Kako vam se čini XFX 6870 iGB za 1250 kuna? Ima nešto bolje za te novce (novo) trenutno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako vam se čini XFX 6870 iGB za 1250 kuna? Ima nešto bolje za te novce (novo) trenutno?
Po meni je HD6870 best buy grafa u rangu do 1300kn.
pozdrav,
jeli istina da je Gigabyte GTX 260 216sp Super Overclock brža od GTX 275 i jako blizu GTX 280 u performansama?
evo review:
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/23260-gigabyte-gtx-260-216sp-896mb-super-overclock-review.html
SOC verzija je sitno brza od GTX 275.
jeli istina da kada OC-aš grafu da ona više struje troši unatoč tome da ne dižeš napon?
Često zanemarivo, ali da.
Imaš izbor, jel imaju gotovo identične performanse HD 6870 i GTX 560, a obje idu već za 1250 kn. U stvarnom igranju su potpuno jednake kad se gleda u prosjeku, pa samo izaberi šta ti se više sviđa .
pozdrav,
jeli istina da je Gigabyte GTX 260 216sp Super Overclock brža od GTX 275 i jako blizu GTX 280 u performansama?
evo review:
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/23260-gigabyte-gtx-260-216sp-896mb-super-overclock-review.html
SOC verzija je sitno brza od GTX 275.
jeli istina da kada OC-aš grafu da ona više struje troši unatoč tome da ne dižeš napon?
Istina je.O frekevencijama ovisi potraznja za naponom kao i potrosnja,ta tri pojma su usko vezana.
Zanima me Kako se pokazala Sapphire Radeon HD 6870 i Imali iko problema sa njom i koliko cu moci igram na ultra detaljima i na koliko se moze klokovati.unaprijed hvala
Zanima me Kako se pokazala Sapphire Radeon HD 6870 i Imali iko problema sa njom i koliko cu moci igram na ultra detaljima i na koliko se moze klokovati.unaprijed hvala
Evo, ja sam ti uzeo 6870 ali XFX. U odnosu na staru 4850 imam duplo više FPSa u BF3, ali mi je sve na High-Med detaljima. Samo je Mesh na Ultra. (samo da mi ne crkne i ona i napajanje i sve skupa!)
pa jel xfx losiji od sapphire ili su iste performanse.da li si ti svoju klokovao
Evo, ja sam ti uzeo 6870 ali XFX. U odnosu na staru 4850 imam duplo više FPSa u BF3, ali mi je sve na High-Med detaljima. Samo je Mesh na Ultra. (samo da mi ne crkne i ona i napajanje i sve skupa!)
neće ti napajanje crknut, drži ju 450vx sa lijevom rukom.
pa jel xfx losiji od sapphire ili su iste performanse.da li si ti svoju klokovao
Nisam kloknuo, a što se tiče performansi, ne vjerujem da češ i u kojem slučaju osjetiti razliku. Možda 1 fps na 80.
neće ti napajanje crknut, drži ju 450vx sa lijevom rukom.
Ma ja sam ti paranoik.
u zadnje vrijeme sam procitao toliko tema o grafickim karticama i dalje sam neodlucan.. naime u skorije vrijeme bih trebao uzet novi pc i nikako ne mogu odlucit HD 6970 ili gtx 580. na svaki upit dolazilo je do svade i svako je vodio svoju politiku tako da nikako nisam dobio konkretan odgovor. u pc ce ic najvjerojatnije i5 2500K ili i7 2600K zavisno o tome koliko financije budu dozvoljavale ali vjerojatno i7. razmisljao sam o AMD-u al dosao sam do zakljucka istrazivajuci da i serija papa AMD za dorucak kako ljudi kazu. stravstveni sam gamer i treba mi vasa preporuka stoga vas molim za odg, i povrh toga zanima me dugorocno rijesenje jer nakon kupovine necu bit u mogucnosti promijenit pc barem 3-4 godine. ps iso bi pc na 24" led monitor. unaprijed hvala
u zadnje vrijeme sam procitao toliko tema o grafickim karticama i dalje sam neodlucan.. naime u skorije vrijeme bih trebao uzet novi pc i nikako ne mogu odlucit HD 6970 ili gtx 580. na svaki upit dolazilo je do svade i svako je vodio svoju politiku tako da nikako nisam dobio konkretan odgovor. u pc ce ic najvjerojatnije i5 2500K ili i7 2600K zavisno o tome koliko financije budu dozvoljavale ali vjerojatno i7. razmisljao sam o AMD-u al dosao sam do zakljucka istrazivajuci da i serija papa AMD za dorucak kako ljudi kazu. stravstveni sam gamer i treba mi vasa preporuka stoga vas molim za odg, i povrh toga zanima me dugorocno rijesenje jer nakon kupovine necu bit u mogucnosti promijenit pc barem 3-4 godine. ps iso bi pc na 24" led monitor. unaprijed hvala
HD 6950 CrossFire
e vidis i ja sam o tome razmisljao ali dosta mi je ljudi reklo da rade uzmem jacu single za te novce nego CF radi manje problema tipa zagrijavanja, microstutteringa i opcenito zafrkancije s ubadanjem pravih drivera a i treba znat dobro ubost postavke kako bi sve sljakalo kako treba. povrh toga navodno da i driveri za cf kasne za novim naslovima.. iako koliko sam lupao po benchmarku cf daje zavidne fps. samo main question je da li riskirati toliko zajebancije radi 20 fps vise :P
Ma uzmi GTX580 ili mozda cak pricekat seriju HD7xxx ak ti se ne zuri !
Ma uzmi GTX580 ili mozda cak pricekat seriju HD7xxx ak ti se ne zuri !
a da znas da sam i razmisljao o tome da sacekam proljece, jer navodno ce tada i intelov sandy bridge dobit nasljednika ivy bridge a i AMD je obecao da ce izbacit konkurenciju sandy-u u skorije vrijeme.. nisam pametan :/ a sta kazes recimo da uzmem singl grafu al da mi pc bude spreman za cf ili SLI nebitno pa onda kad dode vrijeme da mi se pc blizi mirovini puknem jos jednu tu istu grafu u dual gpu pa mu napravim "facelifting" hahaha
Grafička kartica sa rokom trajanja od 4 godine teško da postoji. Tjerat će ona i tada igre, ali nečeš biti zadovoljan izvedbom. Nemoj sada previše razmišljat o razlikama od 10ak posto. Uzmi neki gornji segment best buy. Ostavi tih 1000 kuna koje bi potrošio na top karticu inače. Za dve godine dodaj 600 kuna. I imaš konstantno 4 godine pilu.
molim pomoc oko izbora graficke
ati radeon 6970 ili GTX560TI
da li iko ima neku od ovih
i koji su problemi
zahvaljujem
molim pomoc oko izbora graficke
ati radeon 6970 ili GTX560TI
da li iko ima neku od ovih
i koji su problemi
zahvaljujem
Problema nema.HD 6970 kupi jer je jaca i u rangu GTX 570.Samo reci koje napajanje imas?
HD 6970 = GTX 570 > GTX 560 ti
Chiftech
CTB-550S 550w
Chiftech
CTB-550S 550w
Držalo bude.
Koliko je po vama ASUS ENGTX550 Ti DC/DI/1GD5 bolja od Gigabyte GV-R487-512H-B?
Za te novce ne dovoljno,kupi ili GTX 460 ili HD 6850.
Za te novce ne dovoljno,kupi ili GTX 460 ili HD 6850.
Novci nisu problem. Grafa je kupljena na 12 rata bez kamata, tak da je ni ne osjetim. Zanima me samo koliko je bolja, onako otprilike.
Novci nisu problem. Grafa je kupljena na 12 rata bez kamata, tak da je ni ne osjetim. Zanima me samo koliko je bolja, onako otprilike.
Upitno je je li uopće bolja od HD4870. Jer, HD5770 je u rangu GTX550Ti, a HD4870 je uglavnom jaka kao HD5770, negdje i brža.(Većinom u starijim DX9 naslovima)
Tako da, GTX550Ti će ti bit hladnija, manje rastrošna i eventualno tiša. Po pitanju performansi mislim da nećeš primjetit razliku.
Sitno bolja kad se sve zbroji, u starijim naslovima pak malo lošija, u nadolazećim naslovima GTX 550 Ti će ipak šišati HD 4870 (već je šiša u najnovijim).
Pozz
Sad sam napokon dobio onu HD4850 sto sam prije govorio o njoj i bio sam pogrijesio u vezi hladnjaka ja sam mislio da je referentni ali na njoj je AC Accelero S1 pasivni hladnjak cijena 250kn da li je dobra ponuda
sutra moram ici traziti dvi to vga adapter pa da je isprobam
Pozz
Sad sam napokon dobio onu HD4850 sto sam prije govorio o njoj i bio sam pogrijesio u vezi hladnjaka ja sam mislio da je referentni ali na njoj je AC Accelero S1 pasivni hladnjak cijena 250kn da li je dobra ponuda
sutra moram ici traziti dvi to vga adapter pa da je isprobam
takva se ponuda ne propušta!
HD 4870 je brža, ali samo zeru, GTX 550ti je taman tu negdje sa HD 5770, a HD 4870 je sitno brža na stocku od HD 5770, a što se temperatura tiče neće biti visoke jer ta Gigabyte-ica ima odličan hladnjak.