Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.942
|
čitano: 7.076.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Minneyar kaže...

Amazon je skup za grafe. Mindfactory najpovoljniji, i/ili jacob.de, upravo mi stigla 5. grafa otamo u zadnjih par mjeseci. Besplatna dostava iza ponoci do mailboxde i onda 12-15 EUR prosljeđivanje do ovdje, dode sve skupa brze nego da narucis kod nas. Narucio 12.9., stiglo jutros.

Već sam kupovao grafu i cpu sa MF preko mailbox-a, imam i profile negdje. Mislim da će tako i biti, malo su previsoke cijene kod nas i na Amazonu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2025 12:46 (Zeppelin Graf).
8 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Zeppelin Graf kaže...
Minneyar kaže...

Amazon je skup za grafe. Mindfactory najpovoljniji, i/ili jacob.de, upravo mi stigla 5. grafa otamo u zadnjih par mjeseci. Besplatna dostava iza ponoci do mailboxde i onda 12-15 EUR prosljeđivanje do ovdje, dode sve skupa brze nego da narucis kod nas. Narucio 12.9., stiglo jutros.

Već sam kupovao grafu i cpu sa MF preko mailbox-a, imam i profile negdje. Mislim da će tako i biti, malo su previsoke cijene kod nas i na Amazonu. 

Zaboravljaš na najveću prednost Amazona a to su bilo kakve reklamacije - nedaj bože je imat sa našim, dok ih sa Amazonom rješiš u 2 minute! Iskreno neznam koliko je zakomplicirano sa MF jer se moraš j.... sa mailboxom da je i pošalješ nazad ali Amazonsko govno najde....e sve sa svojim rješavanjem reklmacija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice