Zasto bi itko bacao pare na gtx 970 za 1800kn kad za te pare kod nas kupis gtx 1060 3GB model za iste ili manje novce, a snagom pojede 970ku
Cuj bas da je pojede, to nije istina..
Zasto bi itko bacao pare na gtx 970 za 1800kn kad za te pare kod nas kupis gtx 1060 3GB model za iste ili manje novce, a snagom pojede 970ku
Dobro ne pojede doslovno, ali se vidi osjetan boost.
Pa par fps-ova na forumu je gaženje, ubijanje,rasturanje...
Dobro ne pojede doslovno, ali se vidi osjetan boost.
Jedva osjetan boost na stocku, 970ka ocana se gadno približi 1060ki, a potonja ne može dobiti od oc-a toliko koliko 970ka.
OC-aju se i 1060 ko blesave, a jos su hladnije od 970ki plus to sta imaju svjeze drajvere nadalje za svaku novu igru, gtx 970 je proslo svrseno vrijeme. Sve i da uzmemo da je gtx 970 malo jaca, opet nema smisla kupovati ju iz Njemacke kada se kod nas u slucaju gtx 1060 3GB dobije domace jamstvo i racun iz domaceg ducana na temelju kojega ju odma i lakse prodas.
Al svejedno pored 3 mozda cak i 4 nove alternative da gleda staru gen.....
Svakako da nema smisla uzimati sada 970ku. To nisam ni govorio, ali oni sa 970kom otprije nemaju razloga ljubomorno gledati na 1060ku jer boost nije osjetan.
Pa normalno da neko ko ima 970 nece ic na 1060 radi 10 posto boosta, njemu je izbor gtx 1070 pa nadalje.
Realno sa 290/390/970 ides nadogradnju ili na jos jednu istu a polovnu ili uzimas jaci single gpu. Sa tih grafa ici na ista drugo je neisplativo, jedino ako nisi prodao 390/290 za tipa 2 milje i eno Fury Nitro je 300eur, dodas koju kintu i vozi. Sve ostalo zanemarivo.
Tocno tako, na jos jednu. To mi je cilj. SLI
Ali nasmjesniji mi je PM od Stjepanja, dakle covijeka koji spusta cijene drugima da mi je poslao PM da kupim njegovu za 2000kn, ni kune manje kaze .
Na njusci ce sigurno biti do kraja mjeseca jedna, i necu dat vise od 1600-700 mozda. Mozda i jarnevis nabavi nikad se nezna, uvijek naiđe se na nešto. Ljudi će prodavati po povoljnoj cijeni, samo je pitanje vremena.
A 1060 necu sigurno kupovati....
Kakav smijeh mi je taj lik
Najbolje mi je jos kako se sa onim Max Payne profilom pokusao infiltrirati u razgovore, pa cim se vratio sa starim profilom Max je odjenom neaktivan
Već sam jednom pitao pa nije bilo odgovora:
Grafička je bila MSI N460GTX Cyclone koja je riknula, a konf računala je Intel i5 760 2.8 GHz i Gigabyte P55-UD3L, napajanje FSP Raider 550W.
Treba mi nešto što će dostojno zamjeniti grafičku koja je bila normalno za što manje novca. Ne treba mi ništa extra niti me zanima nekakvo nabrijavanje sad već dosta starog koma. Samo da može barem pribliđno što je mogla ova do sad što je bila.
Hvala
Šta je sa ram memorijom i 1060 (kasnije u videu) ? Skoro 2gb više, nadam se da su u pitanju pozadinske aplikacije
Da li je dobra kupnja XFX R9 270, bez garancije, sva oprema, 600kn? Znam da je overkill za komp pod moj pc, ali uskoro bude išla 1156 konfa sa i5 pa nebi trebalo biti problema.
Da li je dobra kupnja XFX R9 270, bez garancije, sva oprema, 600kn? Znam da je overkill za komp pod moj pc, ali uskoro bude išla 1156 konfa sa i5 pa nebi trebalo biti problema.
Nije ti bas ni napajanje bajno...
Pa i nije bas neka ponuda
Kako ne, 270 za 600kn. Odlican deal, da nema garanciju, ali ako je sve ispravno super
Za 700 se naslo i gtx 660ti, 760, 7950 itd, 100kn vise a osjetno jace graficke, pogotovo 7950.
Ukratko = da
Nije topla grafa, ne grije se puno ni kad se clocka tako da nije puno przena sigurno i da je zakucana na max
K'o sto komentar iznad kaze imas jace za nesto malo vise novca
Imas na njuskalu jednu sapphire 7950 za 900kn, radije dodaj tu ~200 jos i dobijes poprilicno snaznu grafu za 1080p high gaming
Šta kažete jel ovo dobra cijena 3200 kn sa dostavom. mislio sam ici na gtx 980 ti ali ovo mi se nekako bolje cini za buducnost ?
Ovo.
Mene cudi sto ljudi traze novu 970ku u prvom mjestu..
Mozda sa SLI?
Znači po vama je bolje da pričekam još koji tjedan pa možda za koju kunu više osvane malo bolja grafa. Sumljam da i5 760 OC-an bude kaskao sa neko 7950/7970.
Ne znam, po meni nije loša ponuda ako je sve u redu sa grafičkom. Na njuški svako malo refresham grafičke po najnovijima i tu i tamo izleti nešto fora, ali velikom većinom ništa.
Imam još do vikenda za razmisliti, onda mogu tek po nju.
Najbolji model je od MSIa, sto se prvenstveno odnosi na osjetno tiše hlađenje, zatim nešto bolje temperature. Nitro je glasnija grafa, pogotovo 480 model pošto više kuri od 470 pa se ventovi okreću za oko 500rpm više da bi jednako ohladili grafu kao kod Nitro 470. Zaključak, sve zavisi koliko toleriraš određenu buku. Eventualno možeš sačekati review Gigabyte 480 G1 modela koji košta mrvu više od Nitro 480, taj review će izaći na TekTick YT kanalu kroz ovaj tjedan..
Namjeravam kupiti tj. naručiti gtx 1060, s 6GB memorije, da je tiha i naravno brza, do oko 300 eura
Pa sam izlistao ponudu iz ComputerUniversea, koju bi mi preporučili?
https://www.computeruniverse.net/group/nvidiagtx1060/nvidia-geforce-gtx-1060.asp