Nvidia Gtx 660 Club

poruka: 440
|
čitano: 96.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Več sam rekao, meni nisu važne previše performanse, pa meni radi na stocku...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Nvidia Gtx 660 Club
mrakky kaže...

edit: pitanje u vezi afterburnera, zanima me po kolko da dižem, do kolko vaše idu?

evo moja bivsa gtx660 tf3 je radila na 1200/1650 tj 1200/6600mhz ovo je bio max za gpu a rami su mogli jos za 50-tak mhz gore...voltaza na max kaj ide 1.175v{#} dakle dignuo sam gpu za +167mhz a memoriju za +150mhz:-)...zlatna koka nema šta{#}

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:44 (Stjepanj).
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

sto moram kliknut u afterburneru da mi u igri prikaze gpu usage na ekranu?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

sto moram kliknut u afterburneru da mi u igri prikaze gpu usage na ekranu?

stisnes na settings, pa odes na monitoring i nades framerate i stavis kvačicu :)

pero
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

thx

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nvidia Gtx 660 Club

i ispod oznaci 'Show in OSD'.

1 1 hvala 0
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

show in osd je ukljucen i nemam nis na ekranu..lol

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:44 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

u afterburneru swe namjesteno...a u igrama se sipak vidi na ekranu...lol

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Ljudi nastoje pomoci a dajete im minuse braineri yebeni.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
infeqt0r kaže...

Ljudi nastoje pomoci a dajete im minuse braineri yebeni.

Srce me zabolilo cim sam vidio TD.... {#} {#}

12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

drivere od nvidie se mogu instalirat preko staripg ili da stare brisem i stavim nove?

lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pa mozes i tak u vecini slucajeva nema problema al uvijek je preporucljivo zbrisati stare pa onda instalirati nove...
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
12 godina
Nvidia Gtx 660 Club

tak i radim,zbrisem i stavim nove,kak si zadovoljan s novom grafom?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pa kaj da ti kazem prva high end grafa u mene:) brutala, inace mi nikad nije ni padalo na pamet uzimati grafe tog ranga al evo iskrsnula mi dobra ponuda za "staru"gtx 660! inace sam uvijek uzimao mid range kartice (obicno najace ili posebne modele) al evo ovo je bio izuzetak i neam rijeci!:)LP
17 godina
Nvidia Gtx 660 Club

dal je ko koristil ovaj program nvidia experience-BETA za optimiziranje postavki u igrici?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia Gtx 660 Club

Ja nisam to nikako koristio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

dal je ko koristil ovaj program nvidia experience-BETA za optimiziranje postavki u igrici?

Pizzdarija...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Pozdrav momci,

imao sam prije Sapphire HD 7870 2gb i zbog pojavljivanja crnog ekrana itd., dobivam sutra zamjensku..Gainward GTX 660 GS 2gb

Inače čitam dosta kako već sada, a i u budućnosti Nvidia GTX 660 će biti bolje zbog drivera itd..pa me zanima vaše mišljenje ako nije problem?

Sutra mi dođe, pa javim svoje dojmove...iovako ionako jedino što mi se vrti gore jest LoL, GW2 ću probati i možda Max Payne 3..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pa mogu ti reć da su te prevarili jel si dobio slabiju grafu. GTX 660 je u rangu HD 7850 a ne HD 7870 ( mada je u biti tamanm između ). Ovo sa tim da je sada bolja i da će biti u budućnosti bolja Nvidia sa driverima nema veze sa pameću. Ovo što si naveo možeš igrat savršeno sa tom grafom.

13 godina

Čitam po netu, negdje kažu lošije, negdje bolje, realno je negdje između 7850 i 7870 ...a pošto već imam dosta problema s time, a i mislim da neku očiglednu razliku neću vidjeti u igranju pošto nije da mislim igrati Far Cry 4 ili 5 kada izađe sve u ultra high...glavno da mogu sve ovo što je danas igrati na high i to mi je ok, pokrenuti ako treba i batman i staviti sve high ...

http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00892/p00892_datasheet_1746504efb1cb1bab.pdf?s=667

13 godina
protjeran
nije svima smak svijeta zbog 3 fps-a manje:)i ta gainwardica rastura nista znacajno manje od 7870...
13 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Imam HD 4850 i 3xxx u 2 razna računala, i sve oke..ali sam s ovom mojom 7870 imao crne ekrane i probleme..tako da mi dobro dođe odmor od AMD-a...s time da ne mogu naći recenzije za Gainward GTX 660 GS

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma gameplay će ti biti isti kao sa HD 7870, jedino što bi ti moglo smetati ( iako neznam koji model HD 7870 si imao ) je nešto bučniji hladnjak te Gainward GTX 660 grafe.

13 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Sapphire HD 7870 2g tj. ovaj - http://content.hwigroup.net/images/products/xl/147438.jpg

Trebam li nešto znati u svezi geforce?

Mislio sam samo danas uninstall drivere od AMD-a, i sutra kada ubacim grafičku samo instalirati nove drivere koje skinem s nvidie stranice...da li možda moram još neki program koji bi bilo poželjno da instaliram?

vjerujem da bi na mojoj konfiguraciji ta graifčka trebala ići do svog potencijala (vidi MOJ PC)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Eventualno bi mogao stare AMD drivere kompletno pocistit s Driver Sweperom i onda instalirat nVIDIA drivere !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ova Gainward ti je bučnija 100%, ostalo sve se naš šta posebno zamarat. Imati ćeš isti gameplay. Trebaš to što je spomenuo kolega u Safe mod-u potpuno obrisati AMD drivere sa Driwer Sweeper ili sličnim programima pa onda instaliraj Nvidia.

13 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Ima li možda za kupiti cooler za ovu moju pa da zamijenim, i ako to napravim, da li se gubi garancija? Ako je bučna..mislim vidjeti ću sutra, većinom imam slušalice pa mi svejedno, ali sam takav da volim znati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Inace se skidanjem hladnjaka gubi jamstvo , pa to nebih preporucio !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
X-Plosiv kaže...

Ima li možda za kupiti cooler za ovu moju pa da zamijenim, i ako to napravim, da li se gubi garancija? Ako je bučna..mislim vidjeti ću sutra, većinom imam slušalice pa mi svejedno, ali sam takav da volim znati :)

Pa kad dobiješ grafu, vidjet ćeš dali ima one iza naljepnice na šarafima.

AKo ima naljepnice, to znači da gubiš garanciju. Ako nema, normalno, polako skineš, a ako nešto se pokvari, vratiš stari hladnjak, i ne spominješ da si ga mjenjao {#}

Idealan hladnjak ti je accelero extreme, i imaš ga u edigital-u, za 280kn...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Nvidia Gtx 660 Club

Taj Extreme Plus II sluzbeno ne podrzava seriju GTX600 , ali ako pasu rupe onda nebi trebalo biti problema !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice