Pozdrav, imam r9 280x i zadovoljan sam ali bratu gledam neku za kupiti.
Sta mislite o ovom modelu? valja to sta?
Pozdrav, imam r9 280x i zadovoljan sam ali bratu gledam neku za kupiti.
Sta mislite o ovom modelu? valja to sta?
I ja misilm, jer šta san pogleda reviewe baš ovog modela, ima masu prostora za overklok i roka bez problema 1070-ke (također OC-ane). Mislia sam se između nje i 1070 Strix OC.
Naručia sam i prihvaćena je narudžba, samo piše da neznaju kad će moć poslat, valjda će se to updateat danas-sutra pa ćemo vidit, glavno da nije 'out-of-stock'. A ako i bude, a neće, onda ću prominit na 1070 Strix OC.
U svakom slučaju, OC-am je odman, poslikam i bencham, čim dođe :)
Nije "pravi" jer "pravi" Matrix Platinum radi na 1216mhz a ovaj na 1000mhz kao referentna, dakle nije clockan tvornicki uopce.
Ako na Matrix Platinumu binaju cipove, kod ovoga to ne rade, al 99% sam da ni na "pravome" ne binaju pa su ista stvar..
Pošto sam prije ne punih 15 dana zamjenio amd procesor i ploču za intela tako je sad pomalo vrijeme došlo na zamjenu grafičke karte.Sad me zanima što je dobro izabrati Nvidia ili Amd dosad sam bio na amd-u.Trenutno koristim 2x R9 270x ali vrijeme je došlo da ih zamjenim.Sto mi je zapelo za oko Gtx 970 4 GB, Gtx 1060 6GB, RX 480 8GB i R9 390 8GB.
Idi na gtx 1070 za 3700kn to ce ti biti posten pomak, ovo prebacivanje na rx 480 ili 1060 je prakticki nikakav upgrade naspram tog CFX-a sa dvije 270x
Idi na gtx 1070 za 3700kn to ce ti biti posten pomak, ovo prebacivanje na rx 480 ili 1060 je prakticki nikakav upgrade naspram tog CFX-a sa dvije 270x
Aha znam to i ja ali onako kad pogledaš ovaj CF i neradi baš u svim naslovima kako treba a i Gtx 1070 je duplo skuplja od ostalih modela
Onda ovu uzmi klik
Ima opcija i Gtx 1070 ako uspijemo izvući novac za ove dvije i 16GB rama ddr 3
Ta 1060 ne vrijedi 2500, vise od 2000 ne treba ni platiti, evo 470ke su vec na 1600 pale, zar mjesec dana bi se trebalo smiriti trziste
Pozdrav!
Imam racunalo pod moj PC s time da sam unutra tutnuo ssd od 128gb, od kupovine samog racunala proslo je 5 godina tako da je doslo vrijeme za neki mali update. Znaci racunalo se koristi najvise za igre i multimediju, rijedje za unity 3d i razvoj igara. Trebao bih savjet, sto bi bilo najnuznije promijeniti? Stavio sam post u ovu temu jer mislim da graficka tu igra najvazniju ulogu... Budzet mi je 1500 kn + ako prodam ovu hd6950 vjerojatno oko 2000 s time da sam mislio staviti neki cooler na proc i dignut ga na 4.0 ghz barem + ako ostane novaca mozda jos 4gb rama ili ni sam ne znam.
Koju graficka je trenutno best buy za 1500 kn?
1650kn rx 470 je best buy trenutno
Svakako si ram na 8 upgradeaj :D
470 barem Nitro za jos +50kn, tj. 1700kn. Nije velika cijena za taj 1 ventilator vise naspram XFX single fan 470 koja kosta tih 1650kn.
Pozdrav!
Možete mi reči šta je bolje da uzmem; Gigabyte Gtx 980 ti G1 gaming za 2700kn, sa nekakvom garancijom ne piše koliko je, ili novu Msi Gtx 1060 Gaming X, za 2650 kn! I zašto! Hvala svima na odgovorima! ;))
Eh da imam para u gotovini nebi se ti mislio ;) Kakva su to pitanja uopce.. haj da si 2 dana ili tjedna na forumu.. Naravno da 980Ti bez ikakvog razmisljanja.
Misliojo bi, jer nisam toliko upucen kao ti Pametnjakovic, novca imam pola a kad brat dobi placu onda ce on ostalo dodati! Zato i pitam, e da si kulturan koliko misls da si pame...! LP ;))
Misliojo bi, jer nisam toliko upucen kao ti Pametnjakovic, novca imam pola a kad brat dobi placu onda ce on ostalo dodati! Zato i pitam, e da si kulturan koliko mislis da si pame...! LP ;))
Hoy, trenutno imam konfiguraciju pod Moj PC pa bih htio vidjeti kakve su mi opcije za upgrade grafičke.
Htio bih igrati witchera 3 i gta5, tako da dajte prijedloge za grafičku neku ali da je što jeftinija (sa njuškala).
Nešto u rangu r7 260x/r9 270/750ti je za witcher 3 u 1080p i 30fps skroz ok. A za gta5 ne znam moze li taj pentium pokrenuti tako cpu heavy igru kako spada. Minimum requirement procesor je duplo jači od tvojeg pentiuma
Hoy, trenutno imam konfiguraciju pod Moj PC pa bih htio vidjeti kakve su mi opcije za upgrade grafičke.
Htio bih igrati witchera 3 i gta5, tako da dajte prijedloge za grafičku neku ali da je što jeftinija (sa njuškala).
Neces se sa tim dualcem naigrati, trebat ce ti neki quad core + recimo GTX950 ili ako bi isao na jos jeftinije GTX750Ti
Moj bivši x4 630 oc na 3.6 je grgljo sa hd 7790. A X4 630 je bolji proc.
Uzmi šta brže, neće dugo popust ako misliš uzimat, ja san uvatia 980 Ti u pola dana, bia popust sa 734 na 407 Eur, sad je na 610.
To s kuponima nisan gleda, dostava je 18 eura, triba si mi javit i uplatit pa san ti moga uzet i poslat, al opet, nije ni ovo preskupo.
Jedno pitanje ekipi koja naručuje izvana hardware, primjera radi ovaj GTX 970 sa linka je 259€ ta se svota uredno plati prilikom naručivanja + evenutalno neka poštarina. Da li idu još neka davanja na taj iznos ili je to to? Vidim frendovi svako malo nešto preko neta kupuju i uvijek nešta dodatno moraju platiti.
Zasto bi itko bacao pare na gtx 970 za 1800kn kad za te pare kod nas kupis gtx 1060 3GB model za iste ili manje novce, a snagom pojede 970ku
Zasto bi itko bacao pare na gtx 970 za 1800kn kad za te pare kod nas kupis gtx 1060 3GB model za iste ili manje novce, a snagom pojede 970ku
Ovo.
Mene cudi sto ljudi traze novu 970ku u prvom mjestu..