Problemi sa grafičkom karticom vtx 7850

poruka: 1
|
čitano: 1.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problemi sa grafičkom karticom vtx 7850

Pozdrav,

Situacija je ovaka imam novo racunalo spec: amd proc fx 6100 na 3.30 ghz, vtx graficku 7850, rama 4 kingstone ddr3, stari hard 1 t. wd. te ssd od vortexa, te asusova maticna m5a7bl. i desava se ovo tijekom igranja igrica nikakvi problemi naprotiv savrseno. prilikom rada opcenito na kompu photoshop, winamp, word itd i slicno nikakvi problemi. ali ovako prilikom surfanja na mozili i chromu desava se ovo da kada si na youtubu nista ali kada slucajno otvori one pop up reklame pogotovo kada odmah pusti filmic nekakav nastane na cijelom ekranu distorzija kao onaj stari snijeg na ultra starim telkama. te nakon kojih 15 sec plavi ekran i komp se restarta i onda je sve normalno.

pokuso sam sa svim i svacim stavio win 7 prof 64 bitne i nista pokuso origigi drivere sa cda za graficku nista. testiro komp preko onih benchmark testova gazio komp da krvi pisa i nista graficku smo tjerali na 100 posto rada kojih 30 minuta i radi kao urica. tak da ja stvarno vise neznam sta da napravim. trebam pomoc narode barem koju pametnu.

Pa zar nitko nezna dati niti bilo kakav savjet ili prijedlog di da potrazim rijesenje za ovaj problem 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 14:22 (gligorije1812).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice