OpenAI: Razvojni developerski ciklusi s dva tjedna

poruka: 6
|
čitano: 1.621
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OpenAI: Razvojni developerski ciklusi s dva tjedna".
17 godina

1 0 hvala 0
17 godina

Znate sta je problem - direktori i manageri procitaju ovakve nebulozne izjave i clanke, i onda dodju meni kvocat zasto mi i dalje treba 2 tjedna za razvit neki feature, uz sve AI alate koje imamo zakupljene! A nije da bjezim od AIja, koristim ga maximalno koliko mogu. 

Da mi je znati samo sto taj "voditelj startupa u OpenAI" prodaje; da nije mozda OpenAI pretplatu? 

~~ sound sommelier ~~
Moj PC  
12 0 hvala 2
17 godina
moderator
Re: OpenAI: Razvojni developerski ciklusi s dva tj
hudo kaže...

Znate sta je problem - direktori i manageri procitaju ovakve nebulozne izjave i clanke, i onda dodju meni kvocat zasto mi i dalje treba 2 tjedna za razvit neki feature, uz sve AI alate koje imamo zakupljene! A nije da bjezim od AIja, koristim ga maximalno koliko mogu. 

Da mi je znati samo sto taj "voditelj startupa u OpenAI" prodaje; da nije mozda OpenAI pretplatu? 

Već je i u naslovu jasno navedeno čija je to izjava, pa ne bi trebalo biti zabune... 

A znaš i sam kako su tanki s prihodima, moraju se malo (samo)hvaliti, kad već drugi neće, da održe investitorski hajp.

...
17 godina

Jučer smo u firmi imali ovakvu sličnu situaciju, nakon što je kolegi AI izgenerirao jednostavan kod za koji je imao sve informacije:

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2025 8:53 (Bitanga).
Moj PC  
4 0 hvala 3
7 godina

3 0 hvala 1
17 godina
Re: OpenAI: Razvojni developerski ciklusi s dva tj
Miro kaže...
hudo kaže...

Već je i u naslovu jasno navedeno čija je to izjava, pa ne bi trebalo biti zabune... 

A znaš i sam kako su tanki s prihodima, moraju se malo (samo)hvaliti, kad već drugi neće, da održe investitorski hajp.

Osjecam da polako dolazimo do "di su pare Ankice" tocke prijeloma hajpa; investitori poceli pitat za ROI, a manageri mogu samo stisnut nas i opravdati "produktivnost" smanjenjem troskova tako da odpustaju dio mladze inzenjerije i kresanjem budzeta.  

Sve je to balon i velika ponzi shema ionako, ko prezivi pricat ce. 

~~ sound sommelier ~~
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice