valja šaljem ti punu velicinu slike na pm ;)
valja, salji :D
Crtanje po slici s Flickra.
Evo jedan moj ekperimentalni rad kojeg nisam ni htio uploadati ali na zahtjeve kolege 4uckera ipak odlučio vam pokazati. Rad je čisti eksperiment i nema neku priču i sl., ali svaki komentari i kritike dobrodošle.
ahaaa vidiš na njega sam skroz zaboravio,zadnji put sam ga koristil prije dvije godine :)
Sviđa mi se realizacija, ali tema? Pa čoeče usred praznika smo..
Brza skica,malo vježbam slikanje.Ideja prema tutorijalu.Nebo i oblaci su iz druge fotografije.
evo i par mojih radova u PS, vecinom radim web template, wallpaper i logo
http://i.imgur.com/gJFyr.png
http://i.imgur.com/xHVDs.png
http://i34.tinypic.com/24fadtz.png
http://i33.tinypic.com/a0uc76.png
imam ih jos al nemogu nac, radio sam prije i sigove za forum al sve se obrisalo kad sam rusio win