OpenAI: Razvojni developerski ciklusi s dva tjedna
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.621
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znate sta je problem - direktori i manageri procitaju ovakve nebulozne izjave i clanke, i onda dodju meni kvocat zasto mi i dalje treba 2 tjedna za razvit neki feature, uz sve AI alate koje imamo zakupljene! A nije da bjezim od AIja, koristim ga maximalno koliko mogu.
Da mi je znati samo sto taj "voditelj startupa u OpenAI" prodaje; da nije mozda OpenAI pretplatu?
Znate sta je problem - direktori i manageri procitaju ovakve nebulozne izjave i clanke, i onda dodju meni kvocat zasto mi i dalje treba 2 tjedna za razvit neki feature, uz sve AI alate koje imamo zakupljene! A nije da bjezim od AIja, koristim ga maximalno koliko mogu.
Da mi je znati samo sto taj "voditelj startupa u OpenAI" prodaje; da nije mozda OpenAI pretplatu?
Već je i u naslovu jasno navedeno čija je to izjava, pa ne bi trebalo biti zabune...
A znaš i sam kako su tanki s prihodima, moraju se malo (samo)hvaliti, kad već drugi neće, da održe investitorski hajp.
Stvarno, firme uložile milijarde i sve sretne i zadovoljne? Američke tvrtke uložile milijarde u AI, a 95% njih nema nikakve rezultate - Istraživanja @ Bug.hr
Već je i u naslovu jasno navedeno čija je to izjava, pa ne bi trebalo biti zabune...
A znaš i sam kako su tanki s prihodima, moraju se malo (samo)hvaliti, kad već drugi neće, da održe investitorski hajp.
Osjecam da polako dolazimo do "di su pare Ankice" tocke prijeloma hajpa; investitori poceli pitat za ROI, a manageri mogu samo stisnut nas i opravdati "produktivnost" smanjenjem troskova tako da odpustaju dio mladze inzenjerije i kresanjem budzeta.
Sve je to balon i velika ponzi shema ionako, ko prezivi pricat ce.