Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.958.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
maxi 135 kaže...
Koja grafa bise perfect slagala sa x4 860k ?

GTx 950,660,660Ti ili R9 270/270X

12 godina
neaktivan
Jel bitno koja je verzija 950-ke ili su sve podjednake? (Hladnjenje/performanse)
shadow
12 godina
neaktivan
Jel bitno koja je verzija 950-ke ili su sve podjednake? (Hladnjenje/performanse)
shadow
16 godina

Bilo koja sa 2 ventilatora. Razlika je još jedino što neke imaju 2 g. garancije, a neke 3. No, ovi dobro poznati (kao Asus, Gigabyte i MSI) brandovi imaju po manje-više 3 g. jamstva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 18:52 (Izzy).
12 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

imaš za 1300kn Gigabyte GTX950 sa 3 god. garancije, verzija je sa jednim ventom ali pošto ta grafa nije neki grijač i potrošač dva venta nisu "must have"

7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...
smotaniveliki kaže...

koji proc i koja grafa za obradu videa, neku poluprofesionalnu obradu ?  pod moj pc vidjeti, mogu mjenjati proc ili grafu ili oboje ako treba, hvala

I7 4770 ili 4970 (k) i GTX 970 su najjace sto je preporucljivo za tvoj napajanje

znaci ja sada mjenjam napajanje i proc to je sigurno, moje ide u sestrin komp... ako je potrebno mogu i grafu mjenjati, planiram si kupiti i 4k monitor... molim preporuke, jedino maticnu mi se neda mjenjati, dali ima smisla taj k proc jer neznam dali imam ja mogućnost klokanja? ili ne zbog toga? hvala

10 godina
odjavljen
smotaniveliki kaže...

znaci ja sada mjenjam napajanje i proc to je sigurno, moje ide u sestrin komp... ako je potrebno mogu i grafu mjenjati, planiram si kupiti i 4k monitor... molim preporuke, jedino maticnu mi se neda mjenjati, dali ima smisla taj k proc jer neznam dali imam ja mogućnost klokanja? ili ne zbog toga? hvala

Sa 4790k ne moras klokati, ima viskoi turbo boost, ali za to pitaj u i7 club temi.

Za 4k mislim da trebas 980ti da bi se ugodno igrao.

Battlelog: Glavas_ZG
17 godina

naravno uz oc i malo manje detalja u aaa igrama sa aa off standarno

se moze igrat 40-60fps a sve ostale tipa morpg, moba etc... zakucano 4k60 ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Na grafi mi je pasta skroz zapekla, probao sam sa opterećenjem pa ponovo obrisat, ali opet ne može. Da li mogu fenom zagrijat?

0 0 hvala 0
17 godina

Slobodno se za ovakav problem javi kolegi stjepanju on se vise kuzi u gpu hw cak bi rekao do srzi pa ce ti pomoci l.p :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
De link prof.
15 godina
neaktivan

Frend mi ima sad GTX 780 i zanima ge jel da ide uzet GTX 970 ili da ceka ovu novu seriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Frend mi ima sad GTX 780 i zanima ge jel da ide uzet GTX 970 ili da ceka ovu novu seriju?

GTX 780 je i dalje odlična kartica, ako mu nije sad frka, ja bih pričekao Pascal i Polaris.

Evo usporedbe GTX 970 i GTX 780, http://www.anandtech.com/bench/product/1493?vs=1595

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
14 godina
Praetorian1 kaže...

Nek čeka novu seriju.

15 godina
neaktivan

Bude pricekao, hvala na odgovorima :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako mogu kontrolirati vent na grafičkoj ? Probao sam Afterburner,speedfan ništa ne radi. 

Inače nije neki problem,ali mislim da nije ovo maksimum koji vent moze izvuc.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kupio bih polovnu grafu do 600 kuna, sa važećom garancijom.

Ili novu do 800 kn.

Po mogućnosti da su minimum 2gb DDR5 128 bit.

Zna netko neki aktivan oglas za polovne ili gdje se mogu naći takve nove.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Malo potraži po njuškalu, da se naći Radeon HD7850/70 za 600 kn.

U svakom slučaju isprobaj prije kupnje ako je moguće.

KLIK

"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 13:54 (Raykip).
10 godina
neaktivan

Da li bi ova xfx r7800 radila sa Intel procesorom bez problema?

11 godina
neaktivan

S kojim intel procesorom?

Ako imaš neki Core 2 Duo, rađe se malo protegni, uzmi ovaj CPU (@nicky.sl je kod njega uzeo isti takav CPU), ovaj GPU i ovaj cooler.

"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago~16.2.2016
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 16:30 (Raykip).
10 godina
neaktivan
Ne ne, uzeo bih procesor Intel Pentium G3260
15 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me dali se isplati uzeti Ati Radeon HD 7770 2GB GDDR5  za 50€ ili ne? 

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
askip kaže...

Pozdrav, zanima me dali se isplati uzeti Ati Radeon HD 7770 2GB GDDR5  za 50€ ili ne? 

Isplati se uzeti ako je ispravna 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
@DarkoK3
Na taj CPU ja ne bih stavljao jace GPU od 750 ti.
Inace, ako sastavljas novi PC obrati se na temi za sklapanje konfi, tami ce ti moc vise pomoc.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago~16.2.2016
16 godina
neaktivan

Bok ljudi, 

riknula mi je moja gtx 460 prije nekoliko dana, pa ću kroz par dana uzimati 960-icu jer imam dobru priliku. Zanima me otprilike koliko manje performanse mogu očekivati u usporedbi s benchmark podacima za 960-ice s obzirom da je CPU Phenom II 955? U budućnosti planiram upgrade toga, ali mi sad nije opcija. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SebaOS kaže...

Bok ljudi, 

riknula mi je moja gtx 460 prije nekoliko dana, pa ću kroz par dana uzimati 960-icu jer imam dobru priliku. Zanima me otprilike koliko manje performanse mogu očekivati u usporedbi s benchmark podacima za 960-ice s obzirom da je CPU Phenom II 955? U budućnosti planiram upgrade toga, ali mi sad nije opcija. Hvala!

bude ti to vise manje ok, samo ga klokaj maximalno koliko ide stabilno!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina
neaktivan
Raykip kaže...
@DarkoK3
Na taj CPU ja ne bih stavljao jace GPU od 750 ti.
Inace, ako sastavljas novi PC obrati se na temi za sklapanje konfi, tami ce ti moc vise pomoc.

Ok, hvala.

A koja bi bila preporučena kartica (najbolja moguća) koja ne bi bila previše za Core2 Quad Q8300 procesorom?

13 godina
protjeran
Imas na njusci novu s garancijom gtx 750 od naseg forumasa(kingsbounty profil na njuskalu), pa potrazi!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina
neaktivan

A šta da gledam, ljudi doslovno nisu normalni, prodaju korištene kartice bez garancije skoro pa po cijeni nove.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice